Summio Parcs - Vakantiepark Herperduin Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Schaijkseweg 12, 5373 KL Herpen, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bij de zoektocht naar huisje ( wat samen met iemand werd gedaan) werd de prijs ineens 20 euro duurder. Algoritmes? Huisje is jaren 80 inrichting. Sterk verouderd, maar schoon. En heerlijke douche. 4... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel ruim opgezet park midden in de natuur. Verrassende huisjes, met meer dan genoeg ruimte voor 8 personen. Ook ruim voldoende zitplaatsen / bestek / servies. Heel leuke indeling met split level wo... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het is een geweldig park met huisjes en bungalows middenin de bossen. Wij hadden een 2 persoons huisje, Beukenhoeve. Net een sprookjeshuisje met een bedstee, bubbelbad, douche, keuken met ga... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Campo de férias
  2. Resort

Ben je op zoek naar een comfortabel vakantiepark in Brabant? Midden in natuurgebied Herperduin vind je Summio Vakantiepark Herperduin. Dit ruim opgezette vakantiepark is geschikt voor jong en oud. Dankzij de ligging in een natuurgebied met bossen, vennen en zandverstuivingen is het hier heerlijk fietsen en wandelen. Ervaar the best quality time tijdens je verblijf op Summio Vakantiepark Herperduin.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

116 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 13% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

1.638 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mooi park!

Heel mooi park in de bossen. Nette, schone huisjes. Vriendelijk personeel. Heel fijn verblijf gehad hier.

17 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mooi omgeving maar camping is slecht

Camping Heperduin. Camping is mooi gelegen maar sterk verouderd. Routebeschrijving klopt niet, je moet een weggetje in waar een bord staat dat aangeeft dat het geen weg is, je draait daar dan al niet graag af met een caravan. Zou goed zijn als ze een bord neerzetten camping bereikbaar. Sanitair sterk verouderd en in de middag geen heet water meer. Slechts 3 heren en 3 dames douces wat veel te weinig is voor de bijna 100 kampeerplaatsen (plus nog tentjes en groepen). Sanitair wordt niet goed schoongemaakt, soms lijkt het alleen maar gedweild. Er zijn maar 3 watertappunten voor de hele camping. Comfort plaats is absoluut geen 100 m2 en heeft slechts 6 amp stroom. Geen water of afvoer. Veel geluidsoverlast gehad van groepen die aan het kamperen waren op het veld achter ons, harde muziek tot 3 uur in de nacht maar geen handhaving, ook niet op loslopende honden. Dure camping voor wat je krijgt en absoluut geen 4 of 5 sterren waard, ten hoogste 2 en zelfs dat is aan de hoge kant. Toen ik feedback gaf aan receptie (die maar tot 13:00 open is) werd er gezegd dat het ieder jaar weer wordt besproken of men met de camping moet doorgaan. Camping wordt dus totaal verwaarloosd en niet in geinvesteerd.

14 de maio de 2026

Fijn verblijf

Duidelijke informatie over de aankomst en accommodatie. Alleen was het jammer dat we pas om 16 uur konden inchecken. Als dit wat eerder op de dag was hadden we nog meer kunnen halen uit de vakantie. De accommodatie was schoon en netjes. Iets van een ventilator of airco was met temperaturen van 30+ graden wel fijn geweest, maar dat zijn ook extreme temperaturen waar je eigenlijk niet tegenop kan. Hele fijne ervaring. Wij komen zeker nog eens terug (:

22 de junho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The luxury of having separate bathrooms…

The luxury of having separate bathrooms for each bedroom makes this a keeper for the future. Even though the park does not have a restaurant and very limited store it does not effect the stay negative as great restaurants and grocery stores are within 10 minutes of the site

28 de maio de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Locatie was top, huisje koud verder prima

Locatie was top heel veel plezier gehad buiten. Het bunglow huisje was prima. Maar het was er in de nacht heel koud, en de verwarming deed het slecht. De vloer was super koud. Het bad was in het begin ook moeilijk warm te krijgen.

20 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk huisje zonder directe buren

Wij zaten in huisje 31 bovenop een klein bergje. Je hebt geen directe buren dat geldt bijna voor alle huisjes. Je zit heerlijk prive en huisjes staan in vergelijking met andere parken erg ver bij elkaar vandaan. Inchecken ging makkelijk en snel. Broodjes voor de volgende ochtend kan je via de app bestellen, zo wordt er alleen gebakken wat nodig is, erg slim. Van het zwembad geen gebruik gemaakt, kan ik niks over zeggen.
Huisje 31 is van 2023 en keurig afgewerkt, de schuine ramen geven een grappig effect. De matrassen vond iedereen bij ons wel hard. Als het mooi weer is zal het wel snel heel warm worden, dat merkten wij nu al half april met een heerlijk zonnetje, er is geen airco alleen een ventilator, dat is wel een gemiste kans denk ik. Ook hebben een aantal mensen in het gastenboek aangegeven dat ze een hor in de tuindeur missen maar die is er ook nog niet helaas. Al met al heerlijk weekje gehad en we komen zeker nog eens terug.

18 de abril de 2026