Jag är otroligt nöjd med mitt besök på salongen! Personalen var väldigt trevlig och professionell, och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Behandlingen utfördes noggrant och resulta... Ver mais
Jag och min vän var här och fixade håret hos Patricia och vi har aldrig varit mer nöjda! ✨ Personalen är otroligt trevlig och man känner verkligen den familjära stämningen så fort man kliver in. Vi... Ver mais
Jag och min 17åring dotter har varit hos frisören Azizi som har blond hår.Vi väljer henne för att hon har många år erfarenhet och hon är trevlig och vacker person. Vi är super nöjda med resultat,med... Ver mais
Patricia var fantastisk Patricia gjorde mitt hår jättebra och jag är supernöjd med resultatet. Hon var noggrann, lyhörd och väldigt professionell. Kände mig trygg under hela besöket och fick precis d... Ver mais
STUDIO IDANA är en av Stockholms mest eftertraktade frisör- och skönhetssalonger, belägen på Arenavägen 57, 121 77 Johanneshov, precis vid Globen. Salongen är särskilt känd för sina specialistbehandlingar inom hårförlängning, microträns, insytt hår, balayage, färg, Powder Brows och fransförlängning. Här möts hög kompetens, premiumprodukter och en lyxig kundupplevelse som gör STUDIO IDANA unikt på marknaden. ✨ Ledande inom hårförlängningar – microträns & insytt hår i Stockholm STUDIO IDANA är expert på moderna hårförlängningsmetoder, framför allt microträns och tejphår, som ger ett extremt naturligt resultat utan att belasta håret. Varje förlängning skräddarsys och anpassas för perfekt passform, osynliga fästen och en sömlös övergång mellan kundens eget hår och löshåret. Kunder beskriver resultatet som: fylligt,mjukt,naturligt,långvarigt,bekvämt och skonsamt Detta har gjort STUDIO IDANA till en av de mest rekommenderade salongerna för microträns och tejphårförlängning i Stockholm. ✨ Balayage & färgexpertis i toppklass Salongens färgtekniker är specialiserade på: balayage, slingor, blondbehandlingar,helfärg och nyansering Med noggrann teknik och förstklassiga produkter skapas färger som är glansiga, lyxiga och perfekt anpassade till kundens stil. ✨ Brows & fransar – premiumresultat med perfektion Hos STUDIO IDANA utförs: Powder Brows, Browlift, brynformning Och fransförlängning (klassiskt, mix, volym) ✨ En salong byggd på kvalitet, noggrannhet & kundnöjdhet STUDIO IDANA har blivit ett av de mest uppskattade namnen i Stockholm tack vare sitt fokus på perfektion, service och kundens upplevelse. Salongen är välkänd för sina naturliga resultat, sina professionella stylister och den känsla av trygghet och lyx kunderna alltid återkommer för. ⭐ STUDIO IDANA – Microträns, tejphårförlängning, hårförlängning, färg & skönhet i absolut toppklass i hjärtat av Globen.
Arenavägen 57, 121 77, Johanneshov, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Världens bästa Patricia. Alltid lika nöjd!!!!

Resposta de Studioidana
Patricia du är så grymt bra på det du gör, alltid lika nöjd med både färg och extensions 🤗

Gått till Patricia i snart 2 år, en stjärna med magiska händer!🌟

Resposta de Studioidana
Aldrig varit så nöjd som när jag går till Patrica!! Bäst på både färg & löshår, kommer aldrig gå nån annanstans 😍🙏🏽

Resposta de Studioidana
Litar inte på någon med mitt hår som med Patricia hon lyckas alltid fixa exakt som jag vill ha , alltid lika trevligt o komma till henne . Svarar snabb och fixar en tid i sista sekund 🙏🏽

Resposta de Studioidana
Patricia är grym gjorde mitt hår hos henne på studio idana och blir alltid lika nöjd 😍

Resposta de Studioidana
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.