Stifinderprogrammet - Lederudvikling siden 1994 Avaliações 391

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

An intense, well executed programme where the attention to detail is clear throughout. Stifinder cuts to the core of leadership under pressure and brings clarity where there would otherwise be noi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

To become a Stifinder was a powerful and life-altering experience for me. Stifinder created an opportunity for me to work with myself, my job and my life. I can only recommend it. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandvittigt godt - du kommer rundt om ting og forhold du ikke have havde forestillet dig! Kan klart anbefales

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et helt igennem fantastisk og spændende kursus, med virkelig gode læringsrige momenter. Kan absolut varmt anbefales dette. Har alle aspekter, varme, ro, udfordringer, sved, tårer, glæde, latter, fr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional

Escrito pela empresa

Stifinderprogrammet tilbyder transformativ lederuddannelse. Programmet skaber varig udvikling af dine egenskaber som leder gennem transformativ læring og sætter dig i stand til at udøve transformativ ledelse. Mere end 2300 ledere og specialister fra over 800 virksomheder har gennemført Stifinderprogrammet siden begyndelsen i 1994. Vores lederuddannelse er kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet. Stifinderprogrammet henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er nået til et punkt i deres karriere, hvor de vil udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance gennem en intensiv lederuddannelse. De har udviklet en brugbar måde at fungere på, med de oplever også nogle begrænsninger, der hindrer dem i at opnå deres mål. Stifinderprogrammet fokuserer på din ledelsesidentitet. Det betyder, at den professionelle identitet, du har tilegnet dig gennem din uddannelse, og kompetencer som du har udviklet gennem din karriere vil blive videreudviklet og integreret, og at udkommet bliver den professionelle leders identitet, der også omfatter transformative egenskaber. Vi inspireres bl.a. af ledelsesteori og hjerneforskning fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, af indiansk livsvisdom og effektive metoder, der anvendes inden for kultur, elitesport og militære specialenheder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Stifinderprogrammet er fanstastik

Stifinderprogrammet får mine bedste anbefalinger på alle fronter. Programmet er super velrettelagt og har en dybde og læring som jeg er sikker på, at jeg vil gøre brug af resten af livet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et forløb, der ændrer dig for livet - hvis du tør…

Et forløb for ledere, men allermest for mennesker, der har lyst og mod til at kigge indad og gå i dybden med alle de udfordringer, vi står i i livet.
Jeg har aldrig før oplevet et forløb, som er så godt tilrettelagt og gennemtænkt. Jeg har så stor respekt for teamet omkring kurset, som på ekstrem kort tid formår at skabe et rum fyldt med så meget tillid, at man trygt går ind i alle de øvelser, man bliver stillet overfor. Et team, der på fineste vis, med ærlighed og åbenhed, bringer sig selv i spil.
Jeg kan på det varmeste anbefale Stifinder; jeg ville ønske, jeg stod på allerførste dag igen. Jeg har fået en enorm indsigt i mig selv og tætte venner for livet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En gave til alle, der er nysgerrige på sig selv og ønsker at udvikle sig både privat og professionelt

"Stifinder"-programmet er mere end blot et lederkursus. Det er en rejse mod autentisk ledelse, både i det private og professionelle liv! Personlig udvikling kombineres med professionel ledelse på en måde, der inspirerer hver deltager til at reflektere over eget formål og personlige ledelsesværdier.

Dette lederprogram fremmer en forståelse og bevidsthed om både dig selv og andre, hvilket giver en dybere indsigt i dit lederskab. Baseret på både teori og praksis, som jeg selv har afprøvet, har programmet transformeret min tilgang til ledelse og efterladt varige spor.

Kurset er absolut i topklasse og er dygtigt udført som en velskrevet symfoni, men det kræver også personligt mod, åbenhed og dedikation.

Det er en gave til alle, der er nysgerrige på sig selv og ønsker at udvikle sig både privat og professionelt - du vil ikke fortryde det et sekund.

Prøv det!

Mine høje forventninger blev mere end indfriet. En fantastisk personlig og ledelsesmæssig rejse trygt faciliteret af det geniale team fra Stifinder. De bedste anbefalinger herfra.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et ledelseskursus, der lagrer sig i sind og krop

Kurset efterlader en med den vished, at al undervisning, alle øvelser, metaforer, samtaler, refleksioner, træthed osv gøres med et formål. Intet overladt til tilfældigheder. Holdet bag stifinder har min dybeste respekt: kompetente, nærværende og evner at skabe psykologisk tryghed i sin ypperste form.

Læring og indsigt lagrer sig i både sind og krop - under kurset men i særdeleshed også som erkendelser længe efter - både som leder og som privatperson.

En livslang uddannelse

Et veltilrettelagt forløb, med nøje udvalgte teorier, elementer og undervisere, har skabt en unik øvebane, som jeg ikke har oplevet noget sted tidligere. At fokus inkluderer både professionel, privat og personlig ledelse, giver en intensitet og et udbytte, som jeg ikke har hørt eller oplevet på andre lederuddannelser. Jeg tror aldrig, at STIFINDER-uddannelsen vil stoppe med at give mig indsigter og viden, som jeg kan bruge, både som leder og som menneske.

Expect the unexpected

De sidste 30 år har jeg har været på mange lederskabskurser, MANGE. Intet kan måle sig med Stifinder. Uden sammenligning den bedste uddannelse jeg nogensinde har deltaget i. Dette er ikke et almindeligt ledelseskursus, men det mest intense og selvudviklende forløb jeg har deltaget i, som har reelt forandret min måde at være leder på, og ikke mindst mig selv personligt.
Du guides i dybet af dig selv og DIT Lederskab, på en elegant og sikker måde. Der skabes en bånd af tillid med Stifinder Teamet og deltagerne, som virkelig er unik. Du får teorier, hands-on og, vigtigst af alt, meget dyb indsigt om dig selv. Du kommer ud på den anden side som et mere velafbalanceret, gladere og stærkere menneske. The journey never ends.

1 de setembro de 2023

Jeg er Stifinder nr 2486

Jeg er Stifinder nr 2486. Stifinder programmets 3 moduler har været udfordrende lærlinge og helt igennem fantastiske. Stifinder programmet går under huden på en, og har givet mig et nyt lag i min personlighed. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv, efter dette forløb, og rejsen er kun lige begyndt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personlig udvikling taget til næste niveau

Uden sammenligning den bedste uddannelse jeg nogensinde har deltaget i. Det går langt videre end traditionelle værktøjsfag, og tager fat ved nældens rod, når det kommer til personlig og professionel udvikling. Jeg står tilbage med styrket selvindsigt og konkrete værktøjer til at skabe high performance, high performing teams, større klarhed om mig selv og min videre vej og fokus på indre og ydre ro.
Vi taler om ca. 220 timers intensiv læring på en træningsbane, som konstant veksler mellem plenum, teamsamarbejde, praktiske og teoretiske opgaver. Og 0 PowerPoints. Der bliver skubbet på, og du oplever sider af dig selv og dine medkursister, som du ikke havde forventet.
Jeg kom ind med uddannelsen med høje forventninger og en let skepsis om, hvorvidt de kunne indfris. Den skepsis blev gjort komplet til skamme.
Kan varmt anbefales til alle som er klar på at kaste et kritisk blik på sig selv og sit samspil med andre og styrke sin personlige udvikling.

Holistisk lederuddannelse

Stifinderprogrammet er baseret på veldokumenterede og afprøvede metoder gennem mange år.
Det er en anderledes lederuddannelse, forstået på den måde, at man her får konkrete værktøjer til at arbejde med i sin ledelse, ligesom man her får muligheden for at arbejde med sig selv, som det menneske, man er - med det, man gerne vil udvikle på og metoder til at integrere ledelse og personlighed i hinanden med helheden for øje.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lederuddannelse med turbulens, power og selvindsigt

Stifinder er den mest fantastiske lederuddannelse og det vildeste udviklingsforløb, som i den grad favner det hele menneske og som er igang med at bundfælde sig. Jeg er så taknemmelig for at have fået muligheden for at blive Stifinder og de 3 moduler i 2023 = 15 dage = 200 timer er på mange måder skelsættende.

“Du vil finde ud af, at du kan meget mere, end du forestillede dig”, sagde en god kollega OG Stifinder til mig inden jeg tog af sted på uddannelsen og det favner Stifinder-oplevelsen og -uddannelsen meget præcist.

Tak til teamet bag Stifinder (Nicoline Gaardmand Zäll, Christer Gaardmand Zäll og Lasse Zäll ) for at sætte gang i indsigter, turbulens og power. Og tak til det fantastiske netværk af skønne Co-Stifindere man får undervejs. Det i sig selv er også guld værd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det mest fantastiske kursus jeg har…

Det mest fantastiske kursus jeg har deltaget i. Dette er ikke et almindeligt ledelseskursus men et forløb der udvikler dig personligt og professionelt. I kurset indgår proffessionelle aktører fra forskellige steder som er eksperter på netop deres felt. Kan varmt anbefales til den der vil kigge indad og arbejde med egne kompetencer.

Autentisk personlig udvikling

Et anderledes og meget anvendeligt program. Jeg har lært meget om mig selv, mine succesmønstre, blindspots mv. Det bedste udviklingsforløb jeg nogensinde har været på og Stifinder teamet får mine varmeste anbefalinger.

26 de novembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais