Strategic Capital & Income Company Avaliações 18

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Como esta empresa usa o Trustpilot

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Trhy pokryté naozaj komplexne

Na jednej platforme mám prístup k forexu indexom komoditám akciám aj digitálnym tokenom. Viac ako 150 trhových nástrojov mi dáva dostatok možností na diverzifikáciu môjho portfólia. Ceny ropy zlata a hlavných menových párov sú aktualizované v reálnom čase a spreads sú transparentné. Pre inštitucionálne podmienky v retailovom balení je SCIC výbornou voľbou.

24 de maio de 2026

Vkladanie cez PayPal prebehlo hladko

rozhodol som sa vyskúšať vklad cez paypal keďže je to moja obľúbená platobná metóda. bol som prekvapený ako rýchlo sa peniaze objavili na mojom obchodnom účte. celý proces trval menej ako päť minút and všetko fungovalo presne tak ako bolo popísané na webstránke. super skúsenosť.

16 de maio de 2026

Best Service provide

During the recent market turbulence, I needed to react quickly. The SCIC platform worked without interruption and my orders were executed with an average latency of around 10 milliseconds. No requotes, no slippage. For a day trader, this reliability is absolutely essential and SCIC guarantees it really consistently.

22 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Výučbové materiály sú na vysokej úrovni

Ako človek ktorý prišiel do sveta investovania bez predchádzajúcich znalostí som bol nadšený kvalitou vzdelávacích zdrojov. SCIC ponúka materiály ktoré pokrývajú fundamentálnu aj technickú analýzu. Ekonomický kalendár a živé správy priamo v termináli mi pomáhajú robiť informovanejšie rozhodnutia každý deň.

16 de maio de 2026

Dlhodobý investor hodnotí SCIC

Investujem cez SCIC už viac ako dva roky. Za tú dobu som mal možnosť vidieť ako spoločnosť reaguje na rôzne trhové podmienky. Moje prostriedky sú v bezpečí na oddelených účtoch and platforma nikdy nesklamala ani počas volatilných období. Pre dlhodobého investora je stabilita kľúčová a SCIC ju poskytuje.

17 de maio de 2026

VKLAD BEZ POPLATKOV JE SKVELÝ BENEFIT

NIKDY PREDTÝM SOM NEVIDEL BROKERA KTORÝ POKRÝVA VŠETKY POPLATKY ZA VKLAD. SCIC TO ROBÍ A JE TO JEDEN Z HLAVNÝCH DÔVODOV PREČO SOM SI VYBRAL PRÁVE ICH. VKLADAL SOM CEZ VISA AND SKRILL A OBOJE BOLO OKAMŽITÉ BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. TOTO JE SKUTOČNÝ BENEFIT PRE KAŽDÉHO INVESTORA.

17 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Podpora mi pomohla pochopiť rollover

Ako relatívne nový obchodník som nerozumel rollover procesu. Napísal som podpore a dostal som veľmi jasné a zrozumiteľné vysvetlenie ako sa denný rollover počíta a kedy sa uplatňuje trojnásobný swap. Veľká pochvala za trpezlivosť agenta.

11 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hodnotenie platformy po troch mesiacoch

Používam SCIC tri mesiace a môžem povedať, že platforma splnila moje očakávania. Spready sú stabilne nízke, exekúcia rýchla a zákaznícky servis vždy pohotový. Pre strednodobého obchodníka je to výborná voľba.

11 de maio de 2026

Rozhranie terminálu je intuitívne

Vlastný terminál SCIC je navrhnutý tak, aby bol zrozumiteľný aj pre nováčikov ale zároveň dostatočne výkonný pre skúsených obchodníkov. Jednoklikové obchody s akciami a prehľadné grafy urobia radosť každému kto si zakladá na efektivite.

9 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Obchodný kalkulátor je veľmi praktický

Funkcia výpočtu marže, swapu a zisku priamo na platforme je nesmierne praktická. Pred otvorením každej pozície viem presne aké sú náklady a potenciálny výsledok. Takáto transparentnosť je základom zodpovedného obchodovania.

7 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Poistenie vkladu mi dáva pokoj

Vedieť, že môj vklad je poistený až do výšky 1,5 milióna dolárov a navyše existuje ochrana FSCS v Spojenom kráľovstve, je mimoriadne upokojujúce. Bezpečnosť finančných prostriedkov klientov je pre SCIC zjavne prioritou.

6 de maio de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Platforma je vhodná pre daytraderov

Ako daytradér potrebujem rýchlosť, nízke spready a spoľahlivú exekúciu. SCIC to všetko ponúka. Keď trhy rýchlo sa pohybujú, moje príkazy sú vykonané presne na cene ktorú chcem bez skĺznutia a bez requotov. Výborné podmienky.

5 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Exekúcia bez requotov je pre mňa zásadná

Pri obchodovaní v rýchlo sa pohybujúcich trhoch je absencia requotov a sklzov absolútnou nutnosťou. Na platforme SCIC som ani raz nezažil situáciu kedy by moj príkaz nebol vykonaný na požadovanej cene. Profesionálna exekúcia na každom kroku.

19 de abril de 2026

Skúsenosti dlhodobého investora

Investujem dlhodobo a platforma SCIC je vhodná nielen pre aktívnych obchodníkov ale aj pre tých, čo preferujú dlhší investičný horizont. Swapy sú transparentné a podmienky pre dlhodobé pozície sú jasne definované bez skrytých nákladov.

3 de maio de 2026

my first store

I was new to the platform and didn't know how to set the lot size. The customer service explained it to me in great detail and even walked me through my first trade step by step. Without such help, it would have taken much longer. I appreciate it.

21 de abril de 2026

Analytické nástroje sú komplexné

Ekonomický kalendár s viac ako 900 indikátormi a integrované správy v reálnom čase sú nástroje, ktoré skutočne posúvajú obchodnú analýzu na vyššiu úroveň. Fundamentálna analýza je neoddeliteľnou súčasťou mojej stratégie a SCIC to plne podporuje.

30 de março de 2026

Néha éjszaka is kereskedem

Néha éjszaka is kereskedem, és kellemesen meglepődtem, amikor szinte azonnal, hajnali 2-kor választ kaptam a kérdésemre. A csapat a nap 24 órájában, a hét minden napján dolgozik, ami felbecsülhetetlen értékű az aktív kereskedők számára.

30 de março de 2026

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais