Subsidie Expertise Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede en prettige ervaring. Wij hadden te weinig gegevens gestuurd en Heer Duinmeijer gaf vlot advies om de gegeven aan te vullen. Ik kan U dit adres zeer aanbevelen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stan heeft ons van begin af aan uitstekend begeleid bij de aanvraag van alle mogelijke subsidie voor onze verbouwing Daarbij is ook de prijs/kwaliteit verhouding voor het geleverde werk ook aangen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Subsidie aanvraag super snel geregeld 3 weken geleden Stan van Subsidie expertise benaderd Alle stukken opgestuurd die nodig waren voor de aanvraag Vandaag stond het geld al op me rekening.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Financeiros Alternativos

Wij helpen VvE's, verhuurders en particulieren bij het aanvragen van subsidie voor verduurzaming. Hierbij zoeken we alle subsidiemogelijkheden uit en verzorgen het gehele aanvraagtraject.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

76 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super goede dienstverlening

Super goede dienstverlening, alles werd snel en correct afgehandeld met een goede uitleg en communicatie

23 de abril de 2026

Resposta da Subsidie Expertise

Veel dank voor de mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stan heeft ons van begin af aan…

Daarbij is ook de prijs/kwaliteit verhouding voor het geleverde werk ook aangenaam verrassend te noemen.
Kortom, Stan is met zijn bedrijf een welkome tussenpersoon geweest en heeft ons een heleboel werk uit handen genomen
Een aanrader dus.

22 de abril de 2026

Resposta da Subsidie Expertise

Veel dank voor de mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kundige, maar vooral persoonlijke hulp.

Ik heb ervaren dat er goed en snel werd gehandeld nadat ik contact had gelegd. Verder was Stan transparant over de kosten. Tenslotte, misschien voor mij wel het belangrijkste, het was persoonlijk. Iets wat ik zeer waarderen kan

18 de abril de 2026

Resposta da Subsidie Expertise

Veel dank voor uw mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbaar voor een ieder.........

Vanaf het eerste contact voelde het vertrouwd. Wij hebben een duidelijke uitleg gekregen over onze vragen en vanuit hier hebben wij de opdracht gegeven om de subsidieaanvraag af te handelen. Subsidie Expertise is een echte aanrader voor VvE's om de subsidieaanvraag te laten afhandelen.

23 de março de 2026

Snelle afhandeling

Je kan alles informeel delen zonder bureaucratie. Stan zorgt vervolgens voor de afhandeling.
Fijn contact, snelle afhandeling

11 de março de 2026

Resposta da Subsidie Expertise

Hartelijk dank voor de mooie review!

Subsidie Expertise - betrek de specialist vroegtijdig

Stan Duinmeijer van Subsidie Expertise heeft ons gedurende 2025 uitstekend geadviseerd en begeleid bij de verduurzaming van onze woning uit 1880 en de optimalisatie van de beschikbare subsidies hiervoor. In verband met de strikte subsidie regels is het voor ons belangrijk gebleken een expert of deze gebieden vroegtijdig betrokken te hebben, voor zowel de juiste specificatie als inkoop van de gebruikte materialen en installaties. Stan is nauwkeurig, duidelijk en levert kwaliteit.

27 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stan heeft de aanvraag direct geregeld…

Stan heeft de aanvraag direct geregeld en ook contact was prettig. Geen onnodig gedoe en nette afhandeling. Zeer tevreden

28 de novembro de 2025

Resposta da Subsidie Expertise

Hartelijk dank voor de mooie review Bert!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Adequate en professionele hulp bij je subsidie aanvragen

Zeer behulpzame en professionele service. Stukken worden direct in behandeling genomen en binnen afzienbare tijd krijg je de beschikking.
Duidelijke en adequate communicatie via mail.
Aanrader om deze partij te contacteren voor je subsidie aanvragen. Scheelt jezelf heel veel tijd en de kans van slagen is gemaximaliseerd.

25 de novembro de 2025

Helder en duidelijk!

Accuraat, reageert snel en denkt mee in oplossingen!

24 de novembro de 2025

Resposta da Subsidie Expertise

Bedankt voor de mooie review Nick!

hulp bij aanvragen subsidie

Als je niet zo handig bent met scannen en uploaden van heel veel documenten en foto's is het makkelijk om alles per post te versturen.
Perfect geholpen door Stan Duinmeijer.

11 de novembro de 2025

Resposta da Subsidie Expertise

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Top geregeld

Top geregeld.
Snel en keurig geregeld.
Goed bereikbaar en komt zijn afspraken na.

19 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle, vriendelijke en deskundige hulp

Het contact met Stan was vriendelijk en erg kundig. Hij heeft mij totaal ontzorgd en zelf het contact met de aannemer onderhouden. De aanvraag werd heel snel ingediend en uiteindelijk is ook alles goedgekeurd. Dit heeft mij zoveel minder stress opgeleverd dat ik zijn commissie meer dan redelijk vind.

5 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.