Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste vinduespolering jeg har prøvet. Kan kun anbefale, meget grundig polering uden streger som jeg ellers altid oplever fra andre, flinkeste vinduespudser med fleksible tider og til en god pris.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået mine vinduer pudset af Storm polering 2 gange, og begge gange har jeg været meget glad for resultatet! Jeg bor på 5. Sal og var bekymret for om han kunne pudse vinduerne på yder siden, me... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de limpeza de janelas

Escrito pela empresa

Jeg er en af de få faglærte vinduespudsere, og jeg sikrer altid gode resultater. Jeg går meget op i at være et grønnere valg, så jeg er udelukkende på cykel rundt omkring lokalt på Bryggen, Amager, i Indre by eller København.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Perfekt på alle måder

Perfekt på alle måder, hurtig aftale, formidabel service og meget sympatisk person.

27 de março de 2026

Hej Karsten
Tusind tak for anmeldelsen!:)

Perfekt udført

Perfekt udført
God kvalitet
Hurtig respons

17 de março de 2026

Resposta de Stormpolering

Hej Tina, tusind tak for anmeldelsen:)

Fremragende service

Fremragende service! Kæmpe anbefaling herfra

11 de fevereiro de 2026

Tusind tak for anmeldelsen Mads🙏

Altid godt arbejde!

Rigtig godt resultat hver gang og gode priser

8 de janeiro de 2026

Tak for anmeldelsen Anne❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Grundig og flot resultat.

28 de julho de 2025

Hej Jesper
Mange tak for din anmeldelse! Det er jeg rigtigt glad for at høre:)

Stabil og dygtig !

Jeg spurgte Morten i dag hvor længe det er siden han startede som vinduespudser. 2 år var svaret - og da jeg har været kunde siden han begyndte tænkte jeg, at så er det vist på tide at skrive en anmeldelse ❣️. For Morten er en man holder fast i . Det mærkes (og ses !) at Morten går meget op i at gøre et godt og professionelt stykke arbejde !

7 de agosto de 2025

Hej Maj-Britt
Mange tak for din anmeldelse! og for at støtte mig siden starten:)

Morten er dygtig

Morten er dygtig, grundig og hurtig til at skaffe flotte, rene klare vinduer ... og så er han en ualmindelig sød ung mand.

24 de junho de 2025

Resposta de Stormpolering

Tusind tak for anmeldelsen!

Fantastisk arbejde

Vi har netop fået nye vinduer i min ejendom og jeg og to andre beboere havde i torsdags besøg af Morten.
Vi er alle tre enige om, at vi aldrig har set så flotte vinduer. WOW!
Kommer ikke til at bruge andre end Morten i fremtiden.

22 de maio de 2025

Hej Rikke
Tusinde tak for anmeldelsen! Jeg er glad for at høre i er tilfredse😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Først… Morten er en utrolig rar og…

Først… Morten er en utrolig rar og yderst venlig ung mand og har let til smil.
Han går virkelig op i sit håndværk, samtlige vinduer står helt klare, UDEN striber/pletter.
Han går den grønne vej, bl.a. ved at cykle til kunderne.
Utrolig fair pris.
Andet besøg her i mit hjem, Morten du har fået endnu en FAST kunde.
Tusind tak.

12 de maio de 2025

Resposta de Stormpolering

Hej Flemming, tusind tak for anmeldelsen!
Jeg er glad for at du er tilfreds😊

Flotte vinduer

Morten kom præcis til den tid vi havde aftalt.
Og da han gik var mine vinduer så flotte
Har allerede aftalt næste vindues polering

11 de dezembro de 2024

Resposta de Stormpolering

Hej Annie mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre du er tilfreds☺️

Stabil og dygtig

Jeg bruger fast Morten til vinduespolering, og han kan varmt anbefales. Han overholder aftaler og leverer skinnede resultat.

31 de janeiro de 2025

Resposta de Stormpolering

Mange tak for anmeldelsen Lene! Jeg er glad for at høre at du er tilfreds☺️

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais