Fick varan jag beställde snabbt! Det enda jag önskade var att emballaget kunde varit bättre. Kom i kartong men inget skydd av själva varan, så den jag fick var helt repig.. inte jättekul
Har gjort ett 15-20 beställningar från senaste tre åren, nästan alltid med möjlighet att välja hemleverans nästa dag, och endast en leverans har blivit försenad (2 dagar). Grymt imponerad. S... Ver mais
Bra leveranstid och bra packat. Stor och Liten är ett av de företag jag alltid väljer i första hand när det ska köpas presenter eller julklappar till barnen. Nu till jul hade man dock önskat att butik... Ver mais
Varning!Vi köpte en vara, ville returnera då även någon annan i familjen hade köpt samma leksak Vi mejlade Stor o Litenoch skulle få svar inom 24 t, det dröjde 3 dagar!!Retur skulle kosta 159,-! Vara... Ver mais
Vi har tagit med oss det bästa från gamla Stor&Liten och erbjuder en prisvärd, snabb och pålitlig näthandel med ett stort utbud av kvalitativa leksaker. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippad med glädje. Målet är därför att det ska vara lika kul som enkelt att handla på storochliten.se.
Molnebovägen 16 (ej butik), 74451, Morgongåva, Suécia
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Resposta de Stor & Liten
Min beställning kom aldrig fram. De är väldigt oseriösa . Jag rekommenderar dem inte till någon!

Resposta de Stor & Liten
Varan kostade 249,-, den väger 624 gram!Men de går på kartongens storlek. Har försökt ringa kundtjänst flera gånger på angiven tel.tid, men får inget svar, bara att jag har plats ett i tel.kön varje gång, men ingen svarar trots att jag låter det ringa länge. Värre än shippingföretagen, de lovar stort, men håller inye vad de lovar. Kommer aldrig mer handla från Stor o Liten och ingen annan vi känner!!

Resposta de Stor & Liten
Prisvärt och inga problem när jag behövde reklamera en produkt. 👍

Resposta de Stor & Liten
Great experience, paid by klarna, got my order (Pettson och Findus figurer) in two working days without any problem. Free delivery option with Schenker. Do not understand why this company does not have even higher grades. In conclusion, everything was great.

Resposta de Stor & Liten
Jag gjorde själv fel, men skrev till Stor och Litens kundtjänst och de hjälpte mig snabbt och lätt att rätta till så det blev som jag hade tänkt från början. Snabb och trevlig hjälp!

Resposta de Stor & Liten
Ingen återbetalning trots retur.
Har skickat tillbaka produkt men får ingen återbetalning, de har bekräftat att de fått produkten åter.

Lurendrejeri och bedragare!
Katastrofalt bemötande.
Jag mottog en produkt som var felaktig , gjorde en retur men företaget gör ingen återbetalning.

Resposta de Stor & Liten
Trevligt bemötande, hjälpsamma, tydliga, tillmötesgående, snabba svar.

Resposta de Stor & Liten
Snabb leverans, vi fick våra saker inom 48h. Tydlig och enkel hemsida med bra priser, rekommenderas!

Resposta de Stor & Liten
2 dagars leveranstid hette det.. en vecka senare och fortfarande inget levererat…

Resposta de Stor & Liten
Sämst! Lovad leveranstid 1-2 dagar. Beställde 24 nov, och har fortfarande inte fått något den 1 nov. Varan är en födelsedagspresent som ska ges idag. Nu finns varken present eller pengar. Istället ett ledset barn. Fruktansvärt dåligt! Valde er fast ni ba dyrast för ni skulle vara mest seriös.

Resposta de Stor & Liten
Hade beställt en leksak med Babblarna, de levererade dubbletter av Babblarna istället för en av varje. När jag då ville returnera leksaken, eftersom födelsedagen redan varit och vi hade fått köpa något annat, hade jag inte rätt till det, utan de skulle skicka det som saknades till mig och sedan skulle jag stå för returfrakten själv eftersom det då bara var ett ångrat köp. Stelbent och osmidigt!

Resposta de Stor & Liten
Väldigt bra priser på hemsidan men man tjänar inget på de om man inte handlar en del.
Hade önskat billigare frakt alternativ när man handlar för tex 299kr.
Utöver de så är jag helt nöjd! Beställde paketet på onsdagen och fick det dagen efter till ombud.

Resposta de Stor & Liten
Beställde härifrån och fraktbolaget slarvade bort leveransen. Stor & liten skickade en ny försändelse utan någon som helst protest. Bara gott att säga om dem.

Resposta de Stor & Liten
Gjorde beställningen 30 november och fortfarande får vi sms från budbee där de inte kan leverera varan för att företaget inte har lämnat in varan. Riktigt tråkigt att beställa från detta företag med så fruktansvärt dåliga leveranser.

Resposta de Stor & Liten
Svarade snabbt i telefonen och var hjälpsamma med att returera varan när den fastnat hos fraktbolaget "early bird".

Resposta de Stor & Liten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.