Detalhes da empresa

1. Serviço de Contabilidade
  2. Escritório de Contabilidade
  3. Serviços Administrativos

Bokföring och redovisning för aktiebolag med låg till ingen aktivitet. Supersmidigt och superbilligt.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

17 avaliações

Tack!

För mig som liten egenföretagare har det här underlättat livet något otroligt. Enkelt, prisvärt, snabb återkoppling och oerhört fint bemötande! Tack för att ni underlättar det tråkiga arbetet som kommer med att driva eget!

9 de dezembro de 2025

Resposta da Stowit

Vilken härlig feedback, tack Linnéa! 🤗 Precis därför vi finns!

Kvalitet på högsta nivå.

Kvalitet på högsta nivå.
Stowit förstår problematiken med att allt vad det innebär att vara enmansföretagare men AB. Otroligt personlig och trevlig service och sparar mig timmar av jobb och huvudvärk.

21 de novembro de 2025

Resposta da Stowit

Wow vad fint skrivet av dig Pernille! Vi är så glada att ha dig som kund 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personlig och snabb service till oslagbart pris!

Trevlig, personlig och snabb support! Enkel on-boarding och väldigt bra pris för en tjänst som passar mitt vilande bolag perfekt! Slut på att betala alldeles för mycket pengar till en redovisningsbyrå eller för ett bokföringsprogram där man ändå måste göra arbetet själv.

20 de novembro de 2025

Amazing! Så kul att att höra 🥳

Vilken succé!

Vilken succé!
Så nöjd med denna tjänst som har hjälpt mig att spara både tid och pengar. Kan varmt rekommendera Stowit

26 de fevereiro de 2025

Precis därför vi finns 🙌

Riktigt nöjd

Riktigt nöjd! Vet inte hur många timmar jag har kastat bort genom åren på att rodda med sånt här på egen hand.

26 de fevereiro de 2025

Strålande!

Förtroendeingivande företag

Tacksam för att jag blev kontaktad av Stowit. Ett företag som faktiskt håller vad dom lovar och som har gett mig bra hjälp. Har minskat mina redovisningskostnader avsevärt!

19 de fevereiro de 2025

Underbart - kul att du är nöjd 🤗

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smart och väldigt smidig lösning

Driver eget konsultbolag och vet inte hur många debiterbara timmar jag har kastat bort genom åren på att hantera allt sånt här själv. Väldigt glad att slippa det nu!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Stowit

Vi är också glada att du slipper det!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

As an American living/working in…

As an American living/working in Sweden, I've struggled with this stuff ever since starting my AB. Great product, wish I would've found it sooner!

14 de fevereiro de 2025

Resposta da Stowit

That's great to hear, glad you like it 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är som en redovisningsbyrå fast för…

Det är som en redovisningsbyrå fast för en tredjedel av priset + en mycket trevligare användarupplevelse för nu slipper jag hålla på och mejla massa dokument fram och tillbaka.
Detta spar både tid och pengar.

13 de fevereiro de 2025

Härligt att höra 🤩

Hur bra som helst

Hur bra som helst, hur har inte det här funnits tidigare!?

12 de fevereiro de 2025

Resposta da Stowit

Innan vi lanserade Stowit undrade vi exakt samma sak 😂. Kul att du tycker om det!

Jättenöjd med Stowit

Jag är jättenöjd med Stowit! Enkelt att komma igång och överföra min befintliga bokföring till deras tjänst. Plattformen är användarvänlig och enkel att förstå även för mig som kan väldigt lite om bokföring. Mycket prisvärt!

10 de fevereiro de 2025

Resposta da Stowit

Vi är så glada att du är nöjd - tack för dina fina ord! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har tidigare fixat bokföringen…

Jag har tidigare fixat bokföringen själv via Fortnox och sedan fått hjälp av en revisor för årsredovisningen, men den här tjänsten är ett så mycket bättre alternativ. Super enkelt att komma igång, och så fixar de allt admin som behövs för mitt AB och jag behöver inte göra något. Riktigt nice!

7 de fevereiro de 2025

Music to our ears!

Supersmidigt att komma igång

Supersmidigt att komma igång! Grym tjänst som sparar mig massor av pengar – riktigt nöjd med allt.

30 de janeiro de 2025

Resposta da Stowit

Härligt att det funkar så bra för dig 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt med allt på samma ställe!

Sjukt smidigt att slippa hoppa runt mellan olika tjänster och sajter för att lösa de olika delarna som man måste fixa med sitt bolag. Dessutom bra mycket billigare än mina tidigare tjänster!

Älskar att alla viktiga filer för mitt bolag nu finns på samma ställe också, istället för utspritt över mailinkorgar, fysiska kvitton, Google Drive etc.

30 de janeiro de 2025

Resposta da Stowit

Kul att du är så nöjd - det glädjer oss :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.