Veja o que dizem as avaliações
Förväntade mig mer. Dessutom verkar företaget inte tåla när missnöjda kunder skriver om sin upplevelse för då ska kommentaren tas bort. Jag var inte nöjd, lev med det och tillverka bättre strumpor is... Ver mais
Detalhes da empresa
Personliga strumpor med ditt, polarens eller husdjurets ansikte som motiv.
Informações de contato
Kalkbruksvägen 17, 61971, Vagnhärad, Suécia
- kontakt@strumpmaskinen.se
- strumpmaskinen.se
Não respondeu a avaliações negativas
Beställt men ej fått varorna
Beställt men ej fått varorna. De svarar inte heller på mail. Oseriös så det skriker om det tyvärr.
Dålig kundservice och dålig information…
Dålig kundservice och dålig information om leverans. Vi fick inte våra varor i tid, bemötandet från företaget var dåligt och fick betala fullt pris för hela kalaset. Rekommenderar att handla av annan leverantör om ni är noga med att få era varor levererade till ett visst datum. I vårt fall hade vi en planerad möhippa.
OBS! jag har mailat strumpmaskinen och pratat med en av deras anställda.. Nedan svar stämmer tyvärr inte.
Edit: När jag mailade er hade ni inte ens börjat producera maskerna. Jag frågade snällt om det gick att ställa in produktionen med tanke på att de ej hinner komma. Jag måste få uttrycka mitt missnöje samt att vår upplevelse hos er har varit dålig. Det är väl därför ni har recensioner för era kunder?

Dåligt resultat
Köpte klistermärken med min hund som motiv men ena örat saknas helt på klistermärkena. Enligt deras hemsida säger de att bilderna klipps ut för hand men man ser helt klart att det är ett datorprogram som klippt ut bilden och inte gjort ett bra jobb.

Kul grej 🫶
Enkla instruktioner, lätt att utföra. Snabb leverans
Förväntade mig mer
Jag var inte nöjd, lev med det och tillverka bättre strumpor istället!
Ok kvalité men stora.
Köpte ett par strumpor med eget tryck på till min sambo på morsdag. Hon har stl 36. Beställde st 35-39. Kvalitén är det väll inget fel på, men dom var ju otroligt breda, ska ju liksom omsluta foten och inte sitta löst och vecka sig, passade mycket bättre på mig som har stl 43. Kanske blivit nått misstag så det blev fel storlek. Men i övrigt så kändes dom helt ok.
Jätte sköna strumpor
Jätte sköna strumpor, ass nice kvalite, perfekt som present til kompisar.
Sjukt skönt och roliga strumpor
Sjukt skönt och roliga strumpor! :D Bästa presenten till styvfar och alla andra sportfiskare där ute!

Resposta de Strumpmaskinen
Mycket cool produkt- bättre än jag…
Mycket cool produkt- bättre än jag förväntade mig!

Resposta de Strumpmaskinen
Första paret strumpor försvann hos…
Första paret strumpor försvann hos postnord mailade kundservice de skickade ett nytt par som kom till lådan utan kostnad suveränt av er👍👍

Snabb och bra respons!
Beställde ett par ljusblåa strumpor och fick hem ett par svarta! Inte alls det jag beställt. Men jag fick snabbt svar och de åtgärdar felet, dvs skickar ett par nya vilket är positivt! Fick ett bra bemötande och snabb respons.

Superb kundservice!
Jag beställde ett par strumpor till makens födelsedag som slarvades bort av posten. Kundservice hos strumpmaskinen är riktigt bra, snabb och enkel kommunikation på mail och de skickade ett nytt par utan kostnad. Strumporna kom hem till brevlådan som de skulle (något lång leveranstid, men de skickas från Tyskland så det var väntat) och maken fick sig ett gott skratt! :)

Resposta de Strumpmaskinen
Feta strumpor & snabb leverans!

Superkul
Superkul! Prankade brorsan som fick ett par strumpor med mitt tryne på! Succé!

Grymma strumpor!
Grymma strumpor! Gjorde ett par med min kollegas ansikte på, mycket bra!!

Fantastiskt
Veldig bra kvalitet på produktet, og utrolig god kundeservice!
Anbefaler virkelig strumpmaskinen.se

Resposta de Strumpmaskinen
Köpte ett par strumpor till en kompis…
Köpte ett par strumpor till en kompis som en rolig födelsedagspresent, leverans gick snabbare än jag hade trott och strumporna blev riktigt bra!

Er superfornøyd
Er superfornøyd! Kjempegod kvalitet på sokkene, dette er en perfekt gave! Skaper god stemning og er morsomt for de som har de på og de som ser de👏🏻

Resposta de Strumpmaskinen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.