Banner for Stockity

Stockity Avaliações 148

4,3

Gostei bastante intuitivo Saque super rápido com isso se torna umas das melhores corretora do mundo super indico suporte bom tem tudo que uma boa corretora precisa ter pra operar passa muita confian... Ver mais

Muito ruim, estive na plataforma por mais de um ano sempre depositando valores considerável. E um belo dia do nada me bloquearam e sem explicação alguma por quase dois meses e meu valor ficou retido s... Ver mais

Estou gostando muito ache melhor que as outras muitas ferramentas boas único defeito um deley nas entradas mais so entra 2 segundos antes

1. Serviço financeiro não-bancário
  2. Corretor Financeiro
  3. Serviços de Investimentos
  4. Corretor de ações

Sobre Stockity

Stockity Banner

Get the best of your trading experience using Stockity — a regulated and licensed online trading platform. With more than 1 million traders from all over the world, Stockity provides a comfortable trading environment powered by modern technology and a wide range of features.

BEGINNERS

Stockity has a lot to offer traders of all experience levels:

• Unique FTT trading mechanics that everyone can understand
  • More than 70 assets (currency pairs, indices, etc.)
  • Over 30 analytical tools for making informed trading decisions
  • Extensive free tutorials to learn the basics of trading
  • Demo account with virtual $10,000 to hone skills and test strategies
  • Support team to solve any questions or issues 24/7 via chat or email
  • An Islamic account is available

Explore Stockity

PLATFORMS

Try our trading platform, wherever you are. It doesn’t matter what device you have — our platform is available for both mobile and desktop.

Download Stockity mobile app to get access to the markets on the go!

Download App

ACCOUNTS

Our flagship VIP and Platinum accounts take your profitability to the next level with up to 90% enhanced returns, full Deposit Insurance, Cashback Plus, priority support, exclusive tools, and much more.

COPY TRADING

New to trading and feeling lost in the markets? No stress! Simply copy proven, experienced traders to learn fast and grow your account.

Copy Trading Platform

Browse detailed trader cards — analyze their performance, win rate, risks & profits — then pick the one that fits your style best. Follow their trades and earn real returns!

SUPPORT

Got questions? Contact us via email or chat anytime!

Help Center

***Important Risk Warning: Trading carries a high risk of loss and may not be suitable for everyone. Available only to those 18+***

Stockity is user-friendly platform for all

🔹$10,000 Demo account
Explore the platform and gain experience
🔹$10 Minimum deposit
Use small investments to become a trader
🔹$1 Minimum trade amount
Anyone can afford it
🔹Free Education
Test our trading strategies to improve your results
🔹30 Analytical tools
Choose among indicators and drawing tools for chart analysis
🔹24/7 Support
Got questions? Contact us via email or chat anytime!
🔹 Copy Trading
Simply copy proven, experienced traders to learn fast and grow your account.

📢 BRING A FRIEND

Register, invite friends, and get up to $100

Invite buddy

Maximize your profit with a referral program:

1. Find a friend who is already trading on Stockity

2. Register with their referral link

3. Make a deposit and get $10 for it

4. Invite friends and get up to $100 more

Become the Stockity partner

Bring new traders to the platform and earn up to 80% revenue share

4,3

Normalmente responde dentro de 24 horas

Bloqueio injusto da conta e retenção do…

Bloqueio injusto da conta e retenção do depósito de R$1.000

Avaliação: ★☆☆☆☆ (1 estrela)

Comentário:

Estou extremamente desapontado com a Stockity. Após fazer um depósito de R$1.000 e operar normalmente, tive minha conta bloqueada sem aviso prévio, sob a alegação de violações que não cometi.

A corretora acusa-me de ter múltiplas contas, uso de bots ou fraudes, o que não procede. Não recebi provas concretas, apenas mensagens genéricas que indicam abuso do contrato para reter meu dinheiro.

Além disso, a Stockity se recusa a liberar meus fundos ou permitir qualquer forma de contato claro para resolver a situação.

Essa postura demonstra falta de transparência, desrespeito ao cliente e indica uma prática abusiva de bloqueio e retenção indevida de valores.

Não recomendo a Stockity para ninguém que queira operar com segurança e confiabilidade.

8 de agosto de 2025

Olá Maria,

Lamentamos saber sobre sua experiência e agradecemos por compartilhar seu feedback.

Garantimos que levamos essas questões muito a sério. Gostaríamos de resolver essa situação o mais rápido possível e esclarecer qualquer mal-entendido.

Por favor, entre em contato conosco diretamente através do nosso e-mail de suporte support@stockity.id para que possamos investigar seu caso detalhadamente e ajudar a solucionar o problema.

Agradecemos por nos dar a oportunidade de melhorar nossos serviços.

Equipe Stockity

Sua plataforma é boa, sem reclamações

5 de junho de 2025

Olá Diogo,

Muito obrigado pela sua avaliação positiva e por compartilhar sua experiência com a nossa plataforma.

Ficamos felizes em saber que você está satisfeito. Continuamos trabalhando para melhorar ainda mais nossos serviços.

Se tiver qualquer sugestão de melhoria ou precisar de ajuda, não hesite em nos contatar em support@stockity.id.

Equipe Stockity

A plataforma é super fácil de usar

A plataforma é super fácil de usar. A retirada de dinheiro é extremamente rápida.

21 de fevereiro de 2025

Olá S.Gill,

Agradecemos o seu comentário.

Ficamos felizes em saber que teve uma experiência positiva com as retiradas de rápido processamento e que nossa plataforma possui um uso intuitivo. Buscamos melhorar continuamente.

Se tiver alguma dúvida ou necessitar de assistência, não hesite em nos contatar.

Equipe Stockity

Exibir avaliações em todos os idiomas. (148 avaliações)