Detalhes da empresa

3. Serviços médicos municipais
  4. Fabricante de Equipamentos médicos
  5. Loja de Artigos Hospitalares
  6. Fabricante de tecnologia medicinal

Stop droge ogen. Powered by Optiekvision en Laservision. Behandel de oorzaak, niet de symptomen. Oorzaak van droge ogen: Droge ogen kunnen meerdere oorzaken hebben. In veel gevallen ligt de oorsprong van het probleem bij een verstopping van de Meibomklieren. Stimulatie van Meibomklieren: Middels IPL (Intense Pulsed Light) worden de Meibomkliertjes in het ooglid gestimuleerd. De hoge dosering aan licht zorgt ervoor dat de signalen naar de klieren weer op gang komen en de dat de productie aanzienlijk wordt verbeterd. IPL behandeling: Een IPL behandeling zorgt bij 90%van de mensen voor een verbetering. De behandeling hoeft niet uitgevoerd te worden door een oogarts. Deze behandeling kan ook bij een optiekzaak plaatsvinden. Zoek het behandelcentrum bij u in de buurt via: https://stopdrogeogen.nl/ Over Optiekvision en Laservision. OPTIEKVISION B.V.: Optiekvision b.v. is sinds januari 2014 volop actief op de Nederlandse markt en is een zusteronderneming van Laservision instruments b.v. (opgericht in 1990). Met maatwerk oplossingen, kwaliteit, goede service en een no-nonsens werkwijze heeft het een mooie positie binnen de optiekbranche opgebouwd. Optiekvision is gespecialiseerd in het leveren van refractie inrichtingen, diagnostische apparatuur, en een compleet instrumentarium voor slijpateliers binnen de optiek. Optiekvision is exclusief dealer van het gehele assortiment van onder andere Canon medical, Reichert, Bon Optics, Visionix en Score. Naast deze diverse gespecialiseerde apparatuur kun je ook complete refractieunits bewonderen van Block Optic. We zijn in staat om een complete refractieruimte in te richten. Daarbij houden we rekening met de wensen van de klant; dit kan bijvoorbeeld zijn dat de refractie-unit ook toegankelijk moet zijn voor rolstoelrijders, of dat het moet aansluiten bij de inrichting van de optiekzaak. We bieden dus echt maatwerk waarbij we inzetten op een hoog kwaliteitsniveau, terwijl de prijs aantrekkelijk blijft. LASERVISION: Optiekvision richt zich op de optiekmarkt en is een zusterbedrijf van Laservision. Laservision Instruments is een vooropstaand, ondernemend en ambitieus bedrijf gespecialiseerd in exclusieve distributie en verkoop van laserapparatuur, IPL-systemen, diagnostiek en medisch meubilair. Wij hebben niet alleen de producttechnische expertise in huis, maar bieden ook klinische - en technische ondersteuning. Dit maakt ons tot een volwaardig partner voor vele ziekenhuizen, privé-klinieken en ZBC’s in Nederland. Onze bedrijven stellen de klant in staat haar activiteiten op innovatieve wijze, veilig en doeltreffend uit te voeren en zet hiervoor zowel klinische als technische support in om het gewenste doel te bereiken in samenwerking met de veelal buitenlandse leveranciers. Met de samenwerking tussen beide bedrijven is het mogelijk om de IPL behandeling van droge ogen te bieden aan zowel medische (oog)specialisten als opticiens en optometristen. Met deze werkwijze kan een anderhalflijns zorg worden ontwikkeld. Zo kunnen diverse specialisten in de oogheelkunde en optiek een oplossing bieden voor een zeer groot probleem in de markt. Consumenten: Interesse in een IPL behandeling? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op via het contactformulier op: https://stopdrogeogen.nl/over-ons/ Contactinformatie: Adres: De Grift 20, 7711EJ Nieuwleusen. Telefoonnummer: 0529 428 000 E-mailadres: info@laservision.nl Website: https://stopdrogeogen.nl/

Informações de contato

Nenhuma avaliação

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma avaliação.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.