Stofzuigerzakken Avaliações 113

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij bestellen al jaren bij stofzuigerzakken.nu. Ook met verschillende stofzuiger merken. Snel geleverd en altijd de juiste stofzuigerzakken en vele malen goedkoper dan elders.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt super tevreden over mijn ervaring met stofzuigerzakken.nu! Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik hoef gewoon de QR-code van mijn vorige zak te scannen en ik kan meteen de jui... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handig te bestellen en fijn achteraf betalen. Makkelijke bezorging via brievenbus al mis ik wel een track en trace, dit zou vele discussies voorkomen mocht een bestelling niet aankomen, omdat hij nu n... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

De goedkoopste stofzuigerzakken online. Altijd gratis verzonden. Topkwaliteit microvezel stofzuigerzakken. Gewoon door de brievenbus.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

113 avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alles was naar wens

16 de janeiro de 2025

Goedemiddag meneer Dellemijn,

Dat is goed om te horen. Dank dat u nog even de moeite heeft genomen om uw ervaring met onze webwinkel op deze manier met anderen te delen.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling en wens u alvast een fijn weekend.

Adriaan Merkelbach

Niet passende stofzuigerzakken

Stofzuigerzakken besteld die zouden moeten passen bij mijn type stofzuiger, maar ze pasten niet. Klacht ingediend; reactie: ja, maar ze zouden moeten passen want het typenummer klopt. Uiteindelijk mocht ik de zakken terugsturen. Wel geld teruggekregen, maar toch raar dat de zakken verkocht worden als exact geschikt voor mijn type stofzuiger, maar dat dan niet zijn.

12 de janeiro de 2025

Goedemiddag mevrouw Amse,

Het model stofzuigerzak dat u heeft besteld is bij ons een veel verkocht type. Daarom vroegen wij ons af of u misschien een verkeerd type stofzuigerzak heeft besteld?

Inderdaad hebben wij uw bestelling niet retour ontvangen. Kennelijk is er dan iets niets goed gegaan met het verwerken/bezorgen van uw retourzendingen door PostNL.

Maar als u ons de track&trace code stuurt van uw retourzending, dan zullen wij uw retour op basis daarvan als 'retour ontvangen' afboeken in ons systeem. Met deze code kunnen wij dit verder voor u oppakken en afhandelen met PostNL.

Dus als u mij (in reactie op mijn e-mail van gisteren) de track&trace code toestuurt, dan komt dit uiteraard helemaal in orde.

Ik wens u weer een fijne dag vandaag.

Belachelijke organisatie.

Belachelijke organisatie.
Een eerder aankoop van 2 tientjes was blijkbaar op later betalen gezet. Hier was ik mij niet bewust van. Nooit een herinnering of aanmaning ontvangen. Vervolgens plaats ik een nieuwe bestelling, krijg ik een mail dat ik een verhoogd bedrag heb openstaan omdat ik niet gereageerd heb op aanmaningen en herinneringen. Onzin! Nooit iets ontvangen. Bewijs kon ook niet geleverd worden. Vervolgens houden ze mijn betaalde nieuwe bestelling vast als onderpand. Ze verstuurde het pas als de oude betaald zou worden. Dit bedrijf heeft nog veel te leren!

4 de janeiro de 2025

Geachte heer Frederix,

Inderdaad heeft u een bestelling geplaatst bij onze webwinkel. U heeft deze bestelling ook ontvangen op uw adres in Maastricht en inderdaad heeft u deze bestelling nooit betaald.
Daar hebben wij gelukkig geen discussie over.

De herinneringen en aanmaningen voor uw onbetaalde bestelling zijn naar het e-mailadres gestuurd dat u bij uw bestelling had opgegeven. Dit e-mailadres is overigens hetzelfde mailadres als waar u ons gisteren mee mailde. Het is voor ons helaas niet mogelijk om te zien of u deze e-mails onder ogen heeft gekregen. Daarnaast heeft u de factuur tevens (samen met de stofzuigerzakken) per post van ons ontvangen.

Wij gaan graag uit van het goede van de mens, dat bevalt overigens goed. Wij gingen er dus vanuit dat de betaling aan uw aandacht was ontglipt toen u de stofzuigerzakken eenmaal in huis had. Wij zijn gerechtigd een aanzienlijk bedrag aan incassokosten op te voeren, maar hebben ervoor gekozen dit niet te doen omdat wij denken dat het niet betalen van een geleverde bestelling vast op een misverstand zou berusten. Het is dan ook geenszins onze bedoeling om onze klanten op kosten te jagen.

Ons contact in de afgelopen dagen maakt in ieder geval duidelijk dat u op de hoogte bent van de onbetaalde levering. Het plaatsen van deze recensie is moeilijk anders te zien dan een drukmiddel om alsnog het openstaande bedrag niet te hoeven betalen.

Wij zullen de vordering nu uit handen geven zodat ons klantenserviceteam zich weer op de vele leuke andere klanten kan richten. Dat zijn er inmiddels meer dan een miljoen :-)

Het spijt me te lezen dat u er op deze manier instaat. Ik wens u desondanks een goed nieuwjaar en hoop dat u een positief en vrolijk 2025 tegemoet gaat.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topbedrijf snelle levering goede spullen

23 de dezembro de 2024

Goedemiddag meneer Wetzels,

Hartelijk dank voor deze vijf sterren review. Goed om te lezen dat u, ook in deze kerstperiode, de stofzuigerzakken snel in huis had.

Ik wens u een fijne kerst en een goed 2025!

Uitstekende communicatie!!

Uitstekende communicatie!!
Goed product!
Snelle levering!
Meteen betalen wordt niet verlangd!
Bestelde eerder al stofzuigerzakken bij hen en om die reden attendeerde men mij op vaste klantenkorting!! BRAVO!!

11 de dezembro de 2024

Goedemiddag meneer Hegger,

Veel dank voor deze prachtige review! Die kunnen we in onze zak steken.

Inderdaad hebben wij ervoor gekozen om onze vaste klanten korting te geven voor alle nieuwe bestellingen (levenslang). Dat vonden we beter en eerlijker dan een eenmalige korting, alleen om nieuwe klanten te werven.

Graag zijn we u in de toekomst weer van dienst en wij wensen u een fijne kerst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel al jaren bij dit bedrijf en…

Ik bestel al jaren bij dit bedrijf en heb nog nooit problemen ondervonden, bestellen in twee klikken en altijd de goede zakken ontvangen. Via de zoekmachine eenvoudig de juiste zakken vinden en spotgoedkoop. Props!

14 de novembro de 2024

Goedemiddag meneer Van den Dries,

Wat fijn om zo'n mooie review te mogen lezen van een vaste klant.
Daar zijn we bijzonder blij mee.

Ik hoop dat we u nog even jaren stofzuigerzakken mogen leveren wens u nog een fijne dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en achteraf betalen.

Tweede keer dat ik stofzuigerzakken heb besteld en wederom snel geleverd, achteraf betalen en een goed product! Tot de volgende keer.

14 de novembro de 2024

Beste Jannet,

Veel dank voor deze mooie vijf sterren beoordeling. Goed om te horen dat de stofzuigerzakken snel in huis waren. Graag zijn we je ook bij de derde keer weer van dienst.

Ik wens je een fijn weekend.

Aanrader

Snelle service, prima producten. Op de verzendverpakking kun je via een QR code hetzelfde product bestellen. Erg makkelijk allemaal. Echt prima tevreden!

12 de novembro de 2024

Beste Elen,

Veel dank voor deze mooie review. Inderdaad kan je via de QR code weer in twee klikken nieuwe stofzuigerzakken bestellen. Dan weet je zeker dat je weer de juiste hebt én je krijgt de zakken dan met Vaste Klanten Korting.

Goed om te horen dat je tevreden bent. Graag tot een volgende bestelling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben altijd stofzuigerzakken bij…

Wij hebben altijd stofzuigerzakken bij stofzuigerzakken.nl, nu hadden wij problemen met de stofzuigerzakken, bericht geschreven en binnen halve dag antwoord, en wat bleek, er was een veertje niet goed in de stofzuiger zodat de stofzuigerzak niet goed aansloot. Door de tip die we van het bedrijf kregen zijn we op zoek gegaan.
Top service, snapte er ook niks van, opeens geen goede stofzuigerzakken meer naar jaren klant te zijn. Maar er komen nog vele jaren bij.

3 de novembro de 2024

Goedemorgen mevrouw Blom,

Hartelijk dank dat u uw ervaring op deze manier heeft gedeeld. Daar zij we erg blij mee.

