Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik en fantastisk god betjening af den venlige og charmerende tjener. Vi følte os meget velkomne og sete. Maden var dejlig, pizzaerne friske, sprøde i bunden og frisklavede. Buffeten var rigtig god... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Smagsløs oplevelse og koldt og kedelig servering. Tjener mere travlt med at flirte med kollega end at tag sig af gæsterne. Ikke et tilfælde der kun var 2 borde med gæster.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget meget god mad, stort valg af frisk salad, fantastisk desert, meget venlig og hurtig reagerende personal, hyggeligt sted ind og ud ,, Beliggende i hjertet af Aarhus,, Stromboli passer perfek... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig mad. Aubergine salaten smagte gæret, mozzarella osten var blevet dårlig. Fadet med roastbeef var tomt og blev ikke fyldt op i de to timer vi var der. Dårlig betjening. Gårdhavwn så hyggeligt... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kommer ikke der igen!

Vi besøgte Stromboli mandag den 11/4-22. Da vi kommer ind er der næsten ingen gæster og vi går ombord i buffeten, som egentlig er lækker nok. Der begynder at komme gæster i restauranten, heriblandt et selskab på 10 personer, som har reserveret bord. Men der er ikke noget bord klar til dem. Så der bliver rykket rundt, så det lykkes at skabe plads til dem. Imens står gæsterne og venter op og ned af vores bord. Herefter kommer der et selskab på seks personer, som ligeledes har bestilt bord. Men heller ikke dem er der gjort klar til, hvilket igen samler gæster op og ned af vores bord, mens der findes en løsning. Det lykkes til sidst og så starter der ellers en kø til buffeten fra den ene ende af restauranten til den anden. Køen går forbi vores bord og vi føler os druknet i ben, numser og blikke fra køen.
Vi kan ikke overskue at stille os op i køen med op mod 20 mennesker og beslutter at betale og forlade stedet.
Vi stiller os undrende overfor tjeneren i forhold til det virvar der var og udtrykker vores utilfredshed. Tjeneren smågriner og siger vi jo bare kan stille os op i køen ligesom de andre, hvis vi er mere sultne.
Kedelig kundeoplevelse på trods af, at den mad vi nåede at få egentlig var ganske god.

11 de abril de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestilte græsk bøf mm og sikke en fiasko

Bestilte (og afhentede) græsk bøf med kartofler og salat og forventede græske kartofler og græsk salat men da jeg åbnede posen var det den absolut mest kedelige salat jeg har oplevet. En skive tomat og en skive agurk og meget lidt iceberg salat. De græske kartofler var skiftet ud til at være kedelig købekartofler i både godt suget til af fedtstof. Det gør jeg aldrig igen.

29 de agosto de 2021

Ubehøvlet service

Til frokost buffeten hører Pizza. Der stod 3/4 gammel kedelig Pizza da jeg kom og Pizzaen var desværre med ananas. Jeg spurgte om de ikke kunne tænke sig at lave en ny Pizza da jeg ikke kan lide ananas, men fik af vide at det sagde jeg sikkert bare fordi jeg ville have en "frisk" pizza.
At blive beskyldt for at lyve og for at servere en gammel og tør Pizza, som eneste Pizza i jeres buffet, giver jer hermed 1 stjerne!

19 de janeiro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais