Detalhes da empresa

1. Agência de marketing online

Escrito pela empresa

I løbet af de små års tid, der har jeg drevet mit eget firma, Stricker Consulting, der fokuserer på at hjælpe andre virksomheder med at forbedre deres performance. Min passion for iværksætteri begyndte i det sene 2022, da jeg motiverede mig til at finde et andet mindset, som ikke bare var at tænke en dag frem, men at tænke på en fremtid med muligheder og udvikling. Det hele startede, da jeg motiverede mig selv til at tage initiativ til en sundere livsstil og begyndte at træde fod i træningscenteret. De her personlige "sejrer" inspirerede mig virkelig til at udforske flere udfordringer. Efter den sejr fik jeg øjnene op for iværksætteri, som indtil nu har presset mig til det yderste. Men hold nu op, for en rejse. De sidste par år har jeg udviklet mig MASSIVT. Fra at hade skole og bøger, til at sidde frivilligt og læse bøger, når end jeg har et ledigt øjeblik, til at cold calle totalt fremmede for en snak om forretning. Alt sammen mens gymnasiet er aktuelt. Mine kompetencer omfatter: - Udvikling af Digitale strategier - Annoncering på Facebook - Annoncering på Instagram - Annoncering på Google og YouTube Jeg er vild med at have samtaler og snakke med andre forretningsorienteret personer, og hjælpe dem med at finde løsninger på hvad de står og har det svært med. Føl dig endelig fri til at sende mig en besked hvis du er interreseret i en snak.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg arbejdede sammen med Gustav om at…

Jeg arbejdede sammen med Gustav om at udvikle en ny hjemmeside. Gustav er både professionel og imødekommende, og samarbejdet forløb helt gnidningsfrit. Resultatet er blevet rigtig godt, og jeg har været meget tilfreds med hele processen. Jeg kan varmt anbefale ham.

3 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechter dan slecht bestaat er niet…

Slechter dan slecht bestaat er niet daar werken mensen die geen kennis hebben van zaken

2 de fevereiro de 2026

Hej Otto

Jeg kan ikke genkende dig eller dit navn som kunde hos mig. Jeg tror du har fået fat på den forkerte?

Jeg vil meget gerne forstå, hvad du konkret oplever er gået galt, så jeg har en fair chance for at forholde mig til det. Du er velkommen til at skrive direkte til mig på mail.

Det er tydeligvis troll eller så tror du jeg er en person jeg ikke er. Jeg håber du vil tage din falske anmeldse ned.

Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel hjælp til min facebook annoncering

Professionel hjælp til Facebook-annoncering

Jeg har haft en god oplevelse med Stricker Consulting, som hjalp mig med at optimere mine Facebook-annoncer. De var professionelle og kom med brugbare forslag, der har forbedret resultaterne på mine kampagner.

Deres tilgang var struktureret og løsningsorienteret, og de sørgede for at forklare processen undervejs, så jeg følte mig godt informeret. Der var plads til spørgsmål, og de var lydhøre over for mine ønsker og behov.

Alt i alt en solid oplevelse, og jeg kunne godt finde på at bruge dem igen i fremtiden. Kan anbefales, hvis du har brug for hjælp til online annoncering.

5 de dezembro de 2024

Hej Mette,

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse, det har været en stor fornøjelse at arbejde på casen, og meget sjovt samt lærerigt.

De bedste hilsner,

I like working with Gustav

I like working with Gustav. He has a great sense of responsibility, is open to learn and really values strong outcomes for his clients. Assets which he translates to strong Meta Campaigns with tangible results. I would recommend him if you are looking for more revenue for your company

27 de junho de 2024

Resposta de Stricker Consulting

Thanks a lot for the awesome feedback, Tobias! It's been a pleasure working with you too. Looking forward to us working on some exciting cases together! 🙌

Best regards,

Kan varmt anbefales!

Stricker går super meget op i at skaffe sine kunder gode resultater, og det har jeg kæmpe respekt for. Kan varmt anbefale ham til den, der søger et tæt samarbejde med en erfaren agency, der går op i din virksomhed og ikke gør det for pengene ⭐️

23 de junho de 2024

Hey Patrick,

Tusind tak for de fine ord, og tak for din anmeldelse - Det værdsætter jeg utroligt meget! 🙏🏼

Personlige hilsner,

Virkelig engageret ung fyr

Virkelig engageret ung fyr med store drømme og store mål, og jeg er sikker på han nok skal nå de mål. Med den fordybelse og det engagement er der kun en vej frem og det er op. 5 stjerner!

17 de janeiro de 2024

Hey Christian,

Tusinde tak for din anmeldese og ikke mindst din anbefaling. Det sætter jeg rigtig stor pris på!

Venlig Hilsen
Gustav Stricker

FLOTTE RESULTATER

RESTAURANT THAI 4 YOU har gennem nogle måneder brugt Stricker Consulting som konsulent på vores Facebook markedsføring.
Han har ikke blot klaret det meget kompetent, og med flotte resultater. Han har også tilføjet vores markedsføring et frisk pust med en moderne tilgang til markedsføring.
Vi kan give vores bedste anbefalinger til Stricker Consulting.
MVH THAI 4 YOU

14 de dezembro de 2023

Hej Tue,

Jeg sætter rigtig stor pris på dine venlige ord! Jeg er glad for, at i er tilfredse med vores samarbejde. Fremtiden ser utroligt spændende ud for Thaimad.dk, og jeg ser frem til at gøre mit allerbedste.

Med venlig hilsen,
Gustav Stricker

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais