Het product werd keurig netjes afgeleverd! Op tijd en klaar voor gebruik. Bovendien voldeed het product, leemzand, geheel aan de verwachtingen en hopen we nog lang plezier van te hebben.
Veja o que dizem as avaliações
Erg prettig in contact, levering sneller dan gepland maar in overleg. Plaats van bigbag door miscommunicatie niet helemaal zoals afgesproken maar is oké. Zou zo weer een bestelling plaatsen bij Struiz... Ver mais
I came across Struiz while I was looking for a specific type of earth for my garden. It was a quick process, and Samantha and her colleagues did everything well and beyond to deliver the produ... Ver mais
Reageren snel per whatsapp. Had in eerste instantie één big bag besteld, maar toen bleek dat dat niet genoeg was, had ik via whatsapp weer contact opgenomen en kreeg ik (zonder meerprijs) twee andere... Ver mais
Detalhes da empresa
- Barragem
- Fornecedor de Cascas
- Fornecedor de Terra
- Fornecedor de Materiais para Jardins
- Fornecedor de Areia e Brita
- Serviço de poda
Hoi! Wij zijn struiz. Wij geloven dat het aanleggen of renoveren van je tuin leuk moet zijn! Wij worden enthousiast van alles wat met grond te maken heeft, en dat enthousiasme steken we niet onder tuinstoelen of loungebanken. Onze expertise over grondproducten, grondbewerking en productie van grondsoorten zetten we om in tips voor jou en topproducten. Wij zijn hét startpunt voor iedere tuinklus en verkopen alle grondsoorten en producten die je nodig hebt; van ophoogzand tot teelaarde, van boomschors tot grind in big bags of losgestort. En heb je na je klus tuinafval? Met onze ophaalservice helpen wij je daar zo vanaf! Steek ook je schop in het zand. Binnen twee werkdagen kun jij al beginnen! Tof toch?
Informações de contato
Rijnlanderweg 1085, 2132 MP, Hoofddorp, Holanda
- 085 792 7 792
- info@struiz.nl
- struiz.nl
Erg prettig in contact
Erg prettig in contact, levering sneller dan gepland maar in overleg. Plaats van bigbag door miscommunicatie niet helemaal zoals afgesproken maar is oké. Zou zo weer een bestelling plaatsen bij Struiz!
Uitstekende service!
De levering was goed en snel
De levering was goed en snel, echter zit er helaas in ons lavasplit wat we besteld hadden ook wat menggranulaat vermengd waarbij we ook ander metaal afval er tussenuit hebben moeten halen.
Maar het overgrote deel van de lava is mooi en goed.
Leuk app verkeer gehad met samantha 👌🏼
Leuk app verkeer gehad met samantha 👌🏼
En een gezellig ( eindelijk geen chagrijnige chauffeur )
Klein kind nog een knuffel struisvogel gehad van hem 😍
Alleen jammer dat ik de laatste klant was voor een big- bag zand 😏
Prima prijs kwaliteit verhouding
Prima prijs kwaliteit verhouding. Duidelijk over de levering en op de juiste en plaats neer gezet.
Levering laat. Kuub schelpen niet op afgesproken plaats
Levering was later dan beloofd en de big back met schelpen is
Optijd en goed kwaliteit
Ondanks dat ik een foto heb verstuurd met een duidelijke teken erop waar de zand mag neergezet worden, hebben ze mijn kub zand toch 50m verderop neergezet, bedankt!
Snelle service en all in prijs!
Volgens afspraak snel geleverd en goede…
Volgens afspraak snel geleverd en goede kwaliteit zand!
Goede aarde, netjes geleverd
De aarde werd netjes geleverd. De chauffeur overlegde goed over de beste plek, aangezien mijn voorkeur niet lukte. De kwaliteit van de aarde ziet er goed uit
Snel en als besproken netjes afgeleverd…
Snel en als besproken netjes afgeleverd 👍
Verzuimd om te vermelden dat de order…
Verzuimd om te vermelden dat de order naar een andere firma werd overgedragen, zodat ik ten onrechte de zending in eerste instantie moest weigeren.
Snelle levering.
Netjes ingelicht over leveren
Chauffeur ook vriendelijk en meedenkend.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.