Stripperbestellen Avaliações 79

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stripperbestellen.nl verliep allemaal heel goed. Ben super snel en vriendelijk geholpen. Goede,mooie foto's gekregen om een keuze te maken, en die keuze was snel gemaakt voor Mr Tattoo. Allemaal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige leuke act heeft Celine aan onze 18 jarige zoon gegeven ... Wat een top show. Ze is lief en super professioneel !!!!!!! Alles was echt goed geregeld. Echt een aanrader..

Detalhes da empresa

Erotisch entertainment

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

79 avaliações

Fijne ervaring met Angel

Ik heb voor een feestje een aanvraag gedaan voor Angel en alles was keurig naar verwachting! Ze was er op de afgesproken tijd, professioneel en bracht vanaf het begin direct een leuke sfeer met haar mee. Ze weet precies hoe ze de avond leuk maakt voor alle aanwezigen. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar entertainment van hoge kwaliteit. Bedankt!

29 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben een geweldige avond gehad

We hebben een geweldige avond gehad! Top show en top contact tijdens het regelen van de stripper – alles verliep soepel en professioneel. De show was energiek en precies wat we zochten. Het verpleegster-thema gaf er een leuke en speelse twist aan, en het feit dat het om een tweeling ging maakte het extra bijzonder. De sfeer zat er meteen goed in. Zeker een aanrader voor een geslaagde en gezellige avond!

1 de março de 2026

Stripperbestellen.nl verliep allemaal…

Goede,mooie foto's gekregen om een keuze te maken,
en die keuze was snel gemaakt voor Mr Tattoo.
Allemaal knappe goeduitziende mannen en voor elk wat wils. Ik raad hun zeker aan.
Bedankt nogmaals

24 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stripperbestellen.nl is van alle…

Stripperbestellen.nl is van alle markten thuis en ik ben zelden zo klantvriendelijk geholpen. Ik vroeg relatief laat om hun services en werd meteen geholpen. Ze denken met je mee, regelen het en zetten de puntjes op de i voor je. Alles voldoet aan de wensen en ik ga in de toekomst zeker vaker gebruikmaken van dit bedrijf. Kortom, een mooie 5 sterren is meer dan verdiend!

18 de março de 2026

Het contact verliep goed

Het contact verliep goed, er werd snel en helder gecommuniceerd.
We hadden stripper Mike geboekt. Ook aan te raden. Super leuke act, prettig in de omgang en fijn om naar te kijken. Wij waren met 10 dames en vinden het allemaal geweldig!

18 de janeiro de 2026

Tevreden

Op het laatste moment zocht ik een stripster om de avond gezellig te maken. Cleo heeft dit zeker waargemaakt, ze deed alles erg leuk. Ook het contact is allemaal soepel en snel verlopen, erg tevreden.

16 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.