Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had hier laatst voor mijn moeder stofzuigerzakken voor een oude Miele stofzuiger besteld die ik niet 1,2,3 ergens kon vinden. Omdat ik het typenummer intoetste op Google, kreeg ik deze site te zien... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel vreemd om niet online te hoeven betalen. Wat zou de strategie hier achter zijn. Ik lees al over aanmaningen, dubbele betalingen. Ik heb besteld en betaald via een link in de mail. En ja geen re... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maar waarom zet u geen bankrekeningnummer op uw factuur? Dat is toch uiterst onhandig en vraag je om problemen. Ik heb zakken besteld en gekregen. Op de factuur stond geen bankrekening nummer. Ik... Ver mais

Detalhes da empresa

45 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Bestellen heel simpel,achteraf…

Bestellen heel simpel,achteraf betalen,snelle verzending

21 de novembro de 2024

Goedemorgen,

Veel dank voor deze vijf sterren. Dat is goed om te lezen.

Inderdaad willen we onze webshop zo simpel mogelijk houden. Een stofzuigerzak is een bijzonder en prachtig product (voor wie zich erin verdiept :-), maar we begrijpen heel goed dat onze klanten het liefst zo kort mogelijk bezig zijn met het bestellen van nieuwe zakken.

En ook goed om te horen dat PostNL uw bestelling snel heeft bezorgd.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en wens u nog een fijne dag.

Pim Bloklhoek

Betaalbare/goedkope stofzuigerzakken

Zoekende naar betaalbare/goedkope stofzuigerzakken uitgekomen bij deze site.
Na invullen van type stofzuiger bijbehorende stofzuigerzakken gevonden en meteen besteld. Na twee dagen ontvangen (lag aan post want komen niet elke dag meer), geprobeerd en passen perfect.
5 sterren, want ze doen wat ze beloven + snelle, goede service. En achteraf betalen (na ontvangst ook meteen gedaan). Lof alom!

7 de novembro de 2024

Beste Erik,

Hartelijk dank voor deze prachtige review. Daar zijn we erg blij mee. Graag tot een volgende keer en een fijne avond nog.

Goede prijs en klantenservice

Had wat besteld, goeie prijs en kon achteraf betalen maar liever meteen dus had ik dat gedaan. Duurde me iets te lang, toch even mailen. Kreeg een hele duidelijke en nette mail terug van klantenservice en goed geinformeerd over wanneer ze verstuurd waren en wanneer ik ze kon verwachten. Inmiddels heb ik ze uiteraard binnen, zeer tevreden.

25 de outubro de 2024

Goedemiddag meneer Lippes,

Dank dat u ons nog zo'n mooie review geeft terwijl de bezorging van PostNL iets langer op zich heeft laten wachten dan normaal. Maar goed om te lezen dat u uw bestelling in huis heeft nu.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en wens u een fijne avond.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed product snelle levering.

Mijn oude zakken via een andere site eens besteld maar nu via stofzuigerzak.nl.
Zeer snel geleverd en de zuigkracht van mijn stofzuiger lijkt wel verdubbeld.
Misschien dat de andere niet goed waren of deze beter maar ze werken ieder geval top.

Groeten Menno

31 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Philips stofzuiger cats and dogs

Philips cats and dogs stofzuiger. Als je een half uur wilt bezig zijn om een stofzuigerzak te verwisselen en de stofzuiger krijg je daarna niet meer dicht moet je dit type stofzuiger kopen. Ook goed voor je relatie. Ik heb mijn Nilfisk uit 1992 weer van zolder gehaald.

10 de agosto de 2024

Goedemorgen Steve,

Wat vervelend dat het niet wil lukken om de stofzuigerzak te verwisselen.

Al onze stofzuigerzakken zijn specifiek gemaakt voor het betreffende type stofzuiger en passen dus altijd perfect. Kan het misschien zijn dat de verkeerde zakken zijn besteld?

Anders zou ook het misschien kunnen dat de stofzakhouder per ongeluk is weggegooid (samen met de oude stofzuigerzakken). Deze houder is nodig om een nieuwe stofzuigerzak te kunnen plaatsen.

Het is beste is om de handleiding van de stofzuiger even op te zoeken, deze is vaak op internet te vinden. Daarin wordt uitgelegd hoe de stofzuigerzak moet worden verwisseld.

En anders staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je helpen hierbij, ook op zondag zoals je ziet. Wij zijn te bereiken op klantenservice@stofzuigerzak.nl

Ik hoop dat we je hiermee alsnog van dienst hebben kunnen zijn en wens je nog een fijne zondag.

Adriaan Merkelbach

Prima en snelle service!

Prima en snelle service! Top!

1 de agosto de 2024

Goedemorgen Xandra,

Hartelijk dank voor deze mooi vijf sterren. Dat wordt altijd bijzonder gewaardeerd.

Graag tot een volgende keer en een fijne dag nog.

Vriendelijke groet,

Wat een topbedrijf!

's Avonds stofzuigerzakken besteld, volgende dag verstuurd. De ochtend daarop binnen. Normaal? Nou, ik keek er van op dat ik pas achteraf hoefde te betalen. De zakken waren niet duur en geen verzendkosten. En als het niet goed zou zijn zou ik ze ook nog gratis kunnen retourneren. (maar dat was niet nodig) Waar vind je dit nog?! Ik lees hier ook nette reacties op 'klachten'. Die 1-ster-reviews zeggen meer over de klagers dan over het bedrijf volgens mij, ongelooflijk. Beste mensen van stofzuigerzak, ga zo door, wat een klantenservice!

3 de julho de 2024

Resposta da Stofzuigerzak

Nou, wat geweldig om deze review te mogen lezen!

Zojuist heb ik uw woorden even met ons team gedeeld. Veel dank daarvoor.
Wij kunnen er weer even tegenaan :-)

Ik wens u een fijne dag vandaag.

Complimenten

Complimenten, wat een snelle service. Dankzij duidelijke en heldere omschrijving de juiste stofzuigerslang kunnen bestellen. Want op onze stofzuiger zelf was het serienummer echt niet meer te lezen.
Gistermiddag besteld en vandaag al bezorgd!

29 de junho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Opgelost

Artikel besteld en geretourneerd, toch moest ik betalen, want deze was nooit ontvangen.
Enkele weken later bleek er iets niet goed gegaan, hebben ze de fout erkend en meteen netjes afgehandeld.

24 de junho de 2024

Goedemorgen meneer,

Wat vervelend dat uw retourzending niet bij ons is bezorgd. Kennelijk is er iets niet goed gegaan met het verwerken van uw retourzending bij PostNL.

Maar als u ons een foto van het verzendbewijs toestuurt, of anders de track&trace code die daarop staat, dan zullen wij uw retour op basis hiervan afboeken.

Als we track&trace code weten, dan kunnen wij dit verder oppakken en afhandelen met PostNL zodat u niet langer hoeft te wachten.

Op basis van uw review is het voor mij helaas niet mogelijk om te achterhalen om welke bestelling het hier gaat. Zou ik u daarom mogen vragen mij een e-mail te sturen op klantenservice@stofzuigerzak.nl? Mijn naam is Roel de Boer en ik zal dat dan uiteraard in orde maken.

Ik zie uw e-mail tegemoet en wens u nog een fijne dag.

Stofzuigerzakken.nu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf is niet eens een review…

Dit bedrijf is niet eens een review waard bah wat een smeerlappen maar jullie kunnen niks meer hoor zaak is afgerond bah bah een bedrijf runnen op deze ken ik er meer van

Ok nou dat is helemaal makkelijk he dan hoef ik niks meer te doen echt zo dom

10 de maio de 2024

Goedemorgen mevrouw Molendijk,

In het systeem kan ik geen bestelling onder de naam 'Molendijk' terugvinden in de afgelopen zes weken. Ook lukt het mij niet om eerder contact met onze klantenservice terug te vinden.

Wij hebben werkelijk geen idee waar uw review over gaat.
Is deze review misschien niet voor onze webwinkel bedoeld?
Wij zijn www.stofzuigerzak.nl.

Mag ik u vragen even contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@stofzuigerzak.nl?

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb stofzuigerzakken besteld en…

Ik heb stofzuigerzakken besteld en nooit op het adres aangekregen. Klacht gemaakt en het zou op mijn huisadres worden geleverd omdat het in de brievenbus zou passen, ik weet niet welke brievenbus??? maar niet die van mij. Echt zo teleurgesteld in dit bedrijf en mijn geld kwijt en geen stofzuigerzakken.

14 de abril de 2024

Goedemorgen mevrouw Martens - v.d. Hert,

U had bij uw bestelling het adres van de Etos bij u in Beverwijk opgegeven.
Dat leek u handig omdat daar overdag altijd iemand aanwezig is, zo liet u ons weten.

De Etos is echter geen afhaalpunt en u had enkel uw eigen naam opgegeven bij uw bestelling. De Etos medewerkers zullen geen bestellingen van bewoners aannemen en bewaren tot deze worden opgehaald, dat is immers niet hun werk. Ook zou het kunnen dat PostNL uw bestelling als ‘fout geadresseerd’ zag en deze nooit bij de Etos heeft bezorgd.

Wij hebben uw bestelling hierna opnieuw toegestuurd, ditmaal naar uw eigen adres.

De verzendkosten en de kosten van dit tweede pak stofzuigerzakken hebben wij voor onze rekening genomen. Gezien het voorgaande zullen veel webwinkels hier niet toe bereid zijn geweest.

U en ik hebben samen uitgebreid contact gehad. Op al uw e-mails is binnen het uur gereageerd zie ik. In ons laatste mailcontact van twee weken geleden bedankte u ons voor de service en liet u ons weten dat u zeer tevreden was.

Kunt u zich voorstellen dat het mij verrast om plotseling op de maandagochtend deze negatieve review van u te zien?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TOP van een service afdeling

Erg duidelijke service afdeling. Zelf een verkeerd Hepa-filter besteld. Gebeld, snel een oplossing gevonden. Retour gestuurd en binnen enkele dagen het juiste artikel ontvangen.

18 de março de 2024

Complimenten voor de service

Complimenten voor de service. Na een maand ging mijn gekochte stang van de stofzuiger al kapot. Ik kreeg direct (zonder keuzemenu en wachttijd) een hulpvaardige medeweker aan de telefoon. Na het sturen van een mail en foto, ontving ik na 5 minuten al een reactie terug en was een nieuwe levering al geregeld. Binnen 24 uur had ik een nieuwe stang van mijn stofzuiger. Super netjes, snel en makkelijk.

11 de fevereiro de 2024

Topservice

Voor het eerst stofzuigerzakken besteld. Best laat op de dag en toch al de volgende dag in huis. Mooi en degelijk verpakt. Wat ik zelf ook fijn vind is dat je pas hoeft te betalen als je het product ontvangen hebt. Je krijgt netjes een mail met een link om te betalen. Topservice op alle fronten. Volgende bestelling zal zeker weer via stofzuigerzakken.nl gaan.

27 de janeiro de 2024

Goedemorgen mevrouw Trooster,

Hartelijk dank voor deze mooie feedback. Goed om te horen dat uw bestelling bij onze webwinkel is bevallen. Graag tot een volgende bestelling dan inderdaad en een fijne dag nog.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles top voor een top prijs

De volgende dag al in huis! Alles paste perfect (we hadden verschillende onderdelen van onze stofzuiger besteld) ! Gewoon top.

13 de janeiro de 2024

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te lezen dat uw bestelling gewoon de volgende door PostNL is bezorgd en dat alles naar tevredenheid was.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst. Ik wens u nog een fijne dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen gratis retour zoals er mee wordt geadverteerd

Vandaag een parketborstel binnen gekregen, meteen teruggestuurd ( nog geen 2 uur na ontvangst) en moest €7,95 betalen. Er staat duidelijk gratis retour. Je moet een barcode hebben en die heb ik niet gekregen.
Toch jammer.

Super netjes opgelost, daarvoor mijn dank, mijn fout, wist niet dat je moest aanmelden voor de retour zending en dan een barcode zou ontvangen, daarvoor mijn welgemeende excuus!!!

10 de outubro de 2023

Goedemorgen mevrouw Meijers,

Alle bestellingen kunnen altijd gratis worden geretourneerd. Ook voor u was het dus niet nodig om voor uw retourzending te betalen.

Zoals op onze website wordt vermeld vragen wij u enkel om uw retourzending bij ons aan te melden. Dan ontvangt u van ons een label voor het gratis retourneren. In dit geval wisten wij niet dat u uw bestelling wenste te retourneren.

Dat aanmelden van een retour kan zonder opgaaf van redenen en is enkel bedoeld zodat wij kunnen zien of een bestelling bewust is geretourneerd of dat deze via PostNL retour is gekomen (bijvoorbeeld omdat een verkeerd adres is opgegeven bij het bestellen). Wij versturen de stofzuigerzakken namelijk gewoon via de brievenbus.

Maar ook in uw geval zullen wij alsnog de portkosten voor uw retourzending vergoeden hoor. Gratis is gratis nietwaar?

Op basis van de naam bij deze review ben ik er echter niet zeker wat uw bestelling is in ons systeem. Mag ik vragen daarom even contact op te nemen met onze klantenservice: klantenservice@stofzuigerzak.nl?

Zij zullen dan gelijk de EUR 7,95 aan u terugstorten.

Ik wens u een fijne dag vandaag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede service..Mijn bestelling was…

Zeer goede service..Mijn bestelling was niet door post bezorgt en meteen nieuwe zakken gehad .Terwijl ik ze nog niet betaalt had .. Kan deze winkel zeker aan raden ..

5 de outubro de 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Daar zijn we altijd erg blij mee. Fijn om te horen dat alles goed is gekomen.

Prettig weekend en graag tot een volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende service en zeer goede en…

Uitstekende service en zeer goede en vlotte communicatie. Komen hun afspraken na.
Dit bedrijf is zeker de 5 sterren waard.
TOP

27 de setembro de 2023

Goedemorgen meneer De Boer,

Hartelijk dank voor deze prachtige recensie. Dat wordt zeer gewaardeerd.
Goed om te horen dat onze klantenservice u naar tevredenheid heeft geholpen.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst. Ik wens u nog een fijn weekend.

Super reliable company

Super reliable company. I received the bags at home within 24 hours! You pay only after you received the goods. The bags are very good quality and have good price. I am very satisfied with this company 👍

13 de setembro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.