Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hyrde stuga som visade sig inte ha någon toalett, enbart en slags primitiv lösning i ett uthus som inte fungerade. Ett utedass hade varit bättre. Avföring, vatten och urin rann längs golvet som vi fic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket nöjd med vistelsen även denna gång . En mysig och prisvärd lägenhet rent och fint . Värden är mycket lätt att få kontakt med . Återkommer igen . Rekommenderas !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stugknuten var smidigt att ha att göra med. Allt flöt på inget krångel. Stugan var mysig, allt fanns som man behövde. Ligger lite avsides, men det passade oss. Hyresvärden var tillgänglig när vi beh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bequem ist auch die Kommunikation mit den Besitzern direkt über Webseite. Der gesamte Ablauf lief simpel und reibungslos ab. Stugknuten habe ich bereits in meinem Bekanntschaftskreis wärmstens empfoh... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Imobiliária de casas para temporada
  2. Agência de Aluguel de Cabanas
  3. Cabana
  4. Estalagem
  5. Cabana na montanha

Stuguthyrning i Sverige! På Stugknuten hittar du tusentals stugor, hus och lägenheter som du kan hyra direkt av ägarna – utan krångel. Att hyra är enkelt: hitta en stuga genom vår sökfunktion och kontakta sedan ägaren direkt för frågor och bokning. På Stugknuten.com arbetar vi aktivt med att skapa bättre förutsättningar för seriösa hyresvärdar att hävda sig i konkurrensen med en plattform som premierar dem – och gör det enklare för dig att hitta rätt stuga.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

41 avaliações

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Enkelhet

Det har varit enkelt att boka genom Stugknuten och kommunikationen med hyresvärden har gått smidigt via Husknutens funktion för denna.

27 de outubro de 2025

Fantastiskt objekt vi hyrde

Fantastiskt objekt vi hyrde, funkade smidigt. Det som är drygt är att det kommer för många mail från er, det borde ses över. Förstår så klart varför det blir så, men från kundens synvinkel upplevs det drygt.

6 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Försöker komma i kontakt med uthyraren

Försöker komma i kontakt med uthyraren, men verkar inte ens som meddelandet skickas iväg. Sen ser man alla dåliga recensioner. Stay away!

14 de agosto de 2025
logotipo da Stugknuten Uthyrning AB

Resposta da Stugknuten Uthyrning AB

Hej. Kontakta oss på info@stugknuten.com så ska vi hjälpa dig att komma i kontakt med uthyraren (ser att det är länge sedan nu) men om det skulle ske någon fler gång hjälper vi gärna till.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hyr inte ut genom dessa!

Hyr inte ut genom dessa! Om du får gäster som röker inomhus trots tydlig info om att det är förbjudet, kommer du inte få någon hjälp alls av Stugknutens personal. De gav mig inte ens gästernas fullständiga namn och adress så att jag kunde skicka en faktura. Försäkringen som ska ingå när man hyr ut genom Stugknuten, gällde inte. Mitt hus luktade som ett askfat och trots att jag tvättade allt i huset, torkade av tak, väggar och golv, så var stanken kvar. Jag tvingades hyra en ozonapparat för att få bort det. Det finns inte heller någon möjlighet att ge hyresgästerna omdöme så att andra hyresvärdar kan varnas.

20 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

hyrde ett boende på tjörn av stugknuten/stay nordic

hyrde ett boende på tjörn av stugknuten, men allt sköttes av/via staynordic, bilderna på boendet stämdet inte med verkligheten, det visade och beskrev 2 våningar, men i verkligheten var det 3 vån, och det gjorde att vi som var 12 personer, var tvungna att placera om oss, sedan var det mera skabbigt, än vad som beskrevs, det är inget att rekommendera som uthyrning, sedan hittade vi exakt samma beskrivning + bilder, av annat uthyrningsföretag, men priserna var inte samma, att komma/lämna skilde också, på 2 olika uthyrningar, tycker en uthyrnings firma borde, göra en besiktning innan de tar hand om uthyrningen, och då kolla att det som beskrivs stämmer, som det inte gjorde i vårat fall, det var mycket vi klagade på, men jag kan inte återge allt här, bara konstatera att vi inte vart nöjda....ingen rekommendation av oss, bara minus att återge...allt skedde 18-25 juni. 2025

18 de junho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Boka inte via stugknuten.

Boka inte via stugknuten.
Man tror att det blir en försäkring att boka genom stugknuten, detta stämmer däremot inte. Jag kom till en missvisande, smutsig och ohygienisk stuga där bilderna inte stämde överens med verkligheten. Uthyraren hade avsiktligt inte fotat sitt eget hus som låg väldigt nära på samma tomt. Uthyraren hade frigående hundar på tomten som de inte informerat om. Jag ville boka en sommarstuga, inte någons gästhus. Jag ville heller inte bo i en smutsig stuga där kylskåpet var så smutsigt att jag inte längre visste om det var smuts eller efterlämningar av skadedjur. Jag åkte därifrån och informerade uthyraren. Stugknuten frös pengarna och talade med uthyraren som inte ville ge tillbaka pengarna och då får jag svaret att dom inte kan göra något mer utan att jag själv behöver ta det vidare rättsligt. Jag fick däremot en liten kompensation av stugknuten men långt ifrån hela beloppet trotts bildbevis på smuts och fläckar som möjligen kunde ha varit BLOD.

20 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning. Värsta sidan att boka på

Värsta sidan att boka på. Inte möjligt att ge kritisk feedback till stället man hyr. Hade en enormt dålig upplevelse med ”Blomsterparadis vid havet i Lysekil”. Bilder av huset var tagna i manipulerade vinklar. Det låg rätt uppe i ett huvudhus där ägarna bodde. Inte för sig själv. Stor parkering rätt vid huset. Vi fick gäster en natt där ägarna kom och klagade på vattenförbrukning (på trots av att ingen duschat). Vi avbröt semestern efter en vecka när vi betalat för tre. Fick inte lov att ge feedback av upplevelsen genom stugknuten. Varning för denna sidan. Visar inte verklig score på stugor / uthyrningsobjekt.

6 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Worst experience with my booking ever.

Worst experience with my booking ever.
They did not allow me to submit a review of my stay.
So I have removed my account and I will never use their website.
Lägenheten vi hyrde va 200 år gammal och möblerna alla va andra hand möbler och sängen va fruktansvärt hård.
Tänk innan ni ska hyra ifrån Myrvägen 5 i björkö tusen gånger annars du kommer få betala för hans gamla trasiga möbler med :(
Ägaren tog 1500kr som deposition för att kunna använda jacuzzin men det visade sig att det fanns 4 andra par som har använt jacuzzin samtidigt. Den som vi hyrde ut lägenheten ifrån va en bedragare som pekade oss att vi har gjort smutsigt vattnet i jacuzzi medan han sa från första dag och frågade oss om vi vill att han byter vattnet som va mjölkaktigt och det skulle ta 6 timmar för att kunna använda. så vattnet va redan smutsigt och behöver bytas men han sa att det vi som gjorde det smutsigt medan 8 andra hade använt samma jacuzzi samtidigt :( Vi har bilder för allting.
För det andra ägaren va väldigt otrevligt och därför har vi förkortat vår semester från 14 nätter till 10 nätter. Dem är RASISTER tyckte vi.
Han har stulit våra deposition och vi ska polis anmäla han för BEDRÄGERI där stugknuten stått på hans sida.
Vi ska aldrig boka igen genom stugknuten.
MVH

24 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.