Detalhes da empresa

1. Revenda de casas pré-fabricadas
  2. Construtora de modulares

Stock Units – Uw partner in modulaire woonoplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijk onderkomen, een mantelzorgwoning, een kantoor in de tuin of een compleet tiny house: bij Stock Units zorgen we voor de oplossing die bij u past.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

15 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden met Stock Units!

Vanaf het begin van ons avontuur met een woonunit zijn we heel erg fijn geholpen door Daan. Hij heeft alles netjes en rustig met ons doorgenomen en regeerde snel op vragen die we hadden. De unit was ook binnen de afgesproken levertijd geleverd en ook dat ging heel soepel met voldoende mankracht en werd alles netjes na levering gecontroleerd. Er zijn nog wel een paar restpuntjes, maar ook daar hebben we alle vertrouwen dat het netjes opgelost wordt.

24 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende communicatie en prachtige slaapkamer unit

Vanaf het adviseren, offreren en het orderproces zijn wij heel professioneel geholpen door Daan. De communicatie verloopt met Stock units heel goed en tot op de dag van uitlevering tot op het moment van plaatsen erg goed gecommuniceerd. De unit die bij ons wordt gebruikt als slaapkamer is mooi/strak afgewerkt, helemaal volgens afspraak.

3 de março de 2026

Beste Sander,

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles van begin tot plaatsing goed is verlopen en dat de slaapkamerunit naar wens is. Ik geef het compliment ook zeker door aan Daan. Veel plezier met de unit! 😊

Groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Stock units heeft ons een mooie…

Stock units heeft ons een mooie woonunit verzorgd. Plus punt was dat we in een ingerichte unit konden kijken. Omdat we op zoek waren naar een kleine unit, en we benieuwd waren of het te klein zou zijn.

Ook toen de unit geplaatst was, en er nog een paar opleverpunten stonden, werd dit correct opgepakt.

2 de março de 2026

Resposta de Stock Units

Bedankt Johan voor de mooie woorden! Wij hebben de samenwerking ook als zeer prettig ervaren. Fijn dat jullie vooraf een ingerichte unit konden bekijken en zo een goed gevoel kregen bij de ruimte. En natuurlijk goed om te horen dat de opleverpunten netjes zijn opgelost. We wensen jullie veel woonplezier toe!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn goed ontvangen en met de juiste…

We zijn goed ontvangen en met de juiste informatie onze keuze gemaakt. Er stond een mooie demo waar we nu 2 weken in wonen en dat alles binnen een paar weken geregeld. Alles functioneert perfect en is degelijk afgewerkt. Ook de paar puntjes vlot opgepakt en afgewikkeld. Een bedrijf welke is aan te bevelen.

2 de fevereiro de 2026

Resposta de Stock Units

Bedankt voor deze mooie review, Gerben! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn ontvangen en dat alles snel en naar wens is geregeld. Geweldig dat de unit bevalt en dat jullie er inmiddels al met plezier in wonen. Ook mooi om te lezen dat de laatste puntjes snel zijn opgepakt. Veel woonplezier gewenst en dank voor het vertrouwen in Stock Units! ⭐️

Stock-units bedankt

Na een lange zoektocht uiteindelijk de beste prijs / kwaliteit / flexibiliteit gevonden bij deze jonge firma. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je ontwerpt de woon unit zoals jij hem wil hebben. Het team denkt mee en doet enorm zijn best. Eerlijk/ praktisch/ en belangrijk ! Betrouwbaar in afspraken maken. Kortom mijn zoon heeft een prachtige eigen plek dankzij Stock- Units

5 de dezembro de 2025

Beste Hans,

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review. Fijn om te lezen dat jullie na een lange zoektocht bij Stock Units de juiste balans hebben gevonden tussen prijs, kwaliteit en flexibiliteit.

We vinden het belangrijk om écht mee te denken en maatwerk te leveren, dus het is geweldig om te horen dat dit ook zo is ervaren. Het mooiste compliment is natuurlijk dat jouw zoon nu een prachtige eigen plek heeft waar hij zich thuis voelt.

Bedankt voor het vertrouwen in ons team en veel woonplezier gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze ervaring met Stock Units Wezep was…

Onze ervaring met Stock Units Wezep was van begin tot eind enorm positief. Vanaf het allereerste gesprek tot aan de uiteindelijke levering werden we professioneel en met veel aandacht geholpen.

Al met al prettige ervaring!

15 de novembro de 2025

Dank je wel, Daan, wat een prachtige woorden! 😊
Super dat het hele traject zo soepel en persoonlijk voor jullie voelde. Geniet van de unit, en jullie zijn altijd welkom als we nog iets voor jullie kunnen doen!

Aanrader!

Aanrader! Prachtige en praktische units. Ook zeer geschikt als mantelzorgwoning.
Arjen is enthousiast, weet waar hij het over heeft en kan je goed helpen bij het vinden van een passende unit voor jou.

4 de novembro de 2025

Resposta de Stock Units

Bedankt voor je mooie review, Francien!
Bedankt voor de mooie woorden over onze units. Je bent altijd welkom met vragen! 🙏😊

Zeer tevreden!

We hebben deze woonunit aangeschaft zodat onze dochter wat zelfstandigheid kon ervaren, maar toch dicht bij ons kon blijven wonen. In het begin was ik wat sceptisch, maar het tegendeel bleek waar!

De unit is verrassend ruim, goed geïsoleerd en voelt echt als een volwaardig mini-huis met alles erop en eraan. In de showroom werden we vriendelijk en deskundig geholpen door Janco, die ook het transport en de plaatsing perfect heeft geregeld. Arie heeft de fundering op locatie keurig voorbereid, echt vakwerk.

De plaatsing verliep snel en het huisje was direct bewoonbaar. Onze dochter is dolblij met haar eigen plekje.
Kortom: een geweldige oplossing voor extra woonruimte, zonder te hoeven verbouwen. Echt een aanrader!

10 de novembro de 2025

Resposta de Stock Units

Wat een mooi verhaal! 🙌 Super om te horen dat de woonunit jullie dochter zoveel vrijheid én geborgenheid geeft, precies waar we het voor doen. En geweldig dat alles zo soepel verliep, van Janco’s begeleiding tot Arie’s vakwerk op locatie 💪

We wensen jullie dochter heel veel woonplezier in haar eigen mini-huisje! 🏡✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn eerste eigen woning is een feit!

Mijn eerste eigen woning is een feit!

Na veel zoeken en vergelijken met meerdere aanbieders kwam ik terecht in de showroom van Stock Units in Wezep.
Na een superleuk gesprek met Daan wist ik zeker dat ik hier mijn woning zou gaan aanschaffen.
Alles was duidelijk en het plaatje klopte helemaal.
Na bestellen kreeg ik te horen dat de levering was vertraagd helaas maar dit werd goed gecommuniceerd waarvoor mijn dank.
Ik woon nu al een paar weken in mijn eigen woonunit en het was even wennen maar het voelt al helemaal als mijn eigen plek.

Ik zou iedereen ten zeerste aanraden om een bezoekje te brengen voor wie graag fijn en comfortabel wilt wonen!

16 de outubro de 2025

Wat een leuke review om te lezen, Danitia! 🎉
Gefeliciteerd met je eerste eigen woning, dat blijft een bijzonder moment. Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over het traject, ondanks de kleine vertraging. We wensen je heel veel woonplezier in je nieuwe unit en danken je voor je vertrouwen in ons team (en natuurlijk Daan 😉).

Groetjes,
Het Stock Units Team 🏡✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben lang op zoek geweest naar een…

Ik ben lang op zoek geweest naar een plekje voor mezelf. En het was bijna onmogelijk om iets te vinden op de huidige woningmarkt. Alles is zó duur en er is bijna niks beschikbaar. Via StockUnits.nl heb ik gelukkig een supermooie unit kunnen plaatsen in de tuin van mijn ouders.

Het contact met het team was echt top — ze dachten overal in mee, van de indeling tot de levering. Alles ging super soepel en veel sneller dan ik had verwacht. De unit ziet er modern en gezellig uit, en ik heb eindelijk mijn eigen plekje zonder ver van huis te hoeven wonen.

Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en snelle woonoplossing.

10 de outubro de 2025

Wat een prachtige review, Kylene! 💚
Wat fijn om te horen dat je nu je eigen plekje hebt gevonden bij je ouders in de tuin, dat klinkt echt ideaal. We zijn superblij dat het hele proces zo soepel verliep en dat je tevreden bent met het eindresultaat.

Heel erg bedankt voor je vertrouwen in Stock Units en voor het delen van je ervaring! Geniet van je nieuwe plek, dat heb je dik verdiend. 🌿🏡

— Team Stock Units

Menselijk meedenkend top bedrijf

Ik ben niet in de aller makkelijkste situatie terecht gekomen. Ik moest op zoek naar eigen woonruimte. Zo kwam ik ook bij stock-units. Ze staan open voor jouw mogelijkheden en komen je graag tegemoet in wat voor jou gepast is. Ik had het gesprek met Otis. Een super relaxte jongeman en ook normaal in jou geïnteresseerd. Niet alleen verkopen nee weten dat ze met mensen te maken hebben. Otis heeft me zelfs nog geholpen met mijn navigatie 😃 super fijn geholpen 👍 Het niet kunnen vinden van een kavel heeft mij noodgedwongen een andere weg in moeten laten slaan. Helaas maar ik moest toehappen op wat ik tegen kwam. Ook daar was begrip voor op te brengen. Ik ga in de toekomst zeker kijken wat er mogelijk is en ga stock-units zeker aanbevelen. Nu heb ik een plekkie dus de volgende keer makkelijker te realiseren. Ik zeg top bedrijf!! Dankjewel Otis 👍

18 de outubro de 2025

Resposta de Stock Units

Wat een prachtige review, dankjewel voor je mooie woorden! 🙏
Wat fijn om te horen dat je je zo gezien en geholpen voelde. Dat is precies waar we bij Stock Units voor staan: meedenken met jouw situatie en altijd menselijk blijven, ook als dingen anders lopen dan gepland.

We geven je compliment graag door aan Otis, die zal hier ongetwijfeld van glimlachen 😄
Hopelijk kruisen onze wegen zich in de toekomst nog eens, en kunnen we samen wél die perfecte plek realiseren.

Heel veel succes op je nieuwe stek, en nogmaals dank voor je vertrouwen in Stock Units! 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Une alternative moins cher qu'une construction classique

Nous voulions une annexe dans notre jardin exposée plein sud, c'est chose faite avec Stock Units ! Posée sur d'énormes vis très solides (First Base), plus écologique, plus rapidement réalisée, notre annexe toute vitrée d'un côté répond entièrement à nos attentes. Équipe très professionnelle, très réactive et très bon suivi ! Ils sont venus chez nous en province de Liège, franchement, je recommande !

7 de outubro de 2025

Thank you so much, Florence 🌞
We’re delighted to hear that you’re so happy with your new unit and our service! The entire Stock Units team truly appreciates your trust and kind words.

Wishing you lots of enjoyment in your beautiful new space — and we hope to see you again someday in our showroom 💚

Mantelzorgunit

Stock unit dacht goed met ons mee voor de indeling voor de mantelzorgunit.
Na de oplevering waren er nog wat restpunten voor de badkamer en panelen. Deze werden prima opgepakt. De bewoners zijn zeer tevreden en wonen er inmiddels met veel plezier.

21 de setembro de 2025

Beste Cindy,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de mantelzorgunit en dat de bewoners er inmiddels met plezier wonen. Ook waarderen we je positieve woorden over hoe de restpunten na oplevering zijn opgepakt.

We wensen jullie nog heel veel woonplezier toe in de nieuwe unit!

Het team van Stock Units

De unit staat !

We zijn heel blij met unit die door Stockunits is geleverd. Net als bij de oplevering van een woning waren er restpunten. Deze werden echter door het team netjes opgepakt.

We hebben ervoor gekozen de unit op in de grond geschroefde paaltjes te plaatsen. Spannend. Bij de plaatsing, maar werkt goed in de NL klei.

Groeten,
Robert en Esther

30 de agosto de 2025

Resposta de Stock Units

Bedankt Robert en Esther voor jullie mooie woorden en het vertrouwen in Stock Units! 🌟
We zijn blij dat alles netjes is opgepakt en dat de unit nu stevig staat op de geschroefde paaltjes. Spannend inderdaad, maar geweldig dat het zo goed werkt in de NL klei.

We wensen jullie heel veel plezier en comfort met jullie nieuwe unit en kijken met een glimlach terug op de fijne samenwerking. 🙏

Hartelijke groet,
Team Stock Units

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.