Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har idag været hos Linette ved Vesterport, og gik derfra med et kæmpe smil. Har fået den flotteste klipning og hårfarve. Så sød og lyttende en frisør. Kommer helt sikkert tilbage igen:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik i dag farvet mit hår hos salonen på Vesterport, hos den dygtige elev Dalila samt hendes kollega Linette. Dalila og Linette var virkelig gode til, at lytte til mine ønsker, for at opnå drømme resul... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en fornøjelse at blive klippet hos Stuhr på Østerbro. Imødekommende og smilende personale fra første øjeblik man træder ind af døren. Frisør Sanne er super dygtig til at klippe og man føler sig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er kommet hos dem de sidste mange år og er super tilfreds med både klipning og farvning af mit kraftige og krøllede hår. Jeg er altid gået derfra med en perfekt klipning, og min frisør er så dygt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cabeleireiro Unisex

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos STUHR har vi været med til at sætte fokus på kvalitet og godt håndværk siden 1957. Vi er kvalitetsbeviste og arbejder målrettet på, at du som kunde får den bedste kundeservice. Vores højeste prioritet, er at du som kunde bliver gladere og mere selvsikker fra du besøger os og til næste gang vi ses. Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os selv, så du som kunde er sikret høj faglighed samt en unik og enestående oplevelse hver evig eneste gang. STUHR blev grundlagt i 1957 af Elmer Stuhr og siden vi åbnede vores første salon, har vores mål været, altid at være førende indenfor vores fag, være med på moden og aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har i dag 7 saloner placeret rundt omkring i Storkøbenhavn fra Hørsholm til Frederiksberg.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas på prisen

Jeg var i december 2023 og senere i marts 2024 hos Stuhr på Østerbro for at få lavet striber (ingen klipning, kur eller andet udover føntørring).
Inden vi gik i gang spurgte jeg til prisen og fik at vide at de kunne de ikke fortælle mig, idet det kom an på hvor meget farve de skulle bruge ??? Således er deres prisliste ikke gældende/ærlig/korrekt fordi det kommer an på hvor meget farve de bruger..
Første gang betalte jeg 1720 kr og anden gang 1310. Eksakt samme behandling. Jeg fik at vide at de altid tager ekstra for føntørring (ingen styling) men det fremgik ikke af min kvittering mht. hvad der var hvad for det "plejer" de ikke at specificere.
Stuhr frisør har den mindst gennemsigtige prispolitik og jeg kan kun advare andre ! Jeg er ikke den eneste der har oplevet det, idet jeg har kendskab til en unge pige, der fik et tilbud inden behandlingen men endte med at betale 1000 kr. mere.
Jeg kommer aldrig tilbage.

4 de março de 2024

Hej,
Vi er utroligt kede af, at du har haft denne oplevelse hos os. Vil du sende os dine oplysninger via mail til info@stuhr.dk så vi kan kigge nærmere på behandlingen du har fået og dermed forhåbentligt hjælpe dig 🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering og virkelig lækre…

Super hurtig levering og virkelig lækre luksus-produkter til god pris.

4 de dezembro de 2023

Resposta da STUHR

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse, det betyder utroligt meget for os! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både levering og produkterne 🤍 Vi ønsker dig en rigtig god dag.
STUHR

Tak til dygtige Lisa, Stuhr Vesterport

I går havde jeg igen den store fornøjelse at være kunde hos Lisa der er i salonen ved Vesterport.
Hun er så dygtig og dedikeret til sit job. Når jeg er i Lisa’s hænder føler man sig fuldstændig forkælet.
Hvis jeg ikke lige selv har en idé, kommer Lisa med de bedste idé’er, og jeg er mega glad hver gang jeg går fra Stuhr.
Kan varmt anbefale Lisa.

26 de abril de 2023

Tak til Frederik, Lyngby

Blev for første gang i dag klippet af Frederik (Lyngby) - super flot resultat.
Frederik har tidligere ordnet mine øjenbryn - det er han også romsmester i - og er en super venlig, kundeorienteret og skøn frisør. Det er ikke sidste gang. Det bliver Frederik fremover - man føler sig som quen of the night i hans hænder. Sådan skal det være :-)

5 de abril de 2023

Meget tilfreds med brudeopsætning

I forbindelse med at jeg skulle giftes fik jeg opsat min brudeopsætning hos Stuhr og jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Jeg ankom om morgenen kl. 8 og blev mødt at en glad og smilende medarbejder (Marina). Hun gav mig den bedste oplevelse under brudeopsætningen. Jeg var enormt nervøs da jeg ankom (den gode nervøsitet) og Marina formåede at give mig ro og jeg gik derfra efter en times tid helt rolig og klar til at blive gift!

Min brudeopsætning blev også som jeg havde håbet. Vi havde gennemgået opsætningen under en konsultation et par uger inden. Min brudeopsætning var smukt opsat og jeg havde en helt fantastisk oplevelse.

Tak for at have givet mig så smuk en brudeopsætning og en fantastisk oplevelse.

23 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker at komme i salonen på…

Elsker at komme i salonen på Vesterbrogade hos Isobel Bettiina. Går altid fra salonen med kæmpe selvtillid, smuk hår og en følelse af velvær. Der bliver kræset om kunderne fra man træder ind ad døren til man går ud igen. Absolut anbefalelsesværdigt 🙌🏻

27 de outubro de 2022

Skøn salon

Jeg fik den skønneste behandling og fineste resultat af Bettiina inde hos Stuhr på Vesterbrogade! Der er ikke en finger at sætte på noget og jeg kan derfor klart anbefale salonen. Havde naturligt meget mørkebrunt hår men havde en drøm om en fin ginger farve, hvilket Bettiina fik tryllet frem efter en afblegning og en perfekt toning. Det er klart besøget værd 🥰

7 de junho de 2022

Kære Rose,
Tusind tak for din anmeldelse! Vi værdsætter virkelig, at du har taget dig tid til at give Bettiina feedback. Jeg sender din flotte anmeldelse videre til vores Vesterbro team. Hav en skøn dag og vi glæder os til igen at byde dig velkomme på Vesterbrogade. De bedste hilsner STUHR

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais