Mooie travelstof jurk gekocht. Travelstof is van zeer goede kwaliteit. Bestelling werd snel geleverd in een goede verpakking jurk zelf zat in een mooi papier gevouwen met een strik om. Het zal zeker n... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wat een super klantvriendelijke webshop! In verband met mijn vakantie werd mijn traveljurk dezelfde dag nog verzonden. Er werd zelfs gecontroleerd of het verzendproces goed verliep. Bij Studio Liene... Ver mais
Duidelijke webshop met super leuke travelkleding van goede kwaliteit. Wordt super netjes verstuurd met een leuke attentie erbij. Bij vragen krijg je gelijk netjes antwoord van Lienne. Wat ik wel... Ver mais
Supervriendelijke mensen, hele fijne service en de kleding is altijd geweldig. De maat klopt (bijna) altijd en ik heb hier al heel veel mooie kleding gekocht. Ik sta regelmatig op een podium en dr... Ver mais
Detalhes da empresa
Onze missie: Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen. Leveringen: Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Veilig online winkelen: Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen. Op de hoogte blijven: Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.
Informações de contato
Noordweg, 2, 3732 HT, de Bilt, Holanda
- info@studiolienne.nl
- studiolienne.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Voor de eerste keer wat besteld bij…
Voor de eerste keer wat besteld bij studio lienne en beslist niet de laatste keer een snelle levering en precies wat de foto aangaf ben heel tevreden
Snelle levering & goede service
Snelle levering, goed verpakt. Mooie bedrijfskleding
Reageren snel via de mail.
Snelle levering en afwikkeling.
Snelle levering en afwikkeling.
Altijd als een cadeautje ingepakt

Enthousiast
Ik ben enthousiast over mijn nieuwe aankoop. Fijne stof, pasvorm en levering.

Resposta da Studio Lienne
Super tevreden over de goede service
Super tevreden over de goede service, Eline dank je wel.
Helemaal blij met het mooi ingepakte pakket.

Resposta da Studio Lienne
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service! Er zat een vlek in een door mij bestelde jumpsuit maar er werd zonder gezeur een andere gestuurd. Blij mee!

Mooie kleding
Mooie kleding, ben fan van de travel!
Goede en gemakkelijke communicatie als je iets wilt overleggen en bestellen.

Resposta da Studio Lienne
Mijn eerste kennismaking met Studio…
Mijn eerste kennismaking met Studio Lienne heb ik als zeer positief ervaren.
Site is goed te bereiken en netjes ingedeeld. Producten zijn op eenvoudige wijze te bestellen.
Snelle levering en de kleding zeer netjes verpakt. Leuk om een ingesloten armbandje met hartje aan te treffen.
Omdat dit mijn eerste bestelling was en ik de welkoms kortingscode later binnen kreeg per mail dan met het afronden van de betaling, heb ik dit niet toe kunnen passen.
Heb hierover contact gehad en dat maken ze goed via een waardebon.

Super webshop
Fijne webwinkel, met een mooie ruime keuze aan kleding.
Je word goed op de hoogte gehouden van je bestellingen.
En als deze dan bezorgd ben je super blij :-)

Resposta da Studio Lienne
Snelle levering en mooie producten
Altijd weer een feestje als je je bestelling krijgt van Studio Lienne. Mooie producten en snelle levering.

Resposta da Studio Lienne
zeer klantvriendelijk en mooie kwaliteit jasje
prima communicatie over beschikbaar artikel
super mooi en leuk jasje

Keurig mail verkeer
Keurig mail verkeer. Altijd antwoord op je vragen. En kreeg netjes mail toen pre order binnen was met link zodat ik gelijk kon bestellen. Vaker hier besteld mijn travel kleding, altijd goed.

Zit FANTASTISCH en mooi afgewerkt
Nou, er gaat niks terug hoor! Jullie hebben er een klant bij👌🏻Erg netjes afgewerkt en zit FANTASTISCH🥳🥳🥳 Ik was bekend met Studio A*** en LaDr*** maar ben blij verrast met de kwaliteit, pasvorm en uitgebreide collectie van Studio Lienne en dat voor maar een fractie van de prijs👏 Deze bestelling is in ieder geval helemaal naar wens! Dank!

Resposta da Studio Lienne
Snelle levering en de travel kleding…
Snelle levering en de travel kleding zitten zalig en altijd de juiste maat
Wat ook leuk is dat er altijd een kaartje bij zit

Resposta da Studio Lienne
Zeer vriendelijke verkoopsters & goede service
Zeer vriendelijke verkoopsters! Goede communicatie en snelle verzending. Ga hier zeker nog eens bestellen. Ben super blij met mijn nieuwe tas!

Resposta da Studio Lienne
Wij zijn heel blij met onze…
Wij zijn heel blij met onze bedrijfskleding krijgen veel complimenten van onze klanten wij zijn heel tevreden, fijn geholpen alles word snel en goed geleverd ook het retourneren word snel geregeld top!
Dankjewel Eline en team
Team Kapsalon La Coupe

Resposta da Studio Lienne
Bedankt voor de mooie blouse
Bedankt voor de mooie blouse, ben erg tevreden en zoals altijd mooi ingepakt. Gr Helga

Resposta da Studio Lienne
Studio Lienne, omdat stijl een gevoel is..
Duidelijke communicatie, pakket goed te volgen. Artikel netjes en zorgvuldig ingepakt, verpakt en verzonden. Kwaliteit zoals beloofd. Dikke pluim voor Studio Lienne en DHL ✅

Prachtige kleding
De kleding is prachtig en de hulp bij een moeizame bezorging (oorzaak bij dhl) superfijn