Banner for Strømlinet

Strømlinet Avaliações 1.355

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det kører bare. Har aldrig haft behov for at ringe eller bruge yderligere tid på abonnementer. Skønt at have et produkt hvor man ikke skal røre en finger eller tænker over noget. Har desuden heller al... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har tegnet abonnementet FlexEl, som er et godt produkt og nemt at holde status på med appen. Appen indeholder alle oplysninger ang forbrug, regninger og løbende dialog prisoverblik. Kundeserv... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am a new customer and just moved to Denmark. I couldn't pay my first invoice because my bank account wasn't set up yet, and Strømlinet postponed my due date so I could avoid paying international wir... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Produtor de Eletricidade
  2. Companhia Elétrica
  3. Posto de Abastecimento de Veículos Elétricos
  4. Provedor de internet

Sobre Strømlinet

Escrito pela empresa

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Kompetente rådgiver, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftaler ét sted.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Lynhurtigt 5G-internet med ubegrænset data og dækning i hele Danmark.
✔ Ladeløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

Vores åbningstider på telefonen:
Mandag - Torsdag: kl 9:00 - 15:30
Fredag: kl 9:00-15:00

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse - det kan ses på vores anmeldelser, og det er vi stolte af.

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

⚡Vores mission:
Vi vil tilbyde aftaler og produkter, som giver dig ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder.

⚡Vores produkter:
Køb, lej og sammensæt den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og de hjælper dig også godt i gang, når du bliver kunde hos os. Vores produkter omfatter el, gas, 5G-internet, ladeløsninger og overskudsproduktion.

Hurtig og personlig kundeservice

Escrito pela empresa

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Informações de contato

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning, el, gas og overskudsstrøm hos os.

4,5

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Uden min anmodning og uden mit samtykke…

Uden min anmodning og uden mit samtykke blev jeg også registreret som el-kunde på min nye adresse, og der blev påbegyndt fakturering. Dette skete samtidig med, at jeg allerede havde opsagt aftalen for den tidligere adresse.
Jeg har gentagne gange haft en negativ oplevelse med kundeservice, hvor svarene er langsomme eller svære at få. Efter jeg opsagde mit aftag af el til målepunktet, modtog jeg stadig fakturaer, selvom jeg ikke længere boede i ejendommen. Løsningen af disse situationer var langvarig og uoverskuelig. Ved strømafbrydelser oplevede jeg ikke tilstrækkelig support fra leverandøren.

16 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Barbora,

Som vi også oplyste, da du var i kontakt med os, er tilmeldingen foretaget af din udlejer. I henhold til din lejekontrakt hæfter du for strømforbruget på adressen, og det er derfor ikke noget, vi har mulighed for at ændre.

Du vil naturligvis blive afsluttet som kunde, når du ikke længere hæfter for boligen.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du ønsker en yderligere gennemgang af sagen.

Rigtig god dag.

Frederik

Et lille bump på vejen.

Har hidtil været fuldtud tilfreds med en 3 måneders aconto afregning som har været baseret på historiske forbrug. Fornyligt beregnede systemet så desværre en aconto som svarede til 9 måneders forbrug. Beløbet er efterfølgende krediteret og jeg er gået over til månedlige afregninger med deraf forhøjede betalingsgebyrer (nok pga. hyppigere håndteringer af faktura m.m.). Ville en kontrol hos Strømlinet af Energinets aconto beregninger være muligt så man kunne undgå fejl i et ellers udmærket afregningssystem? Jeg giver trods alt 4 stjerner, da jeg synes at I har håndteret forseelsen til min fulde tilfredshed. Generelt er tilfredsheden i top for jeres måde at være på.

26 de março de 2026

Hej John,

Tak for din søde anmeldelse. Det er dejligt, at du har taget dig tid til at skrive den.

Fik en rigtig god snak

Fik en rigtig god snak. Og fandt en løsning som passede til os.

31 de março de 2026

Hej Lone,

Du skal have tak for dine søde ord om os. Og et stort tak for de 5 stjerner og for tiden du har brugt på denne anmeldelse.

God service og venlig.Wi

Hej Wicki,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I needed help to change my address and…

I needed help to change my address and details and it was all handled well and quick over the phone.

30 de março de 2026

Hello Hege,

Thank you very much for the 5 stars, kind words and for the time that you have used. That means a lot to us.

I wish you the best day😊

Kinds regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Venlig medarbejder.

Hejsa,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores firma.

Servucemindet

Servucemindet - god tone og meget hjælpsom

26 de março de 2026

Hej Pia,

Tak for de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever god service i kontakten med os.

God kundeservice

Vi har haft Strømlinet i 6 år i vores nuværende bolig - inkl. ladestander.

Deres kundeservice er super! Med hurtige svartider og altid en løsning klar.

Avaliação não solicitada

Hej Mads,

Hej Lis,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle opsige min aftale og mødte…

Jeg skulle opsige min aftale og mødte en venlig medarbejder i telefonen, som hurtig fik lavet det der skulle gøres.

Hej Helle,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sød og rar telefon stemme der forstår…

Sød og rar telefon stemme der forstår mig og hjælper med at løse problemet.

Hej Lars,

Easy guidance

They helped me easily with my question regarding the invoices I had received

Hello,

I wish you the best day😊

Kinds regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behagelig samtale med den unge dame

Behagelig samtale med den unge dame, problemet løst uden nogen sværdslag.

20 de março de 2026

Hej Niels,

Strømlinet A/S

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais