Tack för ett fantastisk bra utfört arbete! Så kunniga, trevliga och engagerade. En glädje att få se er in action! Vi kan verkligen rekommendera Storholmen Träd AB - Trädvård & Trädfällning.
Veja o que dizem as avaliações
Det här är andra gången som vi anlitar Storholmen Träd för att sektionsfälla en stor tall. Den här gången mycket nära huset. Snabbt och elegant arbete till ett bra pris följt av en noggrann städn... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
VÄLKOMMEN TILL STORHOLMEN TRÄD Vi hjälper dig som vill få in mer solljus, ta ner ett farligt träd eller kanske förbereda på tomten för att bygga ett nytt hus. VARFÖR VÄLJA STORHOLMEN TRÄD? Vi erbjuder: - Avancerad trädfällning i hela Stockholmsregionen, inklusive skärgården. - Snabba leveranser och jourberedskap, året runt. - Certifierade klättrare och ansvarsförsäkring. - Fasta priser och fri offert. - RUT-avdrag med 50%.
Informações de contato
Mor Annas Brygga 51, 181 30, Lidingö, Suécia
- 070-5432017
- christian@storholmentrad.com
- storholmentrad.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Tack för ett fantastisk bra utfört arbete!
Tack för ett fantastisk bra utfört arbete!
Så kunniga, trevliga och engagerade.
En glädje att få se er in action!
Vi kan verkligen rekommendera Storholmen Träd AB - Trädvård & Trädfällning.
Mycket bra
Mycket bra, trevliga och skickliga. Tog på tomten ned en död ek som stod illa till, mycket skickligt och säkert!
Tack!
Rimliga priser + smidiga
Rimliga priser och smidiga att ha göra med.
Mvh,
Boende i Täby

Trevliga och proffsiga!
Det är ett rent nöje att anlita Storholmen med hela sitt härliga och proffsiga gäng hemma i trädgården! Jobbar snabbt och effektivt, är jättetrevliga och allt blir precis så bra som man hoppats på!

Bästa gänget!
Det är fjärde gången som vi anlitar Storholmen Träd.
Otroligt trevligt, effektivt, snabbt och professionellt personal och utfört arbete. De är flexibla och ställer upp även med kort varsel!
Tack Christian, Gunnar och teamet!
Vi rekommenderar varmt Storholmen Träd.

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Kom på utsatt tid. Genomförde ett komplicerat fällningsarbete utan problem
Det här är andra gången som vi anlitar…
Snabbt och elegant arbete till ett bra pris följt av en noggrann städning av platsen för fällningen. Kan bara säga tack!
Man kan förstås undra varför en stor, frisk och vacker tall måste bort. I det här fallet handlar det om en förestående solcellsinstallation som tallen kastade sin stora skugga över.

Proffsigt som vanligt
Denna gång bara ett mindre uppdrag. Ett träd som jag inte vågade ta ner själv. Trevligt bemötande och proffsigt genomfört. Kan det bli bättre?

Resposta da Storholmen Träd
Mycket effektivt och professionellt…
Mycket effektivt och professionellt bemötande och utförande. De tog ner tre stora askar och två mindre ekar på bara några timmar. Vi kunde inte vara mer nöjda och rekommenderar varmt Storholmen Träd.

Trevligt gäng
Punktliga, snabba och noggranna.
Proffsigt arbete.

Resposta da Storholmen Träd
Trevligt bemötande och uppdrag utfört…
Trevligt bemötande och uppdrag utfört enligt ök.

Supernöjd med Storholmen
Anlitade Storholmen Träd för att ta ner tre stora tallar på vår radhustomt. Är supernöjd från första kontakt till avslutat jobb, riktigt bra kundupplevelse i form av kommunikation, information och proffesionellt utfört arbete. Jag hade flera offerter på jobbet, Storholmen matchade dessa bra. Kan verkligen rekommendera.

Resposta da Storholmen Träd
Vi tog ner ett träd på vår tomt samt…
Vi tog ner ett träd på vår tomt samt fräste bort stubben. Superbra service, Christian som jag hade kontakt med är jättetrevlig och enkel att kommunicera med, väldigt service-minded. Arbetet utfördes snabbt och enkelt och platsen lämnades i bra skick efteråt. Kan varmt rekommendera!

Resposta da Storholmen Träd
Tack för ett mycket bra genomfört…
Tack för ett mycket bra genomfört arbete och trevligt bemötande.

Suveränt o proffsigt arbete
Suveränt o proffsigt arbete. Effektivt och noggrant. Kunde inte vara mer nöjd!

Perfekt helt enkelt!
Varsamt och precis som vi önskat. Inga skador någonstans. Lämnade fina 50cm stockar till ved i en snygg vedstapel och forslade bort resten/allt ris. Snabbt och effektivt och inte minst totalt städat och fint efteråt. Vi kan varmt rekommendera Storholmen Träd.

Resposta da Storholmen Träd
Jättebra och professionellt utfört…
Jättebra och professionellt utfört arbete och bemötande!

Resposta da Storholmen Träd
Ett positivt och kvalificerat gäng
Ett positivt och kvalificerat gäng, som efter att ha gjort ett jobb för vår granne, spontant kunde hjälpa oss efter snöstormen 2022-11-21. Vi hade en jättestor tall där grenar brakat ner och där det fanns lösa/avbrutna grenar kvar högt uppe i tallen. Det tog inte många minuter innan en av killarna var uppe i toppen av tallen och snabbt kunde såga av och fixa till det som behövdes! :-)
Vi har redan beställt nästa jobb!

Mkt proffsigt
Mkt proffsigt, smidigt och personligt. Tryggt å säkert utfört arbete samt icke minst snyggt hanterat på tomten. Kan varmt rekommenderas både för kund å natur☺️