Goed om te horen dat alles in orde is nu en fijn dat we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn.

Ik wens u nog een fijne dag.

Een vreselijk bedrijf

Een vreselijk bedrijf, dat probeert klanten te bedreigen.
Ik had vorig jaar een bestelling gedaan en deze met een faktuur ontvangen om achteraf te betalen. Helaas was ik dat echt vergeten. Nu een jaar en 1 maand later heb ik wederom een bestelling geplaatst en meteen betaald. Wat schetst mijn verbazing: ik krijg een mail dat ik mijn bestelling van 13 maanden geleden nog open stond en het bedrag nu met 7,50 verhoogd werd. Ook zouden er 3 betalingsherinneringen gestuurd zijn per mail. Dit was dus niet waar, geen enkele mail ontvangen en er wordt nu dus 13 maanden later met de deurwaarder gedreigd. Ook heb ik nooit een mail cq brief van mijn vergeten betaling ontvangen. Terwijl ik toegeef dat ik inderdaad vergeten ben te betalen en dit meteen wilde doen, kon dit alleen met 7,50 verhoging. Ik weiger dit te betalen omdat ik geen enkele betalingsherinnering ontvangen heb, en nu wordt er gedreigd met de deurwaarder. Nou, laat m maar komen!!
Nooit meer stofzuigerzakken.nu

23 de outubro de 2024

Goedemorgen meneer Erneste,

Inderdaad heeft u dertien maanden geleden een bestelling geplaatst bij onze webwinkel.
En inderdaad heeft u nooit betaald nadat deze bestelling bij u in Druten was afgeleverd.

In de weken na uw bestelling heeft u daarom tot vier keer toe een betalingsherinnering ontvangen op het e-mailadres dat u heeft opgegeven (hetzelfde e-mailadres als waar u ons mee mailt). Daarnaast heeft u de factuur inderdaad tevens per post van ons ontvangen. Op uw verzoek heeft u de vier herinneringen die u vorig jaar zijn toegestuurd gisteren nogmaals van ons ontvangen.

Wij zijn gerechtigd een aanzienlijk hoger bedrag aan kosten op te voeren. Desondanks kiezen wij ervoor slechts de kosten in rekening te brengen, die doorgaans daadwerkelijk moeten worden gemaakt om het oorspronkelijke bedrag te innen. Het is dus geenszins onze bedoeling om onze klanten op kosten te jagen. Uw bestelling is echter ruim een jaar lang (!) onbetaald gebleven. Het zo lang uitblijven van een betaling en het (inmiddels uitgebreid) contact hierover, brengt kosten met zich mee.

We gaan altijd uit van het goede van de mens en nemen aan dat de betaling gewoon aan de aandacht is ontglipt en er geen kwaad in de zin was. Dat bevalt overigens goed.

Helaas blijkt soms dat niet iedereen er op deze manier instaat, maar het is nu in ieder geval duidelijk dat u ervan op de hoogte bent dat u de geleverde bestelling van vorig jaar niet heeft betaald.

Het verdere contact hierover zal niet meer via onze klantenservice verlopen zodat Roel, Pim, Annelies en Adriaan zich weer volledig op alle leuke dingen met onze klanten kunnen richten.

Met vriendelijke groet.
Eppo van Zetten

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zakken geleverd retourgedaan nooit geld…

Zakken geleverd retourgedaan nooit geld terug ontvangen

9 de outubro de 2024

Goedemiddag meneer Breek,

Vanzelfsprekend wordt bij retouren altijd de betaling teruggestort. Anders hadden wij nooit de grootste stofzuigerzakken leverancier van Nederland kunnen worden nietwaar?

Wij hebben in de afgelopen maanden geen bestelling ontvangen op uw (achter)naam en we hebben in de afgelopen weken geen melding gekregen over een niet ontvangen/afgejandelde retourzending.

Bent u er zeker van dat u bij onze webwinkel heeft besteld?

Wij zijn de webwinkel Stofzuigerzakken.nu

Mag ik u anders vragen om even contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@stofzuigerzakken.nu? Dan zal dit snel zijn opgelost.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De zakken passen idd niet perfect

De zakken passen idd niet perfect, maar met hard duwen en wat knipwerk gaat het wel, jammer dat de firma bij zulke reviews beweert dat ze wel perfect passen....ze mogen bij mij langskomen als zij het niet willen geloven en ja het zijn de zakken die bij deze stofzuiger geadviseerd worden door de firma zelf.Ik had weer 20 zakken besteld, maar heb er maar 10 ontvangen. Communicatie zeer moeizaam en heel slim van de firma: nergens een telefoonnummer te vinden en op mails dat ik nog 10 zakken moet krijgen wordt niet gereageerd. Ook het antwoord bij mijn vorige review is niet juist, maar ook daar kan de klant niet op reageren.

1 de outubro de 2024

Nogmaals goedemiddag mevrouw Van Heerdt,

U heeft een nieuw Trustpilot account aangemaakt om nog een extra review te kunnen plaatsen zie ik.

Alleen vandaag al heeft u ons acht e-mails gestuurd, welke alle acht binnen het uur zijn beantwoord.

Nogmaals; graag zijn we u van dienst bij het vinden van de juiste stofzuigerzakken voor uw stofzuiger, maar helaas lijkt u niet op zoek te zijn naar een oplossing.

Ik wens u in ieder geval nog een fijne dag.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

goedkoop

Bestel hier altijd mijn stofzuigerzakken, omdat ze goedkoop zijn. De zakken passen niet echt goed in de stofzuiger, maar met wat knipwerk gaat het net.
De klantenservice is slecht. Ik was mijn klantenkorting vergeten te scannen, maar kreeg van Roel te horen dat ik die nu niet meer kreeg. De bestelling heb ik toen geannuleerd en vervolgens weer een bestelling gedaan met de korting. Jammer dat Roel de korting niet gewoon terug wilde storten, toen ik daar nog een mail over stuurde gaf hij geen reactie meer, niet erg klantvriedelijk dus, jammer!

25 de setembro de 2024

Goedemiddag mevrouw Van Heerdt,

We hebben samen veel e-mailcontact gehad en uiteraard heb ik op al uw berichten gereageerd.

Juist op uw verzoek heb ik uw bestelling (die nog niet was verzonden) geannuleerd zodat u een nieuwe bestelling kon plaatsen mét de Vaste Klanten Korting. Dat was u vergeten bij uw eerste bestelling, zo liet u mij weten.

Inderdaad is het voor mij helaas technisch niet mogelijk om het kortingsbedrag in mindering te brengen op de factuur van een bestelling die zonder Vaste Klanten Korting is geplaatst.

Maar op deze manier heeft u weer gewoon zoals altijd de korting op uw nieuwe bestelling nietwaar?

Al onze stofzuigerzakken passen perfect in het betreffende type stofzuiger dat op onze website wordt vermeld. U heeft deze stofzuigerzakken in de afgelopen jaren acht keer opnieuw bij ons besteld, dat zou u toch niet doen als deze niet zouden passen?

Ik wens u in ieder geval een fijne avond.

Waardeloze stofzuiger zakken!

Heb voor mijn Miele stofzuiger zakken gekocht. Deze zijn inderdaad stukken goedkoper dan de originele, echter een groot gedeelte van de opgezogen stof beland naast de zak en de ruimte. Gevolg is dat het filter vol komt te zitten in plaats van de stofzuigerzak.
Goedkoop is duidelijk duurkoop!
Heb weer originele zakken gekocht, die veel langer meegaan en het beter blijven doen, een hogere zuigkracht blijven houden, en alle stof in de zak komt, zoals het hoort.
Alle resterende zakken van stofzuigerzakken.nl in de kliko gegooid.

10 de agosto de 2024

Goedemiddag meneer/beste Hans,

Wat vervelend dat u problemen heeft met het plaatsen van de stofzuigerzakken.

Alle stofzuigerzakken die wij leveren passen perfect in het model stofzuiger waarvoor deze zijn bedoeld. Wij verkopen vele van deze Miele stofzuigerzakken per dag, al jaren lang. Kan het misschien zijn dat u een verkeerd type stofzuigerzakken heeft besteld?

Als er stof naast de stofzuigerzak komt dan betekent dit dat het uiteinde van de slang (in de machine) niet goed aansluit op de opening in de bevestigingsplaat van de stofzuigerzak.

De stofzuigerzak moet dan anders/dieper in de stofzakhouder worden geplaatst. Of kan het misschien zijn dat de stofzakhouder ontbreekt (per ongeluk is weggegooid met de oude zakken)? In dat geval past het aansluitstuk van de stofzuiger niet meer op de stofzuigerzak.

In de gebruikshandleiding van uw stofzuiger (deze is vaak ook online te vinden) ziet u hoe de stofzuigerzak moet worden geplaatst. Maar ongetwijfeld kan ook onze klantenservice u helpen met het juiste advies voor het plaatsen van de nieuwe stofzuigerzak.

Wij zijn iedere dag te bereiken via klantenservice@stofzuigerzakken.nu

Ik hoop dat wij u hiermee van dienst hebben kunnen zijn en wens u nog een fijne dag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ondanks ik de juiste zakken had besteld…

Ondanks dat ik de juiste zakken had besteld passen ze niet correct
De kwaliteit is niet te vergelijken met de originele zakken
En aangezien ik er eentje in de stofzuiger heb gedaan kan ik ze niet terugsturen
Vind ik heel jammer
Wat de verzending betreft TOP. Heel snel ontvangen.
Melotte

22 de julho de 2024

Goedemiddag mevrouw,

Wat vervelend dat u problemen heeft met het plaatsen van de stofzuigerzakken.

De stofzuigerzakken die wij leveren zijn van hoogwaardige, meerlaagse microvezelkwaliteit en de pasvorm van de bevestigingsplaat is uiteraard identiek aan het origineel.

Kan het misschien zijn dat de stofzuigerzak anders in de houder moet worden geplaatst of dat de stofzakhouder ontbreekt (per ongeluk is weggegooid met de oude zakken). In het laatste geval past het aansluitstuk van de stofzuiger niet meer op de stofzuigerzak.

Mocht het hoe dan ook niet lukken dan kan de bestelling uiteraard altijd worden geretourneerd. Het maakt daarbij niets uit indien een zak is uitgeprobeerd en ontbreekt.

Onze klanten nemen doorgaans contact op met onze klantenservice als er vragen zijn over (het plaatsen van) de stofzuigerzakken. Daar is onze klantservice immers voor en ongetwijfeld kunnen zij ook u van dienst zijn.

Misschien kunt u ons een mailtje sturen op klantenservice@stofzuigerzakken.nu?

Adriaan Merkelbach

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en achteraf betalen.

31 de maio de 2024

Beste Martin,

Veel dank voor deze mooie vijf sterren review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze webwinkel.

Ik wens je nog een fijne dag.

Correct

Correct, snelle reactie en zeer behulpzaam!

24 de maio de 2024

Goedemorgen,

Wat leuk om deze vijf sterren recensie aan te treffen op de maandagochtend. Hartelijk dank doorvoor.

Graag tot een volgende bestelling en een fijne dag nog.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Laatst een slechte review geschreven…

Laatst een slechte review geschreven ivm stofzuigerzakken nu .
Heb na 2 weken een nalevering ontvangen, deze fout lag niet aan de firma zelf maar aan Post NL.
Mijn excuses aan Stofzuigerzakken.nu.

Renard Marc

9 de maio de 2024

Goedemiddag meneer Renard,

Wat bijzonder vriendelijk van u dat u uw recensie heeft omgezet naar deze vijf sterren.
En excuses van uw kant zijn zeker niet nodig.

Over het algemeen bestellen onze klanten nieuwe stofzuigerzakken wanneer de oude zakken (bijna) op zijn. We begrijpen als geen ander dat het dan erg vervelend is als de levering van de nieuwe zakken vervolgens op zich laat wachten.

En in dit geval duurde de levering voor wel erg lang. In de regel worden bestellingen voor België binnen twee werkdagen door PostNL bezorgd.

Zojuist begreep ik van mijn collega dat enkele dagen na de nazending ook de oorspronkelijke zending alsnog haar weg naar uw huis heeft weten te vinden.

Ik dank u hartelijk voor uw bestelling wens u een fijn weekend.

Geweldig bedrijf

Geweldig dat er nog zo een bedrijf bestaat. Klein probleempje met verzenden maar gelijk na het aangeven antwoord en opgelost. Super dat jullie ook ons als klant vertrouwen om achteraf te betalen. Super!

1 de maio de 2024

Beste Pien,

Dank voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat ons klantenservice-team alles snel en naar tevredenheid heeft rechtgetrokken.

Ik dank je hartelijk voor je bestelling en wens je nog een fijne dag.

Met vrindelijke groet,

Stofzuigerzakken.nu

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.