Snelle levering! En de stickers voldoen absoluut aan de verwachtingen. Ook de previewtool waarin je het voorontwerp kunt bekijken is superhandig. Aanrader dus!
Veja o que dizem as avaliações
Fijn om je eigen stickers te ontwerpen. Heel Makkelijk te doen op de website en bestellen gaat snel en simpel. Snel en netjes bezorgd. Een tip is de mogelijkheid om de stickers ndat je deze hebt opge... Ver mais
De stickers zijn van fantastische kwaliteit, en de keuzen bij StickerApp zijn on-ein-dig! Alle soorten glitters van de wereld, alle soorten mat of glanzend, echt super. Steeds tijdige levering, mooi,... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre StickerApp
Al onze materialen, machines en medewerkers zijn perfect op elkaar afgestemd om u een geweldige ervaring en een product te bieden waar u van houdt.
Ons team bestaat uit ambitieuze mensen die enthousiast zijn over het maken van de best mogelijke stickers met een vriendelijke website voor onze klanten. We stimuleren voortdurend onze creativiteit en verbeteren onze technologieën om de beste bron voor gepersonaliseerde stickers te worden.
Informações de contato
Bronsgatan 12, 23435, Lomma, Suécia
- info@stickerapp.nl
- stickerapp.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Holografische rainbowstickers
Er is niets geleverd en geen reactie op…
Er is niets geleverd en geen reactie op mijn mail
Mooi en hoge kwaliteit stickers
Ik heb vorige week stickers met mijn eigen ontwerp bij Stickerapp besteld. Er werd net geïnformeerd over wanneer de stickers gemaakt waren en vervolgens wanneer deze op de post zouden gaan. Ik heb de stickers nog eerder gekregen dan origineel geschat werd. De stickers zelf zijn erg mooi! Ze zijn gemaakt van mooi en stevig materiaal en net zoals ik ze heb besteld. Ik zou stickerapp sterk aanraden! Vooral als je graag stickers wil hebben van je eigen ontwerpen.
Fijn om je eigen stickers te ontwerpen
Een tip is de mogelijkheid om de stickers ndat je deze hebt opgemaakt op ware groottete kunnen zien zodat je beter kan beoordelen of alles goed lees en zichtbaar is.
Always a fast delivery and great…
Always a fast delivery and great quality as always!
Zeer tevreden!!
Mijn 2e bestelling gedaan. Bij de eerste was ik zo zeer tevreden erover, dat ik al snel een 2e bestelling had gedaan. Resultaat zijn precies als de afbeelding die ik had geleverd. Er zal sowieso binnenkort een nieuwe bestelling geplaatst worden
feedback op mijn ontwerp, helaas vertraging in de levering
Ik kreeg regelmatig feedback op mijn ontwerp. Jammer alleen dat het door het vele heen-en-weer-mailen, de levering daardoor extra vertraging opliep...
Mooie kwaliteit stickers
Mooie kwaliteit stickers, ik ben echt tevreden en bestel gauw nog wat na!
Goede service en kwaliteit
De online module om je ontwerp te uploaden vind ik een beetje verwarrend, maar verder een hele fijne ervaring. Er was iets misgegaan met mijn bestelling en dat werd direct heel netjes opgelost. De kwaliteit van de stickers is heel goed.
Stickers besteld voor mijn bedrijf mooi…
Stickers besteld voor mijn bedrijf mooi logo erop, is de plak kwaliteit van de laagste klasse.
Nog nooit z’n slechte sticker gezien echt een domper
Snelle levering, goede kwaliteit
Lekker makkelijk in de tool online te bestellen, stickers zijn van goede, stevige, kwaliteit. Heb meteen nog een bestelling gedaan!
No way to improve other than...
Great quality. Always fast shipping. No way to improve other than including a free beer and slice of pizza.
You can be better
You use Very bad shipping company to NL which is fedex, printing quality before was good now really poor.
Goed en snel
Mijn stickers zijn goed aangekomen en de prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed. Ik ben er erg tevreden over.
The best sticker makers in the world!
The best sticker makers in the world!
The quality is just amazing and the service they give is absolutely great! I keep coming back for more
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.