Suitup Shop Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ils m ont envoyés 1 puff défectueuse et 2 jours après j ai reçu la nouvelle commande donc 20 sur 20 car très commerçant qui savent reconnaître leurs erreurs bien qu ils ne sont pas dans les puf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Visiblement, en lisant les autres avis, je me dis que c'est la poste qu'il faut montrer du doigt, vu les quelques accidents de livraison relatés. Personnellement, je suis hyper contente: j'ai tout reç... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling bij Suitup was dit keer een black friday aanbieding, maar belangrijker misschien Suitup is enige leverancier van “de dikke 17k posca”, dus de korting was een duwtje in de rug om t nu t... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al een aantal keren besteld bij deze webshop en ben uitermate tevreden. Over de service ben ik zeer te spreken. Product wat ik had besteld was niet op voorraad , werd direct melding van gemaakt , en... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Materiais Artísticos
  2. Loja de tintas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Welkom bij Suitup Online Graffiti Shop. De #1 graffiti shop van Nederland en België. Je koopt hier kwaliteit spuitbussen en art supplies voor een betaalbare prijs.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Really good graffiti eShop 👍

Quick livraison and good prices I will definitely do a second command in their shop. I really recommend and I trust them 👌

4 de outubro de 2023

Resposta da Suitup Shop

Thanks for your review! We appreciate it!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Un produit commandé, pas reçu car le transporteur l'a retourné à l'expéditeur...remboursement proposé. Pas sérieux...prudence...

Produit commandé (colle), jamais reçu car réexpédié par le transporteur à l'expéditeur. Comprenne qui pourra, honteux, très mauvaise expérience qui restera unique...

23 de maio de 2024

Resposta da Suitup Shop

Thank you for your review, and we apologize for your experience. We have successfully received, processed, and shipped your order. Unfortunately, our carrier returned your parcel due to an address error. We would be happy to resend the parcel at our cost and have sent you a message regarding this.

Automatically generated Translation:

Nous vous remercions pour votre commentaire et nous nous excusons pour votre expérience. Nous avons bien reçu, traité et expédié votre commande. Malheureusement, notre transporteur a renvoyé votre colis en raison d'une erreur d'adresse. Nous serions heureux de vous réexpédier le colis à nos frais et vous avons envoyé un message à ce sujet.

Alles in orde!

Snelle levering, netjes verpakt.

24 de abril de 2024

Resposta da Suitup Shop

Bedankt voor de jouw review en tot snel!

Excellent to deal with!

Great with communication, great price and excellent quick delivery 👍👍👍

24 de abril de 2024

Resposta da Suitup Shop

Thank you so much for your review! Your feedback means a lot to us!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles snel en goed geregeld

Alles snel en goed geregeld. Extra stickers gekregen. Helemaal top.

24 de fevereiro de 2024

Resposta da Suitup Shop

Bedankt voor de jouw review en tot snel!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Handig

Daar ik veel aan kleuren voor volwassenen doe, is het handig een goede website te hebben zoals Suitup shop, kleur met Stabilo zowel met pen 68 als point 88, waar je ze ook los kan bestellen tegen een schappelijke prijs. 4 sterren om dat niet bij alle kleuren de nummer staat, wat soms moeilijk in te schatten is voor de juiste kleur, gewoon een verbeterpunt. De bestellingen zijn steeds correct en snelle levering.

25 de janeiro de 2024

Resposta da Suitup Shop

Bedankt voor je review! We zullen snel alle Stabilo kleuren en bijbehorende nummers nog eens nalopen!

Bestelling niet bezorgd door PostNL

Mijn bestelling was volgens PostNL bezorgd, maar dat was niet het geval. Suitup Shop heeft na navraag bij PostNL direct een nieuwe zending gestuurd.
Super service!

30 de janeiro de 2024

Resposta da Suitup Shop

Bedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have already ordered a lot from…

I have already ordered a lot from suitup and it always arrives very quickly, it is good quality and their mystery boxes are very nice

24 de novembro de 2023

Resposta da Suitup Shop

Thank you so much for your review! Your feedback means a lot to us!!

Gewoon goed

25 de dezembro de 2023

Resposta da Suitup Shop

Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad!

Uitstekend

Bij Suit up is het goedkoper en een hele vriendelijke meneer aan de telefoon. Ook.zijn de producten snel.in huis

28 de dezembro de 2023

Resposta da Suitup Shop

Bedankt voor jouw Review :) We zijn erg blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad!

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais