Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är otroligt nöjd med mitt besök på salongen! Personalen var väldigt trevlig och professionell, och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Behandlingen utfördes noggrant och resulta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag och min vän var här och fixade håret hos Patricia och vi har aldrig varit mer nöjda! ✨ Personalen är otroligt trevlig och man känner verkligen den familjära stämningen så fort man kliver in. Vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag och min 17åring dotter har varit hos frisören Azizi som har blond hår.Vi väljer henne för att hon har många år erfarenhet och hon är trevlig och vacker person. Vi är super nöjda med resultat,med... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patricia var fantastisk Patricia gjorde mitt hår jättebra och jag är supernöjd med resultatet. Hon var noggrann, lyhörd och väldigt professionell. Kände mig trygg under hela besöket och fick precis d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Técnico em Extensão Capilar
  2. Salão de Beleza
  3. Estilista
  4. Cabeleireiro Unisex
  5. Loja de perucas

STUDIO IDANA är en av Stockholms mest eftertraktade frisör- och skönhetssalonger, belägen på Arenavägen 57, 121 77 Johanneshov, precis vid Globen. Salongen är särskilt känd för sina specialistbehandlingar inom hårförlängning, microträns, insytt hår, balayage, färg, Powder Brows och fransförlängning. Här möts hög kompetens, premiumprodukter och en lyxig kundupplevelse som gör STUDIO IDANA unikt på marknaden. ✨ Ledande inom hårförlängningar – microträns & insytt hår i Stockholm STUDIO IDANA är expert på moderna hårförlängningsmetoder, framför allt microträns och tejphår, som ger ett extremt naturligt resultat utan att belasta håret. Varje förlängning skräddarsys och anpassas för perfekt passform, osynliga fästen och en sömlös övergång mellan kundens eget hår och löshåret. Kunder beskriver resultatet som: fylligt,mjukt,naturligt,långvarigt,bekvämt och skonsamt Detta har gjort STUDIO IDANA till en av de mest rekommenderade salongerna för microträns och tejphårförlängning i Stockholm. ✨ Balayage & färgexpertis i toppklass Salongens färgtekniker är specialiserade på: balayage, slingor, blondbehandlingar,helfärg och nyansering Med noggrann teknik och förstklassiga produkter skapas färger som är glansiga, lyxiga och perfekt anpassade till kundens stil. ✨ Brows & fransar – premiumresultat med perfektion Hos STUDIO IDANA utförs: Powder Brows, Browlift, brynformning Och fransförlängning (klassiskt, mix, volym) ✨ En salong byggd på kvalitet, noggrannhet & kundnöjdhet STUDIO IDANA har blivit ett av de mest uppskattade namnen i Stockholm tack vare sitt fokus på perfektion, service och kundens upplevelse. Salongen är välkänd för sina naturliga resultat, sina professionella stylister och den känsla av trygghet och lyx kunderna alltid återkommer för. ⭐ STUDIO IDANA – Microträns, tejphårförlängning, hårförlängning, färg & skönhet i absolut toppklass i hjärtat av Globen.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

69 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Världens bästa Patricia

Världens bästa Patricia. Alltid lika nöjd!!!!

20 de outubro de 2025

Resposta de Studioidana

Hej Diana, tusen tack för dina fina ord – ”världens bästa Patricia” värmer verkligen! 🥹💛
Vi är så glada att du alltid känner dig nöjd efter dina besök hos oss.

Patricia är en av våra specialister på färg, klippning och hårförlängning här på STUDIO IDANA vid Globen/Johanneshov i Stockholm, och det betyder mycket att du känner dig trygg hos henne.

Varmt välkommen tillbaka när du vill skämma bort dig själv med en ny hårbehandling hos oss ✨💇‍♀️

Patricia du är helt

Patricia du är så grymt bra på det du gör, alltid lika nöjd med både färg och extensions 🤗

8 de dezembro de 2025

Resposta de Studioidana

Hej Susanne, stort tack för din fina recension och för att du väljer Patricia och STUDIO IDANA varje gång 💛
Vi blir så glada att höra att du alltid är nöjd med både färg och hårförlängning/extensions – Patricia är verkligen specialist på just färg och löshår.

Vi älskar att få ta hand om ditt hår och ge dig ett resultat som känns både lyxigt och hållbart.
Varmt välkommen tillbaka till oss på STUDIO IDANA i Globen/Johanneshov i Stockholm när det är dags att fräscha upp färgen eller fylla på dina extensions igen ✨

Gått till Patricia i snart 2 år

Gått till Patricia i snart 2 år, en stjärna med magiska händer!🌟

✨ Tusen tack Gabriella för ditt fantastiska omdöme! ✨

Det betyder otroligt mycket för oss på STUDIO IDANA i Globen/Johanneshov att du har valt att gå till Patricia i snart 2 år. Hon är verkligen en stjärna ⭐ och vi är så glada över att hennes kunskap, noggrannhet och magiska händer fortsätter leverera resultat som gör våra kunder nöjda och trygga.

Att få långsiktigt förtroende från våra kunder är det viktigaste för oss – oavsett om det gäller hårförlängning, färg, balayage eller klippning. Tack för att du rekommenderar oss och för att du är en del av STUDIO IDANA-familjen 💚

Vi ser fram emot att få ta hand om dig många gånger till!

STUDIO IDANA – Frisör & skönhetssalong i Globen, Stockholm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig varit så nöjd som när jag går…

Aldrig varit så nöjd som när jag går till Patrica!! Bäst på både färg & löshår, kommer aldrig gå nån annanstans 😍🙏🏽

19 de novembro de 2025

💚 Stort tack Jennifer för ditt fantastiska omdöme! 💚

Vi blir otroligt glada av att läsa att du aldrig varit så nöjd – det är precis så vi vill att det ska kännas hos STUDIO IDANA i Globen. ✨
Patricia är verkligen expert på både färgning och löshår/hårförlängning, och det betyder mycket för oss att du känner dig så trygg att du inte vill gå någon annanstans.

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss – vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hår och ge dig toppresultat varje gång 💇🏽‍♀️💫

Varma hälsningar,
STUDIO IDANA – Frisör & hårförlängningssalong i Stockholm (Globen)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Litar inte på någon med mitt hår som…

Litar inte på någon med mitt hår som med Patricia hon lyckas alltid fixa exakt som jag vill ha , alltid lika trevligt o komma till henne . Svarar snabb och fixar en tid i sista sekund 🙏🏽

1 de dezembro de 2025

✨ Stort tack Tilda för ditt fina omdöme! ✨

Att du känner ett så starkt förtroende för Patricia betyder enormt mycket för oss på STUDIO IDANA i Globen/Johanneshov. Hon är otroligt lyhörd och noggrann, och vårt mål är alltid att du ska få exakt det resultat du önskar – oavsett om det gäller färg, klippning eller hårförlängning.

Vi är också glada att du uppskattar den personliga servicen, det varma bemötandet och att Patricia alltid gör sitt yttersta för att hjälpa till – även med snabba svar och tider i sista stund. 💚

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss. Vi ser fram emot att få ta hand om ditt hår även framöver! ✨

STUDIO IDANA – Frisör & hårsalong i Globen, Stockholm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patricia är grym på färg!

Hej Sandra!
Tack snälla för din fina recension 🤍 Det betyder otroligt mycket för oss att du är nöjd med din färgning hos Patricia. Hon är verkligen en av våra mest erfarna kolorister och brinner för att skapa hållbara, glansiga och skräddarsydda färger.

Varmt välkommen tillbaka till Studio IDANA när du vill fräscha upp färgen eller testa något nytt ✨
/ Team Studio IDANA – Hårförlängning, färg & styling i Stockholm

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Patricia är grym gjorde mitt hår hos…

Patricia är grym gjorde mitt hår hos henne på studio idana och blir alltid lika nöjd 😍

Hej Smedra!
Tusen tack för dina fina ord och för att du delar din upplevelse hos oss 🤍 Underbart att höra att du alltid lämnar salongen nöjd efter att ha gjort ditt hår hos Patricia. Hon lägger verkligen stor vikt vid kvalitet, noggrannhet och ett resultat som håller länge.

Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till Studio IDANA snart igen ✨
/ Team Studio IDANA – Experter på färg & hårförlängning i Stockholm

Världens bästa salong 💕

Världens bästa salong 💕

Stort tack, Patricia, för din fantastiska recension! 💕
Vi blir verkligen rörda av att du beskriver oss som världens bästa salong. Det betyder oerhört mycket för hela vårt team på Studio IDANA – experter på färg, hårförlängning och premium hårvård i Stockholm.

Vi strävar alltid efter att leverera en lyxig kundupplevelse och resultat som håller högsta kvalitet, och därför är det extra värdefullt att få veta att du är så nöjd.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka och ta hand om dig igen! ✨💗

Team Studio IDANA

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.