Stofbleshoppen Avaliações 15

4,5

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Escrito pela empresa

Stort udvalg der typisk ikke findes i Denmark af forskellige produkter og prisniveauer. Stofbleshoppen gør det let at vælge de rigtige moderne stofble produkter til babyer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Helt fantastisk service.

Helt fantastisk service.
Jeg er så glad for det jeg har købt, at jeg har bestilt endnu en sending. Der har været god hjælp at hente fra Berna, da jeg skrev mail med spørgsmål og god service, da jeg ønskede at bytte til nogle af de bleer der passede bedst til vores behov. Kan varm anbefale Stofbleshoppen!

28 de outubro de 2024

Hej Mia,
Mange tak for din positive tilbagemelding, du er altid velkommen til at stille spørgsmål :)
Mvh Berna

Moderne stofbleer

Kære Berna/Stofbleshoppen
Vi er meget henrykte for at pakken allerede ankom i formiddags.

Jeg har virkelig glædet mig til modtagelsen og efter udpakning og prøvelse på junior. My heart skipped a beat ❤️ de sidder bare så fantastisk på ham. Jeg har været meget rigid i forhold til bleer til ham, jeg har ikke kunne finde bleer med det korrekte fit til hans kropstype som ligner vores nuværende - Size One bleer også fra little lamb.

Vedhæftede er første ble han har afprøvet her til aften. Må i have en skøn weekend.

Mvh, Valentina og co.

21 de abril de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusinde tak for god guidning

Tusinde tak for god guidning , nu prøver vi og ser om vi kan få det til at fungere når han kommer til verden..🥰

Endte med at købe 18 baba+boo onesize og 15 mama koala onesize, og nogle ekstra indlæg.. så satser jeg på at vi kan komme godt igang.. dejligt tilbud!

Tak for snakken, i'll pay it forward 😚

24 de abril de 2024

Resposta da Stofbleshoppen

Mange tak for din venlige feedback. Det er vigtigt for mig du har en god start og en god oplevelse med stofbleer 💕
Og når du gør det, er jeg sikker på, at du vil overtale andre mødre til at tage med på rejsen med dig 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mangelfuld overskrift og høj pris

OPDATERING: Berna har udvist forståelse for mit synspunkt og tilbudt mig et tilfredsstillende kompromis - derfor ændrer jeg fra tre til fem stjerner.

Oprindelig anmeldelse:
Det er i udgangspunktet min egen fejl, men købte to pakker Little Lamb bambus-indlæg i den tro, at der var 10 i hver pakke i stedet for fem. Alle andre webshops skriver antal i overskriften, men ikke her, hvorfor jeg lod mig snyde af størrelsen, hvori der indgik '10', hvilket jeg troede var antallet. Det gav også mening, da prisen var 159,-, mens andre forhandlere har dem til vejl. udsalgspris 129,-. Ovenikøbet var det de to sidste pakker på lager, så derfor gav den noget lavere stykpris fin mening for mig.

Men jeg modtog så kun 2x5 og kunne efterfølgende se nederst i beskrivelsen, at det var pakker à fem. Så ja, det er i bund og grund min egen fejl, men jeg giver alligevel kun tre stjerner på grund af mangelfuld information i overskriften og dårlige priser.

12 de junho de 2023

Kære Troels,
Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse. Jeg vil lige give en dybere forklaring.
Informationen med antal står nedenfor som du også selv nævner, “Sælges i pakker af 5”
Ud over dette kommer disse pakker altid i 5 styk fra levendøren, de andre butikker sælger også i 5 styk (jeg har lige checket pusleriet og koogko), kan det tænkes du forveksler dem med fleece indlæg, som sælges i pakker med 10 styk.
Jeg håber du vil dobbelt checke, og se at det er korrekt. Jeg håber du vil rette din anneldelse baseret på denne information, sådan andre kan få et billede af service og oplevelse. Stofbleshoppen er ikke mere end dobbelt dyrere end konkurrenterne, og oplysninger om antal står faktisk på produktforklaringerne.
I forhold til prisen, så følger vi som vejledende pris fra leverandøren, men jeg kan se der kan justeres i forhold til andre, så tak fordi du gør opmærksom på dette.
Jeg vil gerne returnere differencen, sådan du ikke er blevet snydt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et sted man gerne kommer igen.

Vi fik et vanvittigt godt tilbud hos stofbleshoppen og vi vendte derfor tilbage efter flere bleer. Berna gav os gode rabatter på nogle produkter hun skulle hente hjem fra en forhandler i USA. - det har været en sand fornøjelse at handle hos Berna. Vi kan varmt anbefale hende. God kommunikation, ærlighed og gode priser.

1 de janeiro de 2023

Resposta da Stofbleshoppen

Mange tak for dine venlige ord, jer er glad for at du havde en god oplevelse :) Jeg er frem til at handle med dig iden.

Kvalitet og hurtig levering

Hurtig levering og super lækre Stofbleer

1 de setembro de 2022

Resposta da Stofbleshoppen

Kære Nicole, Tak for din anmeldelse, vi er glade for du er tilfreds med vores service og produkter. Husk, vi er altid tilgængelige hvis du skulle have spørgsmål.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais