Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick varan jag beställde snabbt! Det enda jag önskade var att emballaget kunde varit bättre. Kom i kartong men inget skydd av själva varan, så den jag fick var helt repig.. inte jättekul

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har gjort ett 15-20 beställningar från senaste tre åren, nästan alltid med möjlighet att välja hemleverans nästa dag, och endast en leverans har blivit försenad (2 dagar). Grymt imponerad. S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra leveranstid och bra packat. Stor och Liten är ett av de företag jag alltid väljer i första hand när det ska köpas presenter eller julklappar till barnen. Nu till jul hade man dock önskat att butik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning!Vi köpte en vara, ville returnera då även någon annan i familjen hade köpt samma leksak Vi mejlade Stor o Litenoch skulle få svar inom 24 t, det dröjde 3 dagar!!Retur skulle kosta 159,-! Vara... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de brinquedos infantis

Vi har tagit med oss det bästa från gamla Stor&Liten och erbjuder en prisvärd, snabb och pålitlig näthandel med ett stort utbud av kvalitativa leksaker. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippad med glädje. Målet är därför att det ska vara lika kul som enkelt att handla på storochliten.se.

Informações de contato

3,1

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

59 avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min beställning kom aldrig fram

Min beställning kom aldrig fram. De är väldigt oseriösa . Jag rekommenderar dem inte till någon!

4 de fevereiro de 2026

Resposta de Stor & Liten

Vad tråkigt att höra att ni har upplevt problem med er leverans ! Kundservice har kikat och hittat en order som ser ut att vara levererad till dig ! Skulle detta inte stämma så ber vi dig självfallet att kontakta kundservice via info@storochliten.se så att de kan se över vad som har hänt !

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fick varan jag beställde snabbt

31 de janeiro de 2026

Resposta de Stor & Liten

Det låter inte alls något vidare att din vara kommit fram i ett dåligt skick ! Det är såklart något vi vill följa upp - så om du inte har kontaktat oss innan via kundservice ber vi dig att skicka ett mejl till info@storochliten.se så ska er leverans självfallet följas upp !

Varning! Se upp, svindyr retur och inget svar i Kundtjänst

Varan kostade 249,-, den väger 624 gram!Men de går på kartongens storlek. Har försökt ringa kundtjänst flera gånger på angiven tel.tid, men får inget svar, bara att jag har plats ett i tel.kön varje gång, men ingen svarar trots att jag låter det ringa länge. Värre än shippingföretagen, de lovar stort, men håller inye vad de lovar. Kommer aldrig mer handla från Stor o Liten och ingen annan vi känner!!

22 de dezembro de 2025

Resposta de Stor & Liten

Det är verkligen tråkigt att höra att du är missnöjd med vår returhantering! Har kikat på detta med kundservice som kan se att ert mejl om retur inkom till oss en fredag, och svaret dröjde då till måndag då kundservice tyvärr inte finns på plats över helgen. Det stämmer att det finns olika nivåer för retur, men för Små/Mellanstora produkter är det 59kr som gäller. Då vi erbjuder öppet köp i ett år går det jättebra att gå vidare med returen om du skulle önska de. Vid frågor kontakta gärna kundservice på nytt så hjälper de er gärna

Prisvärt och bra kundservice

Prisvärt och inga problem när jag behövde reklamera en produkt. 👍

18 de agosto de 2025

Resposta de Stor & Liten

Tusen tack för ditt omdöme !

Great experience

Great experience, paid by klarna, got my order (Pettson och Findus figurer) in two working days without any problem. Free delivery option with Schenker. Do not understand why this company does not have even higher grades. In conclusion, everything was great.

1 de agosto de 2025

Resposta de Stor & Liten

Thank you very much for your nice review!

Jag gjorde själv fel

Jag gjorde själv fel, men skrev till Stor och Litens kundtjänst och de hjälpte mig snabbt och lätt att rätta till så det blev som jag hade tänkt från början. Snabb och trevlig hjälp!

30 de junho de 2025

Resposta de Stor & Liten

Tack för ditt omdöme ! Glädjande att höra att du har fått bra hjälp via vår kundservice i ditt ärende :)

Ingen återbetalning trots retur

Ingen återbetalning trots retur.
Har skickat tillbaka produkt men får ingen återbetalning, de har bekräftat att de fått produkten åter.

24 de junho de 2025

Resposta de Stor & Liten

Det låter tokigt om du inte har fått din retur hanterad. Kan inte se vilken order det gäller, så det vore toppen om du kan skicka ett mejl med ditt ordernummer till info@storochliten.se så att kundservice kan hjälpa dig att se över detta. Märk gärna med Prisjakt

Lurendrejeri och bedragare!

Lurendrejeri och bedragare!
Katastrofalt bemötande.
Jag mottog en produkt som var felaktig , gjorde en retur men företaget gör ingen återbetalning.

23 de junho de 2025

Resposta de Stor & Liten

Kan inte se vad detta gäller för beställning, men om du har mottagit en felaktig vara så låter det som att en reklamation ses över. I detta fallet vore det toppen om du vill skicka ett mejl till info@storochliten.se så att kundservice kan se över ert ärende. Märk gärna med ordernummer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, vi fick våra saker inom 48h. Tydlig och enkel hemsida med bra priser, rekommenderas!

2 de dezembro de 2024

Resposta de Stor & Liten

Tusen tack för ditt fina omdöme!😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 dagars leveranstid hette det.

2 dagars leveranstid hette det.. en vecka senare och fortfarande inget levererat…

6 de dezembro de 2024

Resposta de Stor & Liten

Vad tråkigt att höra att din order inte skickats som beräknat! Vi upplever dessvärre en viss leveransfördröjning för tillfället - då vi fick in mycket ordar under den så kallade Black Week-helgen. Vår logistik personal jobbar så hårt dem kan för att komma ikapp förseningen.

Vi skulle rekommendera dig att kontakta vår kundservice så kan dem hjälpa dig att se över status för din order, om du ännu inte mottagit ett leveransbesked :)

Sämst

Sämst! Lovad leveranstid 1-2 dagar. Beställde 24 nov, och har fortfarande inte fått något den 1 nov. Varan är en födelsedagspresent som ska ges idag. Nu finns varken present eller pengar. Istället ett ledset barn. Fruktansvärt dåligt! Valde er fast ni ba dyrast för ni skulle vara mest seriös.

1 de novembro de 2024

Resposta de Stor & Liten

Jättetråkigt att höra att din leverans har blivit försenad!
Upplever man förseningar är man varmt välkommen att kontaktar vår kundservce för support, så gör dem allt de kan för att försöka lösa ärendet åt dig.
Vi uppskattar din feedback och hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden☺

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hade beställt en leksak med Babblarna

Hade beställt en leksak med Babblarna, de levererade dubbletter av Babblarna istället för en av varje. När jag då ville returnera leksaken, eftersom födelsedagen redan varit och vi hade fått köpa något annat, hade jag inte rätt till det, utan de skulle skicka det som saknades till mig och sedan skulle jag stå för returfrakten själv eftersom det då bara var ett ångrat köp. Stelbent och osmidigt!

27 de agosto de 2024

Resposta de Stor & Liten

Vad tråkigt att höra att du mottog en vara som inte var komplett. I första hand så hjälper vår kundservice dig vidare med en lösning av problemet vid en reklamation, det kan ibland vara i utskick av ersättningsdelar.
Vill man istället ångra sitt köp gäller då ångerrätten. För tillfället erbjuder vi inga fria returer, men vi uppskattar din feedback om detta. Du hjälper oss att bli bättre ☺

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nöjd

Väldigt bra priser på hemsidan men man tjänar inget på de om man inte handlar en del.
Hade önskat billigare frakt alternativ när man handlar för tex 299kr.
Utöver de så är jag helt nöjd! Beställde paketet på onsdagen och fick det dagen efter till ombud.

11 de janeiro de 2024

Resposta de Stor & Liten

Tack för din feedback och för ditt omdöme!

Bra kundservice!

Beställde härifrån och fraktbolaget slarvade bort leveransen. Stor & liten skickade en ny försändelse utan någon som helst protest. Bara gott att säga om dem.

13 de dezembro de 2023

Resposta de Stor & Liten

Tusen tack för ditt fina omdöme!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gjorde beställningen 30 november och…

Gjorde beställningen 30 november och fortfarande får vi sms från budbee där de inte kan leverera varan för att företaget inte har lämnat in varan. Riktigt tråkigt att beställa från detta företag med så fruktansvärt dåliga leveranser.

9 de dezembro de 2023

Resposta de Stor & Liten

Vad tråkigt att höra att du haft en problem med en leverans. Vi stävar alltid att förbättra våra tjänster och hanteringar och kommer att se vidare på detta.
Tack för ditt omdöme, du hjälper oss att bli bättre!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.