Ganske enkelt bare helt vildt godt. God service og behagelig betjening hele vejen igennem. Utrolig lækker og veltilberedt mad, flot og indbydende anretning, god vejledning ved levering og lige til at... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte 10x 3 retters vintermeny oste og petifure til min fødselsdag - sikken en super succes. Både, voksne og børn (10 år og op efter) var meget begrejstret. En fremragende meny blev leveret og ge... Ver mais
A empresa respondeu
Vores smede & maskinfabrik havde 40 års jubilæum og det blev afholdt i vores fabrikshal. Vi fik vores receptionsmad fra Stubbs Gastrnomi, og det var super lækkert. Alle vores gæster roste det til skye... Ver mais
A empresa respondeu
Fik leveret til vores datters konfirmation. Da hun har glutenintoleranse, ønskede vi at al mad var glutenfrit - intet problem. Maden blev leveret til døren klar til at blive sat på bordet. Efter feste... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Mad ud af huset i Aarhus med over 15 års erfaring af catering til private og erhvervslivet. Catering fra et topmoderne køkken i et nyt domicil er dit kvalitetsstempel, når du skal have mad til alle slags arrangementer. Vi er tildelt Det Økologiske Spisemærke, da vi har meget fokus på ordentlige råvarer. Vi driver en bæredygtig virksomhed hvor der er fokus på et godt arbejdsklima, da vi mener trivsel er vejen frem. Vi leverer for det meste kun ud af huset, men vi har også en hyggelig butik du er velkommen til at besøg. Har du lyst til at drøfte en menu, er du velkommen til at booke en dag, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte mulighederne over en god kop kaffe.
Informações de contato
Hvidtjørnvej 11, 8471, Sabro, Dinamarca
- info@stubbs.dk
- stubbs.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Maden var gennemgående god
Maden var gennemgående god, men kødet var FOR rødt.

Virkelig lækker
Virkelig lækker, velsmagende og velkomponeret gourmettallerken 👌😁

Lækker mad
Som altid super lækker mad, nok af det, flot anrettet og leveret til tiden :-)

Super lækkert mad
Super lækkert mad til en fantastisk pris.
God service ved levering.
Bestemt ikke sidste gang vi bestiller fra Stubbs.

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Super lækkert og levering til tiden
Super lækkert og levering til tiden.

Som altid :-)

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Rigtig dejlig og nem mad til fornuftige…
Rigtig dejlig og nem mad til fornuftige priser.
Kan kun anbefales

Tak til STUBBS.
Tak til STUBBS både fordi de gør hverdagen lettere for os med deres måltidskasser MEN især fordi kvaliteten på det vi køber uanset om det er mad eller brød/kage altid er SUPER - maden er lavet med kærlighed og det kan smages!!

Måltidskasse
Tak fordi I har valgt at lave måltidskasser i denne tid. Efter vi har spist første måltid, er vi begejstret. Maden er utrolig velsmagende og indbydende. Vi glæder os allerede til vores aftensmad i morgen. Stor ros herfra.

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Vi er så glade for at være faste kunder…
Vi er så glade for at være faste kunder hos Stubbs Gastronomi. Maden er af fantastisk kvalitet, lækkert anrettet med friske råvarer og så er kommunikation med Stubbs varm og venlig. Vi vil anbefale Stubbs til alle, der ønsker god service og lækker mad!
Vh Louise Marie og Nikoline fra Ladies First Network

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Skøn mad og utroligt serviceminded…
Skøn mad og utroligt serviceminded personale til rimelige priser!

Fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse👍Levering til tiden, super god forklaring på de forskellige retter, så ingen panik. Maden var helt i topklasse, lige efter vores hovede, og vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster. Super god pris. Virkelig anbefalelsesværdig.😊

Helt perfekt
Helt perfekt! Der var ikke en finger at sætte på noget overhovedet. Maden blev leveret til tiden som lovet; alt smagte super skønt; og prisen var helt i orden. Alle gæster roste det til skyerne. Og så var det samtidig nemt at håndtere.

Anbefaling på vegne af STARK Aarhus C
Jeg har på vegne af STARK Aarhus C flere gange kontaktet Thomas når vi har skulle bruge mad til salgsmøder, arrangementer osv. Mad og service er altid i TOPKLASSE - der er ikke en finger at sætte. Mine varmeste anbefalinger af maden, Thomas og Stubbs.

Super lækkert - kæmpe anbefaling
Super lækkert, mange skønne smage og super service.

Super lækkert!
Vi har fået mad herfra et par gange nu og hver gang har det været framragende. Virkelig lækkert og noget for alles smag. Kan varmt anbefales herfra!

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Fantastisk kvalitet, smagfuldt og flot anrettet !
Fantastisk kvalitet. lækkert smagfuld og meget nemt :-)
Skulle afholde personale arrangement, hvor vi gerne ville have lækkert mad :-) Vi fik Januar's 3 retters menu og det var super lækkert!
Forret og dessert kom flot anrettet i lækre skåle lige til at sætte på bordet.
Skulle kun skære det lækre møre kød og varme sovsen.
Der var rigeligt med mad og kvaliteten helt i top.
Det gør vi igen :-)

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Fantastisk service & super lækker mad.
Fantastisk service & super lækker mad.
Ikke sidste gang vi bruger dem.

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Fantastisk mad i særdeles rigelige…
Fantastisk mad i særdeles rigelige mængder leveret præcist til tiden.

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Meget lækkert og veltillavet…
RMeget lækkert og veltillavet julebuffet. Det er hverken første eller sidste gang vi får mad fraStubbs.

Resposta da Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.