Summio Parcs - Waterpark De Bloemert Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

De Bloemert 1, 9475 TG Midlaren, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nou in eerste instantie had ik de fout gemaakt door een week te vroeg te boeken. Ik dezelfde dag nog gebeld was het niet meer mogelijk om het naar een week later te verschuiven ivm leegstand... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De Bloemert is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. De huisje staan (geschakeld per twee) op ruime afstand van elkaar zodat je voldoende privacy hebt. De huisjes zijn netjes en zeer ruim, all... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Met het huisje waren we dik tevreden. Ruim van opzet en goed gemeubileerd. Voorzien van alle gemakken. Koffie zet apparaat, magnetron, oven, wasmachine en droger. De omgeving ontzettend mooi, echt een... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Campo de férias
  2. Resort

Dit is jouw tijd om te genieten van de best quality time. En dat doe je bij Summio Waterpark De Bloemert! Dit waterrijke vakantiepark in Drenthe combineert het beste van twee provincies: de Drentse heidevelden en het Groningse Zuidlaardermeer. Perfect voor een geweldige vakantie aan het water.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

159 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 13% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

1.640 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verplaatsen is niet gelukt

Na een bedrijfsongeval wilden we graag het weekend verplaatsen naar een andere datum, maar er was totaal niets mogelijk.
We werden uitgenodigd om anderen in onze plaats te laten gaan. Nu dat niet gelukt is heb ik een zuur gevoel bij de gastvrijheid van Summio.
Maar het zal het verdienmodel wel zijn.

19 de janeiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Betaalpagina werkte niet

Betaalpagina werkte niet. Kon niet met creditcard betalen, terwijl dat wel stond aangegeven. Dat heb ik doorgegeven. Reservering per telefoon lukte wel. Rekening zelf overgemaakt ipv creditcard.

20 de janeiro de 2026

Heerlijk weekend gehad!

Een mooi en prachtig huis! Het zwembad had een fijne temperatuur, de sauna ruim genoeg voor ons als gezin of lekker alleen, een zonnebank in een eigen ruimte en alles prive! De keuken was van apparatuur en keukengerei voorzien en alles was schoon! We hebben ontzettend genoten en de kinderen baalde dat het zo kort was!

Snelle reactie bij vragen en duidelijke communicatie over verwachtingen naar de gasten toe.

Een heerlijk lang weekend gehad!

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weekend vriendinnen met een tegenvaller

Ik zocht een huisje voor mijn vriendinnen van eerst softbal en later met z'n allen tennis. Nu zag ik hier een mooi huis voor 12 personen en een hele leuke prijs. Ziet er op de foto prachtig uit dus we gaan het beleven 👍. Helaas heb ik dit huis moeten annuleren en het valt me erg tegen dat wanneer je 9 maanden van te voren annuleert dat je € 42,50 moet betalen. Er staat bovenaan dat je kostenloos kan annuleren maar onderaan staat geen restitutie reserveringskosten!!!!! Zet dat dan ook bovenaan ?? Valt erg tegen niet echt een goede service van summio 🤔

21 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Natuurlijk weer: De Bloemert, Zuidlaren!

We hadden een prachtig huisje, de ligging van het park is schitterend, er zijn heerlijke fiets- en wandelmogelijkheden, een handige busverbinding richting Groningen en Assen, mooie historische kerken, gezellig Zuidlaren met zijn fijne winkels, restaurants én bakker Hovius, de beroemde patissier en niet te vergeten: héél hartelijk personeel ophetpark. Kortom: wát wil je nog meer voor een fijn weekend, midweek of langer?

10 de novembro de 2025

Huisje schoon en netjes.

Huisje schoon en netjes.
Goede inrichting.
Alle apparatuur aanwezig en goed werkend.
Klantvriendelijke en deskundige receptie.
Goed onderhouden park.

14 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Algehele ervaring dikke 10+

Algehele ervaring dikke 10+. Heerlijk gegeten in het restaurant, superlieve en klantvriendelijke bediening. Broodjesservice van de bakker erg leuk en lekker. Mooie omgeving, diervriendelijk, je moet er zelf natuurlijk ook iets van maken maar wij (2 vriendinnen met 1 hulphond) hebben het hier echt enorm naar ons zin gehad.

7 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada