An intense, well executed programme where the attention to detail is clear throughout. Stifinder cuts to the core of leadership under pressure and brings clarity where there would otherwise be noi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
To become a Stifinder was a powerful and life-altering experience for me. Stifinder created an opportunity for me to work with myself, my job and my life. I can only recommend it. :-)
Vandvittigt godt - du kommer rundt om ting og forhold du ikke have havde forestillet dig! Kan klart anbefales
Et helt igennem fantastisk og spændende kursus, med virkelig gode læringsrige momenter. Kan absolut varmt anbefales dette. Har alle aspekter, varme, ro, udfordringer, sved, tårer, glæde, latter, fr... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stifinderprogrammet tilbyder transformativ lederuddannelse. Programmet skaber varig udvikling af dine egenskaber som leder gennem transformativ læring og sætter dig i stand til at udøve transformativ ledelse. Mere end 2300 ledere og specialister fra over 800 virksomheder har gennemført Stifinderprogrammet siden begyndelsen i 1994. Vores lederuddannelse er kontinuerligt blevet udbygget og videreudviklet. Stifinderprogrammet henvender sig til erfarne ledere og specialister, der er nået til et punkt i deres karriere, hvor de vil udforske, revidere og forfine deres ledelsesstil og performance gennem en intensiv lederuddannelse. De har udviklet en brugbar måde at fungere på, med de oplever også nogle begrænsninger, der hindrer dem i at opnå deres mål. Stifinderprogrammet fokuserer på din ledelsesidentitet. Det betyder, at den professionelle identitet, du har tilegnet dig gennem din uddannelse, og kompetencer som du har udviklet gennem din karriere vil blive videreudviklet og integreret, og at udkommet bliver den professionelle leders identitet, der også omfatter transformative egenskaber. Vi inspireres bl.a. af ledelsesteori og hjerneforskning fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, af indiansk livsvisdom og effektive metoder, der anvendes inden for kultur, elitesport og militære specialenheder.
Informações de contato
Marselisborg Havnevej 32, 2, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- +45 8731 6700
- info@stifinder.com
- stifinder.com
Så godt!!
Et fantastisk personligt (leder - specialist) udviklingsprogram, der er helt anderledes end alle andre gode lederudviklingsprogrammer.
What you give is what you get!
What you give is what you get. Og Stifinderprogrammet giver så fantastisk meget! Hvis du gør det samme, læner dig ind, giver og modtager, kommer du forandret og ekstremt beriget ud på den anden side - til gavn for dig selv og dem omkring dig. Og bedst af alt: Rejsen fortsætter, også efter kurset er slut! Stort tak til Stifinder-teamet og alle mine med-stifindere!
FULDSTÆNDIG FANTASTISK LEDERUDDANNELSE!
FULDSTÆNDIG FANTASTISK LEDERUDDANNELSE!
Stifinder kan ikke beskrives - det skal opleves...
Jeg er fuld af beundring for hvad Christer, Nicoline, Lasse og deres meget dygtige crew kan. Det er vanvittigt, på den helt enormt udviklende, seje og indsigtsfulde måde.
På Stifinder bringer du ALT i spil. Du kan ikke gemme dig og cruise igennem. Du bliver SÅ brugt, - på den helt igennem fede og meget udviklende måde.
Du kommer hjem, fornyet og med helt konkrete værktøjer og indsigter, som simpelthen bare er SÅ brugbare i en hektisk hverdag.
Stifinder har mine VARMESTE anbefalinger.
Holdet bag Stifinder er top…
Holdet bag Stifinder er top professionelle og skaber de bedste og tryggeste rammer til udvikling af leder. Et så åbent og ærligt læringsmiljø har jeg ikke oplevet andre steder, den vildeste rejse er kun lige begyndt.
Tak til Stifinder holdet for at levere så høj kvalitet på alle tre moduler.
En rejse - du ikke vil gå glip af.
Stifinder er en transformativ rejse i både ledelses teorier, high performance, tankemønstre og selvudvikling, både teoretisk, reflektiv og hands on.
Deres evne til at udvikle, forme og re-skabe ledere og specialister - til en bedre og skarpere version 2.0
er uden sammenligning noget af det bedste og mest kraftfulde jeg nogensinde har mødt.
Min varmeste anbefaling til Stifinder
for alle der drømmer om at komme ud over kanten i deres helt egen ægte ledelses stil.
TAK!
The best leadership programme
The best leadership programme I have participated in - ever!
It has given my so many new insights about myself, as a leader an as a human. I really recommend it to everybody, who wants to develop and challenge themselves.
Fantastisk og givende forløb
Top Professionelt
Top Professionelt
En vild rejse gennem 3 moduler, på jagt efter det autentiske jeg.
En kæmpe oplevelse som vil følge mig gennem resten af livet.
Af hjertet tak til alle fra Stifinder
An amazing and life changing education…
An amazing and life changing education in both leadership and of yourself. Beyond words and explanation. Just do it! For the benefit of both you and your surroundings - at work and in the family.
Det kan noget
Det kan noget - som andre lederkurser ikke kan !
Jeg har fået rykket grænser, fået så meget inspiration og udvidet mit perspektiv på det autentiske personlige lederskab. Virkelig en fantastisk rejse at være på.
Dette program vil positivt være i min…
Dette program vil positivt være i min krop for evig tid
Fantastisk kursus som virkelig rykker…
Fantastisk kursus som virkelig rykker ved ens værdisæt og kompetencer.
Kan klart anbefales.
Et livsændrende udviklingsforløb....
Hvis man gerne vil finde sin rigtige "sti" i livet - både personligt, i familien og i sit lederskab, så skal man følge stifinderprogrammet. Jeg er dybt taknemlig for den bevidstgørelse det har givet mig af mine styrker, udviklingsområder og mine personlige værdier. Et livsændrende udviklingsforløb, som er helt unikt.
Det er uden tvivl det bedste forløb jeg nogensinde har været på.
Stifinder er meget mere end et…
Stifinder er meget mere end et lederudviklingsprogram - det er unikt. Af hjertet tak for at igangsætte en personlig rejse, som jeg vil glæde mig til at fortsætte. En kærlig tak til de fantastiske tourguides, uden jeres omsorg og ambitioner på mine vegne, stod jeg stadig på perronen.
En vej til at bevidstgøre dit lederskab…
En vej til at bevidstgøre dit lederskab i en ramme som er fuldstændig outstanding, men som også kræver din fulde opmærksomhed og indsats.
Stolt, ydmyg og ikke mindst taknemmelig 🌟
Stolt, ydmyg og ikke mindst taknemmelig over at være Stifinder nr. 2251 🌟
Hvis du søger et lederprogram, hvor du kan få dyb indsigt autentisk ledelse, high performance teams kultur og ikke mindst blive meget klogere på dig selv - så kan jeg kun anbefale Stifinderprogrammet!
Unikke ledelsesværktøjer og Selvindsigt…
Unikke ledelsesværktøjer og Selvindsigt på et plan man ikke troede muligt
En hel unik mulighed
En hel unik mulighed
Stifinder programmet er ikke bare et "kursus" eller en "uddannelse", men et forløb der giver fantastisk indsigt i både sig selv og de mennesker vi møder i vores hverdag, kollegaer, chefer, medarbejdere, samarbejdspartnere etc.
Og så får man en udvikling med på vej, som vil vare resten af livet, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg føler mig utrolig heldig at have fået denne mulighed og ser fremtiden med nye perspektiver.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.