Stemacteren Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is de leukste cursus die ik heb gedaan! De docenten zaten elke avond vol energie, wat ons als studenten ook enthousiast maakte om uit de comfortzone te stappen. In korte tijd maak je kennis met ee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superleuke Cursus die je met verschillende disciplines van het stem acteren vak in aanraking brengt. De lessen worden gegeven door bevlogen docenten. Je gaat de studio in om demo's op te nemen passend... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wil graag cartoon films kunnen inspreken en mij in heerlijke karakters kunnen verplaatsten. Dankzij Stemacteren.nl ontdek ik zoveel andere dingen van het stemmenvak, dat het er alleen maar leu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional
  2. Centro Educacional
  3. Colegio Vocacional
  4. Empresa de Comunicação Social

Sinds 2000 organiseert Stemacteren.nl als grootste opleider voor beginnende stemmen workshops die gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt als stemacteur. Onze docenten zijn stemacteurs en stemregisseurs met jarenlange inspreekervaring in de stemmenindustrie. Zij delen hun ervaring en passie op energieke wijze met de cursisten van onze unieke workshops. En niet zonder succes, want een aanzienlijk deel van onze oud-cursisten is op radio en televisie, op internet en in apps, en in andere producties te horen. Onze workshops bestaan altijd uit een combinatie van theorielessen en praktijklessen, die in onze commerciële studiofaciliteiten in Amsterdam, Leiden of Utrecht plaatsvinden. Want over stemacteren kun je lang praten, maar je moet het vooral doen. Achter een microfoon, in een realistische studiosetting.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

308 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De basis workshop stemacteren was supergaaf.

De basis workshop stemacteren was super gaaf.
Ik ging er open in. Ik wist niet, dat de cursus zo professioneel was. Echt heel leerzaam en leuk, maar toch steeds weer die gezonde spanning in de studio. Heerlijk. De feedback, die je kreeg, daar kon je tenminste wat mee. De thuis opdrachten waren heel leuk om te doen en ook daarop kreeg je altijd positieve feedback. Onze groep was erg betrokken met elkaar, wat je meer ontspannen maakte tijdens de opnames.
Echt een aanrader, deze workshop.
Nicoline

6 de dezembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Wat een heerlijke review Nicoline! Heel fijn om te lezen dat je het zo leuk hebt gevonden!

Een hele leuke workshop

Een hele leuke workshop! De docenten zijn goed in hun vak en helpen je met een gezonde dosis humor en positiviteit jouw mogelijkheden met je stem te ontdekken.
Een aanrader!

4 de dezembro de 2020

Dank je wel Jocelyne!

Aanrader!

De basiscursus stemacteren heeft mij precies gegeven wat ik hoopte. Namelijk met veel plezier, met een leuke groep medecursisten, op een creatieve en professionele manier de diverse mogelijkheden van je stem leren gebruiken. De lessen worden met veel enthousiasme, humor en professionaliteit gegeven: zeer motiverend en inspirerend. Een absolute aanrader!

29 de novembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel Udo, wat een fijne. Kleine grap nog dan:

Komt een stemacteur bij de dokter: “Dokter, ik maak stemmetjes.”
“U hóórt stemmetjes?”
“Nee, ik maak stemmetjes. Ik hou geen voice over.” 😂

Voor op je bucketlist!

Ik heb de basis workshop gedaan en kan niet anders zeggen: wat een top ervaring! Ik vond het erg verslavend en was enorm teleugelsteld toen deze afgelopen was :-)
Dit is iets wat iedereen op zijn bucket list moet zetten!

26 de novembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Wat een fijne reactie, dank je wel Michel.

Niet twijfelen, doen!

Nog nooit zoveel plezier gehad tijdens een cursus als bij stemacteren.nl. De kundige en gezellige docenten, mooie studio, goede lesstof en natuurlijk het inspreken zelf. Het was echt een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Ik heb me dan ook zonder twijfelen gelijk aangemeld voor de vervolgcursus.

21 de novembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel Mounya! Wat fijn om te lezen dat je nog nooit zo veel plezier hebt gehad tijdens een cursus. :)

Een aanrader!

Ontzettend leuke workshop en cursus! De workshop is sowieso een aanrader om te kijken of het stemmenvak echt iets voor je is!
Het is daarnaast gewoon een superleuke ervaring om in een echte studiosetting met professionele hulp en begeleiding je eigen commercial op te nemen! Gewoon doen!

20 de novembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel voor je fijne reactie! :)

Leuke, inspirerende workshop

Tijdens de basisworkshop Stemacteren leer je wat het vak inhoudt en ga je oefenen in de opnamecabine met feedback en aanwijzingen van de docent. Hele leuke ervaring met inspirerende docenten en gastsprekers. Aanrader!

17 de novembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel voor jouw beoordeling Ingrid, heel leuk om te lezen!

Workshop Nasynchronisatie/Filmanimatie

De workshop Nasychronisatie/Filmanimatie was geweldig. Jürgen was een enthousiaste workshop-begeleider. En Jasper een prima technicus. Allebei chapeau! Barnier nogmaals bedankt voor het fijne meedenken ivm met de financiën!

21 de outubro de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel voor je leuke reactie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bootcamp stemacteren is een echte aanrader!

In een woord geweldig! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en enorm veel geleerd van alle diverse aspecten van het vak van stemacteur / voice-over tijdens de driedaagse 'bootcamp'. In de mooie en professionele studio in Leiden zijn we voornamelijk zelf actief bezig geweest met inspreken, onder begeleiding van erg goede en leuke docenten die zeer effectieve, individuele feedback gaven. M.i. dé manier om het te leren. Ook de voorbereidende informatie en video's op de website waren erg interessant en leerzaam, en fijn dat je veel van de opnames thuis naderhand nog eens kunt terugluisteren. Samengevat een echte aanrader dus!

19 de outubro de 2020

Resposta da Stemacteren

Wat een fijne reactie, dank je wel Maikel!

Wat een fantastische cursus

Wat een fantastische cursus! Professionele en enthousiaste begeleiding voor de ontdekking van een prachtig vak. Ik raad het iedereen met dezelfde belangstelling aan!

19 de outubro de 2020

Dank je wel Casper! :)

Bootcamp stemacteren is fantastisch

De bootcamp stemacteren is een echte aanrader. Geweldig deskundige en enthousiaste docenten, die mij hebben laten inzien, dat er een groot verschil is tussen begrijpend lezen en de beleving van een tekst.

16 de outubro de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel Helma, wat een fijne woorden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leren door te spelen bij Stemacteren.NL

Stemacteren.NL verzorgt een absoluut professionele en magische workshop nasynchronisatie. Je wordt ontvangen in werkelijk prachtige studios, die sfeervol en oprecht gezellig zijn. In een kleine groep krijg je les van echt fantastische docenten en begeleid door toptechnici. We hebben in twee dagen tijd extreem veel lol gemaakt, veel geleerd en veel gedaan. Een aanrader voor een ieder die ooit droomde van het inspreken van tekenfilms. En zichzelf hiermee een groot cadeau wil geven. Je verdient het :)

25 de setembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel Arvid voor deze prachtige beoordeling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke en leerzame ervaring!

Wat een super leuke en leerzame ervaring!!
Net de basisworkshop afgerond in Utrecht. Enorm veel geleerd over hoe je je stem kan laten klinken met behulp van lichaamstaal en mimiek. Zeer professionele maar ook gezellige lessen gehad waar ik iedere week weer naar uit keek. Ik had dan ook hele leuke mede cursisten. Mijn droom om ooit animatie films in te spreken is hierdoor versterkt en ga mij zeker inschrijven voor deze workshop!
Makkelijk is het niet maar zeker het deelnemen waard!

18 de setembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Wow, wat een heerlijke reactie. Dank je wel Francy! :)

Aanrader

De advertenties zeggen: "De leukste workshops van je leven."
Ik heb heel veel workshops gehad (onderwijs he?) en ze hebben gelijk. Het mooie is dat je meteen aan de slag gaat en op een vriendelijke manier prima feedback krijgt. Je merkt dat jezelf, en de anderen, groeien, Ondertussen heb je veel lol.

18 de setembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Ah, wat ontzettend leuk om te lezen. Dank je wel Bertus!

Ik heb de Bootkamp Stemacteren gedaan

Ik heb de Bootkamp Stemacteren gedaan. Ik had al wat ervaring en wilde het voice over werk weer gaan oppakken. Deze workshop heeft mij geïnspireerd en ervoor gezorgd dat ik verder ga met mijn voice over werk. Ook voor mensen die willen kijken of het stemacteren iets voor ze is, is deze workshop een aanrader. Je krijgt alle facetten van het vak mee. De sfeer is goed en de docenten zijn echte professionals. Ik heb heel veel geleerd en genoten!

12 de setembro de 2020

Resposta da Stemacteren

Wat een prachtige review! Dank je wel Christina!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is echt een vak dat je moet leren…

Het is echt een vak dat je moet leren door te oefenen en feedback te krijgen. Dat werd in de lessen op een hele fijne manier gedaan.

10 de setembro de 2020

Dank je wel Gerda!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit zou ik wel elke dag willen doen

De workshop 'animatie en nasynchronisatie' was SUPERLEUK. Ik heb veel geleerd, kon lekker gek doen (wat ik in het dagelijks leven ook graag doe) en heb genoten van alle verschillende genres. En van Jürgen Theuns, onze docent, die op zijn eigen, onnavolgbare, geestige wijze je door de 2 dagen heen loodst.

Ik snap wel dat veel mensen dit (animatie & nasynchronisatie) voor hun werk willen doen!

9 de julho de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel voor je SUPERLEUKE beoordeling Hieke :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima manier om met stemacteren in…

Prima manier om met stemacteren in aanraking te komen. Het is een leuke afwisselende cursus waarbij men rekening houdt met de omstandigheden (CIVID-19) en daar snel adequaat op reageert. Lessen van gastdocenten zijn zeer leerzaam en docent geeft prima aanwijzingen.

13 de abril de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel voor je fijne reactie Peter!

Cursus stemacteren volgen!!!!

Als je een cursus stemacteren wilt volgen. Raad ik je aan om dit bij stemacteren.nl te doen. Je krijgt les vanuit de studio dus gelijk ook de praktijk waarin je je kan verdiepen. Buiten de lessen on in de studio zijn er ook nog eens video lessen die je kan volgen. De lessen worden gegeven door enthousiaste mensen met goede kennis van het vak. De groepen zijn niet te groot waarbij het niet ontbreekt aan persoonlijke aandacht. Ik zou zeggen gewoon doen!

4 de abril de 2020

Resposta da Stemacteren

Dank je wel voor je fijne woorden Herm!