Jeg bestilte om lørdagen og fik leveret efterfølgende tirsdag, det kan ikke gøres bedre og hurtigere. Tak for en god oplevelse.
Veja o que dizem as avaliações
Vi havde købt en jakke gennem en af Stillos samarbejdspartnere, og da vi sendte den retur, blev ordren væk. Desværre havde vi ligeledes mistet trackingnummer på pakken, og derfor kunne de ikke hjæ... Ver mais
A empresa respondeu
Super god service,havde glemt at sætte flueben ved forsendelses sted,fik en mail fra kundeservice hvor de gjorde mig opmærksom på problemet og fik løst det med det samme..havde min pakke næste dag 👍... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Loja de moda masculina
- Loja de chapéus e bonés
- Loja de Calçados
- Loja de roupa urbana
- Loja de óculos de sol
Escrito pela empresa
Stillo.dk er en Dansk familie drevet web shop, som tilbyder et bredt udvalg af stil arter. Uanset om du er til Fashion, Casual eller Streetwear så er der noget for dig. På stillo.dk finder du de mange forskellige af de populære Baggy Jeans, men også Loose fit og Straight fit Jeans. Stillo.dk gør alt for at du som forbruger, får den bedste oplevelse som kunde og prøver at have og skabe et udvalg på web shoppen som skiller sig lidt ud, fra de store internationale web shops. Støt de Danske butikker og webshops som f.eks stillo.dk.
Informações de contato
Strøhusvej 12, 2670, Greve, Dinamarca
- 71990160
- support@stillo.dk
- stillo.dk
SUPER-og hurtig levering-gerne igen
Dejligt med en webshop som stadig har…
Dejligt med en webshop som stadig har street tøj til fair penge 💪🏼
Derudover er der hurtig ekspedition og varen er sendt samme dag :)
God service og hurtig levering ✌️
God service og hurtig levering ✌️
Forrygende service hvor de kontaktede…
Forrygende service hvor de kontaktede mig, da de undrede sig over leveringsadressen

Resposta de Stillo.dk
Vanvittig hurtig afsendelse af varerne
Vanvittig hurtig afsendelse af varerne, og rigtig gode priser.
Jeg bestilte en Fred Perry polo
Jeg bestilte en Fred Perry polo, som ankom dagen efter. Desværre havde de glemt at fjerne tyverialarmen på poloen, men det gjorde ikke så meget, da Bjørn kom hjem til mig den efterfølgende dag og fjernede alarmen. Fantastisk personlig service! 😄
Verkeerde artikel gekregen heel erg…
Verkeerde artikel gekregen heel erg jammer
!!!

Klart at anbefale
Klart at anbefale, købte et par sko i en størrelse for lille, men en medarbejder ved navn Bjørn var enormt hjælpsom og problemet hurtigt løst.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
+ dag til dag levering det kan ikke blive bedre.

Resposta de Stillo.dk
Super hurtig og effektiv service!
Super hurtig og effektiv service!

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, godt tilbud på et par gode sko jeg ville have, og hurtig forsendelse, jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.

God service!!!
Super hurtig ekspedition :)
Jeg kunne afhente min ordre dagen efter bestillingen :-)
Mange tak for det :-)
Masser af fedt tøj
Næsten kun
fedt tøj, hurtig og pålidelig service.

Resposta de Stillo.dk
Hurtig levering, men cargo shorts ikke min størrelse. Mangler 38-40 måske kan i bestille noget til vikingerne... Ikke til børnene :D rigtig godt kvalitet!

Resposta de Stillo.dk
God kvalitet og hurtig levring
Surprise
Indtil videre har jeg fået mine varer til god tid men her fornyligt fik jeg en overraskelse i mine nye bestilling af nogen nye bukser. I pakken lå der en ordre konfirmation hvor de ønskede mig god påske med en klistermærke hvor de takkede mig for at støtte dem samt en pose små stænger fra Nørregade. 10/10 indtil videre
Ualmindelig dårlig kundeservice
Ualmindelig dårlig kundeservice. De bliver nærmest hånlige i deres retorik, de tager intet ansvar når først varen har forladt dem. Har købt dyre bukser med fejl på, de tager intet ansvar, da de aldrig har set fejlen før, til trods for jeg har sendt billeder.

Resposta de Stillo.dk
Super god service .Lynhurtig levering…
Super god service .Lynhurtig levering Fuldt tilfreds 🤩🤩🤩🤩🤩
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.