Dit is zowaar de 20 ste keer Port Greve en steeds 100% tevreden geweest, indien een probleem werd dit steeds en onmiddellijk opgelost. Heerlijk rustig vertoeven en genieten. Meer ga ik niet vertellen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wij verbleven weer in onze eigen woning Unio 37, en bij aankomst uitstekend schoongemaakt, de kachel wat aan, een echt warm welkom. Genieten van het uitzicht over de landerijen, en richting Brouwersha... Ver mais
Mijn booking van Port Greve was snel gegaan en wij vonden de locatie waar wij waren perfect, weinig inkijk en volop privacy. Het is voor herhaling vatbaar. En bij de receptie zaten vriendelijke medewe... Ver mais
Heel prettig dat er én duidelijk gecommuniceerd is én moeite gedaan is om e-bikes beschikbaar te maken (ook al waren ze eigenlijk allemaal verhuurd al). Net en schoon appartement, vlotte in- en uitch... Ver mais
Detalhes da empresa
Direct aan het Grevelingenmeer vind je Summio Parc Port Greve in Brouwershaven met volop mogelijkheden voor watersportactiviteiten. Daarnaast kun je op het park het hele jaar door binnen- en buitenactiviteiten beleven. Ervaar the best quality time op dit vakantiepark in Zeeland, door de uitgebreide faciliteiten en de ligging aan het water.
Informações de contato
Heernisweg 1, 318 TN, Brouwershaven, Holanda
- +31850130500
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 13% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Boeking ging snel.
Boeking ging snel en was makkelijk te boeken. Daarna al gelijk een bevestigingsmail.
Makkelijk te boeken
Het boeken ging betrekkelijk eenvoudig
Het boeken ging betrekkelijk eenvoudig, maar soms moest ik bij het bekijken van de accomodaties de periode opnieuw invullen. Er wordt veel informatie over het vakantiepark gegeven om een goede keuze te maken.
Aanrader
Leuke accommodatie van alle gemakken voorzien. Mooie omgeving. Vriendelijk personeel.
Top park! Wij hebben genoten!
De omgeving is mooi, maar ook op het park is van alles te doen. Een fijn zwembad, supermarkt, heerlijk eten bij de brasserie. En voor kinderen is er een top recreatieteam!
De accomodatie is schoon. Bedden slapen prima. Receptie is goed bereikbaar, ook buiten openingsuren (Wij hadden wegens omstandigheden een extra lakenpakket nodig. Was geen probleem, binnen no time geregeld).
Duidelijke website.
Duidelijke foto's echter zou het prettig zijn om een vermelding te zien voor de bijkomende kosten.
Leuk bungalowpark in een prachtige omgeving
een leuke fiets, wandelvakantie op Schouwen-Duiveland met leuke strandpaviljoenen en andere culinaire uitdagingen in een rustige omgeving

Prima 6-persoonshuis
Mooi en schoon huisje. Van alle gemakken voorzien. Sauna was technisch denk ik niet 100%, dat zou beter kunnen. Ook de buitenverlichting rondom het huisje en paden zouden beter kunnen. Verder prima park, leuk zwembad en gezellige plaza.

Niet best
Accomadatie: een oud en sfeerloos huisje (4 persoons); een verzameling van spullen uit ander huisjes samengevoegd in dit huis. Weinig sfeerverlichting. Lamp op de eerste verdieping kapot, oude gordijnen. Inrichting is totaal anders dan de afbeeldingen op de website. Oude, vieze kussens op de bank.
We mochten niet met de auto bij of nabij het huisje parkeren; op de website staat dat anders. We kregen dus geen pasje voor de slagboom.
Schoonmaak: magnetron lag nog vol met vet en smerigheid van de vorige bezoeker - niet schoongemaakt dus.
Service: We hadden dus geen pasje voor de slagboom. Toen we 's avonds naar huis wilden, moesten we bellen bij de uitgang, maar we werden in de wacht gezet en hebben een half uur vergeefs staan wachten. Andere mensen hebben ons geholpen om de slagboom te openen.
Alles bij elkaar een slechte ervaring. We zijn in het verleden vaak in een Landal/Summio park geweest, en meestal is het redelijk goed, maar nu dus even niet. Helaas.

Je voelt je gelijk thuis op Port Greve
Van ontvangst tot vertrek was de hele periode op Port Greve een hele fijne en prettige ervaring. Geen moeilijk gedoe en overdreven aanbod maar goed, warm en precies zoals je het graag wilt. Het was heerlijk bijkomen en genieten en dat geldt zeker ook voor onze hond die op dit park meer dan welkom is. Bedankt voor de gastvrijheid en tot hopelijk zeer snel.

Resposta da Summio Parcs - Parc Port Greve
Mooi familie park met goede…
Mooi familie park met goede faciliteiten en zeer vriendelijke en gastvrije medewerkers

Super park
Super park! Lekkere ruime huisjes . En vriendelijk personeel .

top park
vriendelijk geholpen bij het in en uit chakken super en mooi en schoon park vriendelijke mensen in de bediening houden van een dolletje de mascotte was heel leuk betrok iedereen er bij veel te doen en lekker rustig mooie om geving

Resposta da Summio Parcs - Parc Port Greve
Uitstekend park; stug met regels
Uitstekend park, goed uitgeruste huisjes en heerlijke ligging aan de Grevelingen! Behoorlijk nadeel is dat zelfs op een leeg park (bezettingsgraad van nog geen 10%) de regel over “een auto per huisje” strak wordt gehandhaafd zonder enige aantoonbare reden.

Resposta da Summio Parcs - Parc Port Greve
We wilden eigenlijk naar een ander…
We wilden eigenlijk naar een ander Summio Park maar konden dat niet boeken. Daarom gekozen voor een ander park

Makkelijke site
Makkelijke site en snel gevonden wat aan onze wensen voldeed.
We zijn erg benieuwd en het is voor ons de eerste keer dat via Summio Parcs boeken.

Super
Super. Nice small villa with big dining/ living space with turning fireplace at the centre. A sauna too. Great place with also convenient supermarket at 200 meters as well as nice pool. Beach at 5 minutes walk. Loved it.