Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den største anbefaling! Asger gør et kæmpe stykke arbejde sammen med de andre undervisere for, at personlig træning i Danmark får et langt højere niveau, end vi har set før. De er i stand ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne rose netop denne uddannelse, for at gå i dybden med anatomi, fysiologien og ikke mindst selve PT delen "how to" være PT selvstændig eller kommerciel retning. Jeg arbejder i forveje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uddannelsen hos Sundhedcph har givet mig et solidt faglig fundament som personlig træner. Der var fokus på både teori, praksis og forståelse, for det virkelig arbejde med klienter. Virkelig en uddan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god uddannelse hvis man ønsker at gå lidt mere i dybden. Underviserne gør det spændende og det er tydeligt at det faktisk er noget de brænder for

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kæmpe anbefaling!!

Kæmpe stor anbefaling til Sundhedcph! En personlig træner uddannelse med fokus på alt for at få en god start som personlig træner. Så stor ros til Asger og teamet for den dybdegående undervisning

31 de março de 2025

Støtte hele vejen igennem

Jeg har netop lige færdiggjort personlig træner uddannelsen hos sundhedcph og jeg er blæst bagover.
Jeg var virkelig nervøs for om jeg ville kunne følge med, men mine tanker blev gjort til skamme.
Asger og hele teamet bag sundhedcph hjælper én igennem hele uddannelsen. Der er ingen problemer i at spørge om hjælp ude fra undervisnings tiden - og her efter jeg er blevet færdig med kurset har jeg stadig mulighed for at skrive til dem. De har virkelig ens ryg når man selv skal ud og prøve lykken som personlig træner.

Jeg føler mig personligt virkelig godt klædt på, og det kan jeg takke Asger og teamet for.

Varm anbefaling herfra

11 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt hele vejen igennem.

Utrolig spændende og lærerig uddannelse. Asger og de andre undervisere var professionelle og fagligt meget skarpe, og de formåede at holde et højt niveau hele vejen igennem uden at man kedede sig. Dagene gik meget hurtigt. En god blanding af teori og praktik. Det var det hele værd at tilbringe alle de timer sammen med dem og de andre kursister. Glæder mig til at se hvad de ellers tilbyder af uddannelser med tiden.

30 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super forløb og professionel undervisning

Asger er en professionel og venlig underviser med et kæmpe intellekt og man kan virkelig mærke, han brænder for emnet.
Selve strukturen i forløbet er godt sammensat og i dag føler jeg mig godt klædt på til livet som PT'er - med Asger som støtte, hvis der skulle være spørgsmål.
Og med en international certificering er der virkelig mange muligheder for at få arbejde også i udlandet.
Så min anbefaling er: KOM IGANG - få din PT uddannelse hos SundhedCph. Du bli'r glad for det!

30 de março de 2025

Et verdensklasse forløb

Jeg havde en super oplevelse. Asger og hans dygtige hold sørger for at du bliver klædt på til at blive den bedste personlige træner. Der er en god kombination af både teorisk og praktisk undervisning, så hver dag er sjov og spændende. Mange tak til SundhedCPHs team!

1 de abril de 2025

Dybtegående uddannelse

Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Asger som personlig træner, og det har været en fantastisk oplevelse! Asger er en utrolig kompetent og dedikeret PT, men også et fantastisk menneske. Han brænder virkelig for sine elever og det mærkes tydeligt. Han bliver oprigtigt glad, når hans elever gør fremskridt, og hvis der er udfordringer, går han all in for at hjælpe én med at forbedre sig. Hans entusiasme og støtte har virkelig været motiverende, og jeg kan varmt anbefale ham – 110%!
Hvis du vil blive en dygtig PT’er og samtidig have det sjovt undervejs, er SundhedCph det rette sted for dig.

31 de março de 2025

Kompetent

Suveræn underviser. Asger er super dygtig og er typen der hele tiden gør sig selv klogere. Han tager sig tid til at svare på spørgsmål. Han var min underviser da jeg tog min uddannelse som PT og det er jeg super glad for!

30 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk undervisning – klar til at blive personlig træner!

Jeg har haft den store fornøjelse at blive undervist af Asger i mit forløb mod at blive personlig træner, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre underviser! Asger er utrolig dygtig, engageret og brænder virkelig for at dele sin viden. Han formår at gøre omfattende emner letforståelige og skaber et læringsmiljø, hvor man føler sig støttet og motiveret.

Hans kombination af teori og praktisk erfaring har givet mig en stærk forståelse af træning, coaching og klienthåndtering. Jeg føler mig virkelig godt rustet til at starte min karriere som personlig træner takket være Asger. Kan varmt anbefales! 💪

2 de julho de 2024

En fantastisk lærer

En fantastisk lærer – tak, Asgar!

Jeg har været utroligt heldig at have Asgar som min lærer, og det har virkelig gjort en forskel for mig. Fra dag ét har han været engageret, motiverende og dybt passioneret for sit arbejde. Han formår at gøre undervisningen både spændende og lærerig, samtidig med at han altid har tid til at hjælpe og støtte sine elever.

Asgar har en fantastisk evne til at forklare ting på en måde, der giver mening, og han skaber en tryg atmosfære, hvor man føler sig set og hørt. Han har ikke bare givet mig ny viden, men også selvtillid og motivation til at fortsætte med at udvikle mig.

Jeg er dybt taknemmelig for alt, hvad han har lært mig, og jeg kan uden tøven sige, at han er en af de bedste lærere, man kunne ønske sig. Tak for din støtte og inspiration, Asgar!

1 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk personlig træner – Resultater og motivation i topklasse!

Jeg har trænet med Asger i de sidste to år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra dag ét har han været utrolig engageret i min udvikling, altid motiverende og med et smil på læben. Hans viden om træning og ernæring er imponerende, og træningsprogrammerne er altid tilpasset mine behov og mål. Jeg har opnået resultater, jeg ikke troede var mulige, og jeg ser frem til hver eneste træning. Jeg kan varmt anbefale Asger til alle, der søger en dedikeret og dygtig personlig træner!

9 de agosto de 2024

En super side

En super side, som både lære dig en masse nyt og samtidig giver dig inspiration. Siden er fyldt med nyttig viden der gør det simpelt at forstå, med små “test-din-viden”. Helt klart en varm anbefaling herfra

13 de junho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais