Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

21 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, snel schakelen aan de telefoon en afspraak op ons gewenste dag.

Tijdens de verhuizing ging het ook top!

Zeker een aanrader

21 de abril de 2026

Tevreden voor redelijke prijs

Heb studentenkarwei gebeld om de verhuizing van mijn zoon te regelen. Heb uitgelegd wat de bedoeling was en ontving een offerte die allersinds redelijk was. De verhuizers kwamen op tijd en met zorgvuldigheid en snelheid hebben is de verhuizing tot grote tevredenheid uitgevoerd.

27 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een kleinere klus leek is heel vervelend verlopen

Wat een kleinere klus leek is heel vervelend gelopen.
Twee verhuizers hebben ieder op een slaapkamer gewerkt. Een verhuizer heeft een kast en een bed netjes gedemonteerd. De andere verhuizer heeft twee Pax kasten die aan elkaar vastgemaakt waren gewoon verplaatst zonder ze eerst leeg te halen. Daarbij heeft hij de kasten van elkaar getrokken zodat er nu beschadigingen zitten waar de schroeven met geweld zijn losgetrokken. De leiding van Studentkarwei gaf niet thuis over de schade. Ook bleek er forse schade te zijn aan de muren achter de kasten. Ze zeiden dat deze schade er al was... Ze hadden mogelijk gehoopt dat ze met een half uurtje al klaar konden zijn. De leiding zei over de schade: als ze wat meer kunnen, dan kunnen ze elders veel meer verdienen, en dan zijn ze hier weg... Met andere woorden???
Ik heb er veel spijt van dat ik met Studentkarwei in zee gegaan ben, voor, dacht ik, een overzichtelijke klus die met 2 mannen toch binnen redelijke tijd goed geklaard had kunnen zijn. Schade aan muren en kasten, daar zat ik niet op te wachten.

11 de novembro de 2025

Overtrof onze verwachtingen

Drie ervaren, super vriendelijke verhuizers hebben de inboedel van onze dochter tot volle tevredenheid verhuisd. Ze werkten zo effectief en efficiënt, dat ze de klus in korte tijd wisten te klaren. De dienstverlening overtrof onze verwachtingen. Alle lof!

24 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verhuizen kan best leuk zijn

Gisteren verhuisd van Gorinchem naar Schiedam. Perfect verlopen. Vriendelijke, behulpzame en nette verhuizers die vlot hun werk deden. Heldere offerte vooraf.
Van ons krijgen ze een 10!

22 de novembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ben heel erg blij met studenten karwei

Ben heel erg blij met Studenten Karwei. De jongens hebben hard gewerkt. Stonden open voor oplossingen daar waar problemen ontstonden en ondanks dat er iets mis ging waar ik flink van schrok is dit evengoed naar tevredenheid opgelost. Wel is de communicatie tussen diegene die de order aanneemt en de verhuizers niet altijd even helder. Dit kan wat mij betreft beter vandaar 4 sterren.

Edit later: als de communicatie tussen de leiders en de verhuizers beter was geweest waren het absoluut 5 sterren geworden.

12 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte dienstverlening en beschuldigend

Ik heb een piano laten verhuizen van naar mijn woning. De verhuizers kwamen 2 uur te laat aan. Ze vertelden me ter plekke dat ik geld moest gaan pinnen terwijl ze dit niet van te voren gecommuniceerd hadden.

Ze vertelden dat ze niet met zijn tweeën de piano in mijn woning konden krijgen omdat er in de straat drie treden waren om in mijn woning te komen, zoals bij heel veel woningen het geval is. Dus daar sta je dan met een piano van een paar duizend euro op straat. Ik heb ze verteld dat ik dat de politie zou bellen als ze het probleem niet zouden oplossen en werd toen beschuldigd van racisme. Ik sprak vervolgens iemand van het bedrijf via de telefoon die vertelde dat het mijn fout was omdat ik had aangegeven dat ik op de begane grond woonde en dit volgens hem niet zo zou zijn. Terwijl ik toch echt op de begane grond woon.

Na zelf met hun en een buurman de piano toch naar binnen getild te hebben, wilden ze in mijn gang de piano niet op de kop zijn kant zetten om hem in de woonkamer te krijgen omdat ze bang waren voor schade. Later een professioneel bedrijf gebeld en die hebben de piano op de kop zijn kant in mijn woonkamer gezet zonder schade.

Ze kwamen hun afspraken niet na, waren erg amateuristisch en erg beschuldigend om hun fouten op mij af te schuiven.

22 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk, beleefd, punctueel en goedkoop!

3 hartstikke aardige mannen kwamen mijn inboedel verhuizen. Super vriendelijk, beleefd, en pakten alles met beide handen aan zonder twijfel of aarzeling. Alles was oké en ze zagen nergens een probleem, ook al vroegen we ze om iets toch nog ergens anders naartoe te verplaatsen. Bij de eerste ontmoeting zeiden ze al: ‘mevrouw, het komt helemaal goed vandaag, we gaan lekker verhuizen!’. Kwamen ook stipt op tijd en netjes met alle spullen omgegaan.

28 de novembro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.