Nieuw en ongeopend product gekocht met deze omschrijving en nooit eerder verkocht. Nou doos open verzegeling weg geen folie op scherm, dus gezien omschrijving word je voorgelogen. Nu kan je als klant... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Heb 2 producten gehaald en ze waren exact zoals beschreven. Zeer tevreden en zal vaker van hier iets halen.
Meermaals besteld bij onze vrienden van Stekkerstore! Zodra producten online komen moet je er snel bij zijn want door hun goede prijzen kunnen deze snel uitverkocht raken Producten worden drie... Ver mais
Eind december heb ik een espressomachine besteld, met een flinke korting t.o.v. een nieuw model. Het apparaat deed wat het moest doen (heerlijke koffie zetten), maar de ontkalkprocedure blijft st... Ver mais
Detalhes da empresa
We verkopen alles met een stekker! Denk hierbij aan showroom modellen van winkels, teruggestuurde producten door consumenten, gerepareerd door de leverancier of refurbished producten. We controleren altijd alles grondig voordat we het jou aanbieden!
Informações de contato
Rutherfordweg, 3542cn, Utrecht, Holanda
- info@stekkerstore.com
- stekkerstore.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 88% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Zeer goede ervaring met de…
Zeer goede ervaring met de Stekkerstore, zeker een aanrader om zaken mee te doen,.
Bestelling was verlaat door de drukte i.v.m. Black friday, Stekkerstore stuurde meteen updates totdat het pakketje binnen was, zoals het hoort.
Fijn dat er toch nog bedrijven zijn die wel weten hoe het hoort. Dikke 5 sterren, ga zo door 👍🏻
Er wordt gerommeld met de prijzen
Er wordt gerommeld met de prijzen. In de aanloop naar black friday veranderd de prijs van bijvoorbeeld de Philips s9000 ineens van € 182,00 naar € 215,00. Ook de zogenaamd van/voor prijs is ineens veel hoger. Hoezo betrouwbaar?

Resposta da Stekkerstore
Scherp geprijsde producten
Scherp geprijsde producten, snelle levering en bij een probleem altijd meedenken met de klant. Lekker hoor die Stekkerstore!
Zeer tevreden
Mooie aanbieding gezien bij de stekkerstore en besteld. 1 dag vertraging maar zeer tevreden met aankoop.
Duidelijke omschrijving en verzending.
Top shop
Top shop, perfecte stofzuiger voor minder dan de helft, helemaal nieuw 🙏
Goede klantenservice
Goede klantenservice! Ik was niet tevreden over het product dus kreeg ik gewoon mijn geld terug. Heel fijn
TOP prijs en snelle levering
De oplaadkabels voor de auto waren een zeer goede aanbieding en ook snel geleverd.
Had een niet werkende laadkabel…
Had een niet werkende laadkabel ontvangen maar werd netjes opgelost. Ze hadden de zelfde kabel niet meer maar werd vervangen door een min of meer gelijkwaardig alternatief. Snelle reacties en snelle oplossingen daar houd ik van....
Winkel met van alles te koop voor…
Winkel met van alles te koop voor schappelijke prijzen. Wordt super snel geleverd. En als er wat is wordt je product kosteloos vervangen. Ik heb vaker wel eens wat gekocht. Nooit spijt van gehad.
Dit is een faire handelaar
Dit is een faire handelaar. Zker aanbevelingswaardig.
Ik heb nog nooit een service meegemaakt…
Ik heb nog nooit een service meegemaakt wat je hier krijgt.Wat een geweldig bedrijf.
Goede kwaliteit en tijdig geleverd
Zoals aangegeven en goede prijs
Ja helaas klopte het artikel wat ik heb…
Ja helaas klopte het artikel wat ik heb ontvangen niet met wat er vermeld stond op hun website.Kreeg al snel te horen dat mijn geld werd teruggestort en als coulance hoefde ik het verkeerde artikel niet te retourneren.Het ging uiteindelijk wel om een TomTom navigatie.
Top website!
Ik ben deze website tegengekomen op
internet vorige week en kijk er elke dag op! Alles is perfect beschreven op hun site en service is top! Goeie prijzen voor goeie producten.Heb al 3 bestellingen ontvangen en 4e is onderweg!
2 monitoren gekocht
Klanten service was top, 1 van de monitoren had een verkeerde prijs ingesteld (2x duurder dan het hoorde te zijn qua msrp) . Had dan een kortingsbon gekregen voor de correcte prijs indien ik het eerst wou kopen voordat ze het gingen fixen wat ik zeker waardeerde.
Monitors zelf, niets mis mee. Was wat bang dat er misschien dode pixels waren of een andere probleem maar dat was niet gelukkig niet het geval. 1 van de monitors had geen voedingskabel maar dat wist ik wel omdat dat werd vermeld. Mijn andere monitor waren ze wel de schroeven van de mesa mount (tussen monitor en stand) vergeten mee te geven want die kon ik niet vinden. Was voor mij niet een probleem omdat ik er toch wat extra had liggen.
Kort samengevat, heel blij met mijn aankoop en raad het zeker aan.
Probleem met gekocht horloge
Ik heb een garmin horloge gekocht voor een mooie prijs. Verpakking was open geweest stond ook in advertentie tekst. Horloge snel ontvangen maar telkens verbindings problemen bluetooth werkt niet. Contact opgenomen en snel geholpen. Het horloge hoeft niet terug en geld stond diezelfde dag weer op onze rekening. Top service en je kunt gerust wat kopen.
Snel duidelijk en super behulpzaam!
Snel duidelijk en super behulpzaam!

Resposta da Stekkerstore
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.