Styrthjelm Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De sælger nogen af de mest kvalitets hjelme man kan købe for pengene. Jeg har lige købt en CS-15 for nogle dage siden en rigtig solid kvalitets hjelm og virkelig fede funktioner som er indbygget i hje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk forarbejdet hjelm. Virkelig god pasform og holder fartvind ude, så rigtig stille hjelm. God oplevelse at handle på hjemmesiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en styrthjelm her, men havde fået bestilt forkert størrelse selvom det var den jeg sidst brugte, kunne jeg mærke. Men nemt og frit kunne jeg printe returseddel og label på deres side, sende retu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte kædebørste og rensevæske til min mc. Varen blev hurtigt leveret, og var pakket forsvarligt ind. Så må vi se om produkterne lever op til mine forventninger. :-) Men tænker ikke det er sid... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Passatempos e Ofícios

Escrito pela empresa

Vi sælger styrthjelme til motorcyklister i Danmark. Alle vore hjelme er godkendte til kørsel på de danske veje og de opfylder alle kravene for CE mærkning og Europæiske standarder. I vores udvalg finder du både pilot- fullface- og flip-up hjelme.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte en hjelm for 5dage siden og…

Bestilte en hjelm for 5dage siden og har endnu ikke fået besked om hjelmen er pakket eller sendt. Det er umiddelbart lidt sløj ordrebehandling, men håber da snart at høre et eller andet, da dagene til jul tæller ned.

20 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilt vare via webshoppen og fik det tilsendt

Jeg bestilte to MC hjelm holdere og fik det tilsendt med Bring.

Da jeg modtog pakken var den dog blevet mast og havde fået en lidt voldsom håndtering af Bring chaufføren.

Varen i pakken fejlede dog ikke noget, så de blev sat op med det samme og de virker som de skal og ser stadig godt ud!

29 de outubro de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mangelfuld beskrivelse af styrthjelm

Købet er foretaget efter at styrthjelmem med Pinlock-visir ankom. Det fremgår IKKE af beskrivelsen af styrthjelmen at visiret kun er FORBEREDT til Pinlock. Selve den del der udgør Pinlock-systemet skal købes seperat.

28 de outubro de 2021

Resposta da Styrthjelm

Hej Dorrit, har lige fundet din ordre. Det er en fejl, hvis det ikke er med - for som der står i teksten, så følger det med.

Jeg kan se du har bestilt det i en anden ordre. Jeg har krediteret dig beløbet samt fragten og det vil gå tilbage på dit kort. Jeg beklager fejlen.

/Mvh Michael

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte en hjelm

Bestilte en hjelm, som ved modtagelse var forkert str i forhold til bestilling. Sendte den retur, men intet skete. Ingen feedback på hverken modtagelse eller udsigt til anden str. Ventede flere uger. Manglede en status på ny levering. Rykker flere gange på mail, da firmaet ikke tager tlf. Efter 1 mdr har jeg modtaget et produkt som skulle være på lager.

19 de outubro de 2021

Hej John

Tak for din anmeldelse.

Vil du sende mig et ordre nr. på info@styrthjelm.dk. Har desværre ikke kunne finde noget ud fra navnet her. Det lyder som en rigtig dårlig service du har fået, og det vil jeg gerne undersøge nærmere.

Jeg beklager forløbet, det er ikke godt nok.

/Mvh Michael

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købe en knallert hjelme af mærk smk…

Jeg købe en knallert hjelme af mærk smk som er en flip op hjelme og den føst jeg har af den slags og den er med indvendig solvisir som jeg bruge meget og den har pinlock som er et anti-dug visiret og det vikke det er den Best hjelm jeg har haft størrelsesguiden er super nem at brug og rigtig god kunne service mvh ulrik s

19 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen prismatche som skrevet

De skrev til mig af de godt ville matche pris på en hjelm så jeg bestilte den. Lidt efter skriver de at den ikke er på lager men de kan godt bestille den men ikke til den pris som de har skrevet de ville matche. Så mit råd er og holde sig langt væk fra denne virksomhed og de snakker bare om prismatch men ikke noget de kan holde desværre!! 0 stjerner her fra 👌 PS siden jeg har fundet hjelm på er fra Italien 🤣

7 de junho de 2021

Hej Thomas Poulsen

Præcis som vi forklarede dig på supporten, så matcher vi ikke priser udenfor EU. Derfor kan vi ikke matche den pris du sendte. Dette står på vores side under prisgaranti, i den mail vi sendte dig og i vores handelsbetingelser.

Og nu står det også her :-)

Bestil du blot den hjelm du fandt til en pris udenfor EU. Så skal du kun betale told, moms og importgebyr oven i.

Med venlig hilsen
Michael Conradsen

Top Service

Top Service, bestilte en styrthjem en onsdag og var til levering allerede dagen efter.

27 de maio de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais