Mooi rustig park,ook goed onderhouden. Huisje (6L2) schoon en leuk ingericht,ook ruim van opzet en fijne badkamer. Genoten vd sauna. Keukenstoelen zijn langzaam aan vervanging toe maar nog prima. Fijn... Ver mais
Kleinschalig, rustig, goed onderhouden park in prachtige omgeving. Ideaal aks uitvalbasis voor leuke dagjes weg in Brabant!
Had a great experience. Accomodation (comfort cottage) has a great layout and is very comfortable, even with me being plus size I fit in the bath and garden chairs. Even the couch was sturdy and... Ver mais
Gelegen in één van de mooiste stukjes natuur in het zuiden van Brabant vind je Summio Parc Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Met uitgebreide faciliteiten en de leukste activiteiten in de omgeving biedt dit vakantiepark in Brabant jou the best quality time.
Westelbeersedijk 6, 5087 TK, Diessen, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 13% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prachtig ingericht huisje heel comfortabel ingericht, prima bedden, goed uitgeruste keuken. Prima wifi en mogelijkheid te streamen.
Rustgevende omgeving,heerlijke schoon huisje waar je tot rust komt.
Gezellige ontvangst, goede service en een heerlijk restaurant.
Het is een heel mooi park, mooie compleet ingericht huisje heerlijk bad en aparte douche met krachtige straal en was erg schoon. Vriendelijke medewerkers, alleen maar lof.
Vriendelijk personeel tijdens aankomst
Mooie en nette huisjes
Park is netjes en schoon. Alleen veel buitenlanders geen probleem als ze zich zouden gedragen. Naast ons werd er veel drugs gebruikt en gedronken, lucht roken we in ons huisje. Heren keken veel naar binnen, voelde ons niet echt prettig. Daardoor eerder naar huis gegaan.
Mooi aangelegd park, fijne huisjes, huiselijk gevoel, centrale ligging, vriendelijke medewerkers.
Prachtig en rustig park
Ideaal om te fietsen en wandelen
Heel vriendelijk personeel
Prachtig huisje en heel proper
Brabant. Zeer vies huis. Vieze vloer, overal stof & een doucheputje vol haren. Kussen wat nog 3 veren bevatte. Kortom, geen fijn weekend weg. Receptie was niet bereikbaar. Uiteindelijk kwam iemand van het restaurant, dat was op z'n minst fijn.
De incheck ging lekker vlot en duidelijk.
Het huisje voelde gelijk goed.
Het huisje had een fijne indeling en de omgeving was fijn om er op uit te gaan.
Park was zelf erg rustig je kon de hele dag door de vogels horen fluiten.
We hebben een geweldig verblijf gehad. Het huisje was keurig schoon en netjes onderhouden. Het inchecken ging soepel en vlot. Het diner op de avond van aankomst was zeer smaakvol en de bediening vriendelijk. De gourmet die we hadden besteld voor een van de avonden was van uitstekende kwaliteit en meer als royaal. De gekoelde boodschappen uit het boodschappenpakket dat we hadden besteld waren keurig in de koelkast geplaatst.
We waren enorm aangenaam verrast en zullen vaker bij Summio boeken.
Het zijn mooie huisjes, lekker rustig en een mooie omgeving. Leuke dingen dichtbij zoals Beekse Bergen en Tilburg. We hebben een fijne vakantie gehad
Wij zijn naar Duc de Brabant geweest voor een midweek. Het personeel is vriendelijk en gastvrij en ze denken mee in oplossingen voor problemen. Het park is netjes en schoon, goed onderhouden. We hebben genoten van de rust. Een aanrader.
We hebben hele goede service tot 3x aan toe ervaren in die ene week.
De rust op het park is heerlijk, prachtige omgeving met leuke uitstapjes in de buurt.
Enige minpuntje was dat er in spinnenseizoen iets meer schoonmaak nodig is
Goede overzicht en alles duidwlijknen alles volgt zijn eigen ombte boeken
Web site werkt goed bij het boeken geen enkel probleem ervaren.
Ook de bevestiging kan snel