Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Förväntade mig mer. Dessutom verkar företaget inte tåla när missnöjda kunder skriver om sin upplevelse för då ska kommentaren tas bort. Jag var inte nöjd, lev med det och tillverka bättre strumpor is... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Personliga strumpor med ditt, polarens eller husdjurets ansikte som motiv.

Informações de contato

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

32 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dålig kundservice och dålig information…

Dålig kundservice och dålig information om leverans. Vi fick inte våra varor i tid, bemötandet från företaget var dåligt och fick betala fullt pris för hela kalaset. Rekommenderar att handla av annan leverantör om ni är noga med att få era varor levererade till ett visst datum. I vårt fall hade vi en planerad möhippa.

OBS! jag har mailat strumpmaskinen och pratat med en av deras anställda.. Nedan svar stämmer tyvärr inte.

Edit: När jag mailade er hade ni inte ens börjat producera maskerna. Jag frågade snällt om det gick att ställa in produktionen med tanke på att de ej hinner komma. Jag måste få uttrycka mitt missnöje samt att vår upplevelse hos er har varit dålig. Det är väl därför ni har recensioner för era kunder?

22 de outubro de 2023

Hej Amelie,
Vad tråkigt att läsa ditt omdöme. Både i våra köpvillkor och vanliga frågor står det vilken förväntad leveranstid det är. I ditt fall kan jag inte heller se att du kontaktat oss innan eller med hjälp av orderkommentaren att det var viktigt med ett specifikt leveransdatum.

Edit: Du mailade till oss samma dag som du behövde ha din order (alltså inte innan du la ordern eller i orderkommentaren) och vi erbjöd dig att komma förbi och hämta hos oss i Vagnhärad, du hade inte möjlighet till det.

Mvh
Strumpmaskinen.se

Dåligt resultat

Köpte klistermärken med min hund som motiv men ena örat saknas helt på klistermärkena. Enligt deras hemsida säger de att bilderna klipps ut för hand men man ser helt klart att det är ett datorprogram som klippt ut bilden och inte gjort ett bra jobb.

3 de julho de 2023

Hej Aj,

Vad jag kan se så ordnade vi det genom att skicka ut nya klistermärken till dig. Hoppas att du är nöjd med dessa :)

Mvh
Strumpmaskinen.se

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Förväntade mig mer

Jag var inte nöjd, lev med det och tillverka bättre strumpor istället!

27 de março de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ok kvalité men stora.

Köpte ett par strumpor med eget tryck på till min sambo på morsdag. Hon har stl 36. Beställde st 35-39. Kvalitén är det väll inget fel på, men dom var ju otroligt breda, ska ju liksom omsluta foten och inte sitta löst och vecka sig, passade mycket bättre på mig som har stl 43. Kanske blivit nått misstag så det blev fel storlek. Men i övrigt så kändes dom helt ok.

30 de maio de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjukt skönt och roliga strumpor

Sjukt skönt och roliga strumpor! :D Bästa presenten till styvfar och alla andra sportfiskare där ute!

25 de março de 2022

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Johannes! Tack för din recension, hoppas strumporna tar sportfisket till en ny nivå!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Första paret strumpor försvann hos…

Första paret strumpor försvann hos postnord mailade kundservice de skickade ett nytt par som kom till lådan utan kostnad suveränt av er👍👍

12 de março de 2022

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Kenneth! Tack för det 5-stjärninga omdömet, trots att första paret blev bortslarvade. :)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb och bra respons!

Beställde ett par ljusblåa strumpor och fick hem ett par svarta! Inte alls det jag beställt. Men jag fick snabbt svar och de åtgärdar felet, dvs skickar ett par nya vilket är positivt! Fick ett bra bemötande och snabb respons.

27 de dezembro de 2021

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Anna och tack för ditt omdöme. Vi eftersträvar att ha så många nöjda kunder som möjligt, så när vi gör fel försöker vi göra rätt så fort som möjligt. :)

Superb kundservice!

Jag beställde ett par strumpor till makens födelsedag som slarvades bort av posten. Kundservice hos strumpmaskinen är riktigt bra, snabb och enkel kommunikation på mail och de skickade ett nytt par utan kostnad. Strumporna kom hem till brevlådan som de skulle (något lång leveranstid, men de skickas från Tyskland så det var väntat) och maken fick sig ett gott skratt! :)

27 de outubro de 2021

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Sara och tack för det fina omdömet!

Superkul

Superkul! Prankade brorsan som fick ett par strumpor med mitt tryne på! Succé!

25 de março de 2021

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Albin, tack för ditt omdöme! Bra idé att pranka brorsan. :)

Grymma strumpor!

Grymma strumpor! Gjorde ett par med min kollegas ansikte på, mycket bra!!

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Hugo, så roligt att du är nöjd med dina strumpor! Hoppas kollegan uppskattade det lika mycket som du.

Fantastiskt

Veldig bra kvalitet på produktet, og utrolig god kundeservice!

Anbefaler virkelig strumpmaskinen.se

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Alexander, tack för din beställning och för att du sprider vidare våra strumpor till Norge!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte ett par strumpor till en kompis…

Köpte ett par strumpor till en kompis som en rolig födelsedagspresent, leverans gick snabbare än jag hade trott och strumporna blev riktigt bra!

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Fredrik, tack för ditt omdöme! Skönt att höra att leveransen kom tidigare än förväntat och att strumporna var uppskattade. :)

Er superfornøyd

Er superfornøyd! Kjempegod kvalitet på sokkene, dette er en perfekt gave! Skaper god stemning og er morsomt for de som har de på og de som ser de👏🏻

22 de fevereiro de 2021

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Elida, tack för din positiva recension! Hoppas strumporna bjöd på många skratt :)

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, så fornøyd!

22 de fevereiro de 2021

Resposta de Strumpmaskinen

Hej Ingvild och tack för din recension! Det gläder oss att du är så nöjd med strumporna.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.