StoreAbstrakteMalerier Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Utrolig god service og flot maleri

Utrolig god service og flot maleri
Bestilte et abstrakt maleri og da det kom, lignede det originalen meget men farverne var nogle steder ikke så fremtrædende, som originalen. Vi tog billeder og sammenlignede med det på hjemmesiden og sendte til Marika.
Hun kunne godt se hvad vi mente og arrangerede at få maleriet hentet, rettede det til og sendte det påny med fragtmand til os.
Og nu er det præcis som det skal være. Virkelig god service og et flot maleri i god kvalitet til fair pris.
Kan virkelig anbefale dem.

25 de julho de 2025

Flotte håndmale malerier

Efter vi havde fundet de 3 malerier vi ville have kontaktede vi Marika. Vi sendte fotos af hvor de skulle hænge. Hun visualiserede så billederne ind i vores fotos så vi kunne se hvordan det så ud. Virkeligt godt. Efter vi bestilte billederne blev vores modtagelse af dem udskudt et par gange men vi fik nogle virkelig flotte håndmalede billeder. Vi er virkelig glade for dem og kan stærkt anbefale Marika

1 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk flot maleri til en attraktiv pris.

Vi har fået et maleri der var meget flottere end vi havde forventet.
Målene var 140 gange 140 cm og prisen var 3890 kr. incl. levering, så prisen er også meget OK.
Det eneste vi var bekymrede over undervejs var leveringen.
Vi havde forventet ca. 3 uger, men det tog 5 uger, så vi var lidt urolige over om det ikke var et seriøst firma.
Vi vi dog gerne handel her igen og anbefale Store Abstrakte Malerier til andre.

1 de novembro de 2024

Fantastisk oplevelse

Det var en helt fantastisk oplevelse at få leveret maleriet. Det var meget flottere end den man kunne se på hjemmesiden og bestilte ud fra. Der er ingen tvivl om, at man får et maleri der er lavet til en og ikke et kopi. Et unikt billede.
Jeg havde et spørgsmål og fik superhurtigt svar.
Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med internet handlel indtil nu.

5 de abril de 2024

God oplevelse

Vi bestilte to store malerier, og har netop fået dem leveret. Der var lidt forsinket, hvilket skabte lidt bekymring, da der er mange fup-sider. Men de er kommet fint frem, vi harve en god kommunikation og vi er meget tilfredse. Vi kan varmt anbefale dem.

10 de outubro de 2023

Klar anbefaling herfra

Vi gik med et ønske om et rigtig stort maleri til vores hjem, større end vi har kunne finde på forskellige hjemmesider.

Vi havde set os lune på et rigtig fint motiv, og skrev til kunstneren om det kunne males i en endnu større størrelse end hvad der var muligt at bestille på hjemmesiden. Det kunne det godt - og merprisen var ganske fair.
Vi modtog i dag vores nye store maleri, 5 uger efter vi bestilte det.
Leveringen blev rykket 1 uge, da der skulle findes en ny kurer. Helt OK og rigtig god kommunikation fra kunstneren om ny leveringsdato.
Jeg kan kun anbefale at bestille fra denne side :-)

4 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte maleriet og ventede 3 ugers…

Bestilte maleriet og ventede 3 ugers tid. Der var god information hele vejen, og maleriet er bare så flot. Det var smukt og sikkert pakket ind, med et fint bånd og et visitkort. Vi kunne ikke være mere tilfredse.

19 de fevereiro de 2022

Hej Tomas,
Tusind tak for din anmeldelse😊,
Kunstneren er meget glad for at høre du er tilfreds med dit nye maleri (maleri nr. 188). Vi sætter stor pris på din mening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har gentagne gange købt flere…

Jeg har gentagne gange købt flere flotte kunstværker her fra.

Malerierne overgår alle ens forventninger, og kan kun anbefales. Ligeledes har malerierne modtaget masser af ros fra mine gæster, som også ønsker at købe der fra.

Vil til en hver tid købe igen.

16 de maio de 2021

Tusind tak for din anmeldelse,
🙂Kunstneren er meget glad for at høre det,

Vi sætter pris på din mening,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En god oplevelse

Lidt nervepirrende at bestille fra en hjemmeside uden nogen rigtige anmeldelser på trustpilot. Derfor denne anmeldelse 🙂

Min oplevelse:
Bestiller 3 malerier d. 27/2 og får prompte min ordrebekræftelse.
Dagen efter får jeg mail fra kunstner om den reelle leveringstid som er sat til 4-5 uger.
D. 11/4 får jeg mail fra kunstner som skriver at mine malerier kommer med kurrer d. 16/4, dvs. en uge senere levering end lovet (1 uges påskeferie til kunster medregnet).
Jeg får dog af vide på leveringsdagen, at der er en lille forsinkelse og levering først sker d. 19/4.
Varen bliver leveret, men jeg bliver ikke ringet op at kurrer som lovet. Varen var pakket og beskyttet fint taget i betragtning af, det så meget gør-det-selv-agtigt ud ved første øjekast.

Vi er super glade for vores nye billeder, de er rigtig fine! Kommunikation fra kunstner har været god, og så betyder det ikke noget med en uges ekstra leveringstid.

Eneste punkt til forbedring ville være en formaning til kurrer, om at de skulle huske at ringe modtager op inden levering (som ellers var lovet). Jeg ville gerne have været hjemme til at tage imod, fremfor at pakken blev henstillet i min indkørsel fuldt synlig for alle forbipasserende.

Tak for handlen.

Mvh Eivind

20 de abril de 2021

Hej Eivind,

Tusind tak for din anmeldelse,

🙂Vi er meget glad for at høre du er tilfreds med dine 3 malerier og at du havde en god oplevelse.

🚛Normalt kurere ringer til kunder når de leverer. Vi vil sørge for at de skal altid ringe til kunder.

📦Kunstner pakker malerier selv, for at være sikker på at de kommer uden skader ved transport.

*Alle kunder kan også skrive anmeldelser direkte i webshoppen på siden "Anmeldelser".

Tak for dit køb og vi sætter pris på din mening,

Store Abstrakte Malerier

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais