Bestilt 6 stole - på 2 af stole var benene bøjet, hvor de skulle samles, det rettede vi selv ud. Et af sæderne var ødelagt. Efter henvendelse sendte stolegruppen hurtigt et nyt sæde. Nu var det nogle... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fin kommunikation og høflig respons på henvendelser. Hurtig levering da varen var hjemme på lager. Indpakning var dog noget mangelfuld, hvilket har resulteret i et par stoleben som er skrammede og... Ver mais
Super god service. Aftalte hurtigt tidspunkt for at se, føle og mærke den ønskede stol på adressen. Efterfølgende fik jeg hjælp til at bære kassen med stolene ud i bilen. Kvaliteten passer til prise... Ver mais
Virkelig eminent service fra Mathias fra Stolegruppen. Vi havde købt 4 Elin stole, men da vi havde fået dem samlet, fandt vi ud af at de var for høje til vores bord. Ikke noget problem -overhovedet -... Ver mais
As pessoas também visitaram
Service iorden ingen ting og sætte en…
Service iorden ingen ting og sætte en finger på der..
flotte godt pakket ind og kommet på lovet leverings dato
Fine stole til super priser
Gode stole til fantastiske priser
god og hurtig service
Fine stole til en god pris
Fine stole til en god pris. God service, kan varmt anbefales😊
Tak til dem for mine nye stole
Tak til dem for mine nye stole, jeg skulle vente lidt på de kom men blev hele tiden opdateret på status! Tak for god handel //Madinuukidk
Super service og support
Super support og service.
Helt sikkert value for the money. Kan anbefales!
Hurtig og god service
Hurtig og god service.
Varen levede op til mine forventninger.
Fik dem tilsendt og var super fint uden skader.
Super service
Super service, virkelig god betjening. Skønne stole. Kan klart anbefales.
Produkt ok , en rigtig god handel
Produkt ok , og som forventet
Hurtig tilbagemelding
God service
Derfor - 5 stjerner herfra
Super god service😊👍🏻Jeg kan ikke…
Super god service😊👍🏻Jeg kan ikke gøre andet end at anbefale dem. De er venlige og hjælpsomme. Man kan altid ringe eller skrive, og der er hurtig svar tilbage. Så alt i alt 5 stjerner herfra. Fortsæt det gode arbejde. I gør det sku godt👍🏻
God service og lækker kvalitet
Kan klart anbefales! God service, hurtig levering, og lækker kvalitet på deres produkter!
Hurtig respons
Hurtig respons, enormt venlig behandling. Rigtig positiv oplevelse.
Nem bestilling, godt produkt
Stolene blev leveret hurtigt, og levede op til billederne og forventningerne.
Kan klart anbefales hvis man er interesseret i et af deres produkter.
Virkelig god service
Virkelig god service!
Kan klart anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.