Veja o que dizem as avaliações
Rzuciłem "Radomskie", Sporty mnie już nie kręcą a Franc niech sobie pali "Camele". Ja przerzuciłęm się "Sunny Vape" i nic nie zmusi mnie do powrotu do starych "fajek". Dymek, aromat, vape pen. Wszystk... Ver mais
A empresa respondeu
Zamówiłem fakt faktem przed świętami ale swieta minęły teraz nowy rok a sunnyvipe wolne bo tel nawet nie odbierają smutne jak miałem sklep internetowy trochę inaczej to wygladalo
Rzetelna firma. Sprawna i przyjemna obsługa, a do tego wysyłka wręcz ekspresowa. Niektóre inne firmy mogłyby brać przykład. Świetnie działające produkty są jak wisienka na torcie.
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Jesteśmy polską firma produkującą i sprzedającą najwyższej jakości naturalne destylaty konopne o zawartości do 95% kannabinoidów CBD, CBD, CBN, CBC. w naszej ofercie mamy równiez profesjonalne waporyzatory, vape peny dedykowane do ekstraktów roślinnych. Stawiamy na najwyższą jakość produktów, ponieważ zależy nam na połączeniu przyjemności stosowania z bezpieczeństwem. Kontrolujemy każdy etap produkcji i zapewniamy, że nasze ekstrakty są wolne od szkodliwych substancji, takich jak pestycydy, herbicydy czy rozpuszczalniki. Ich sekret tkwi w czymś więcej niż w procentach zawartości. Oferujemy ultranowoczesne mieszaniny niekrystalizującego się destylatu o stabilnym składzie dodatkowo wzbogaconym o profil terpenowy. Nie mamy wątpliwości, że ich walory smakowe zaspokoją potrzeby osób o najbardziej wymagających podniebieniach.
Informações de contato
Zbarska 1, 54-620, Wrocław, Polônia
- +48790405894
- sklep@sunnyvape.eu
- sunnyvape.eu
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Trochę czekałem na paczkę,ale było…
Trochę czekałem na paczkę,ale było warto. Polecam
Zamówiłem fakt faktem przed świętami…
Stały klient - stałe zadowolenie
Jestem już stałym klientem. Produkty od sunnyvape są z najwyższej półki. Zamówiłem 2 kartridże i olejek cbd jako odnowienie zapasów i w gratisie dostałem cegłę hashu cbd czego się nie spodziewałem bo nie widziałem nawet na ich stronie że takowy sprzedają. Ogólnie polecam.
Przesyłka zagraniczna
Świetnie, że wprowadziliście na stronie możliwość wysyłki zagranicznej!!!
95% CBD/CBG to 🔥🔥🔥
Szybka dostawa, dobrze zapakowany i zabezpieczony szklany słoik. Bardzo kontaktowa obsługa przez telefon.
Pomoc w wyborze,bardzo duża wiedza…
Pomoc w wyborze,bardzo duża wiedza .Pani była przemiła ,cierpliwa oraz na wszystkie pytania odpowiadała bardzo wyczerpująco.
Bez zbędnego pitu-pitu
Bez zbędnego pitu-pitu. Oferta sklepu przejrzysta, jakość produktów w stosunku do cen, jak dotąd przeze mnie nie spotkana. Bardzo polecam!
Szybki czas realizacji zamówienia oraz…
Szybki czas realizacji zamówienia oraz wysoka jakość produktu praktycznie bezkonkurencyjnego na rynku polskim.
Szybka realizacja zamówienia co dla…
Szybka realizacja zamówienia co dla mnie było bardzo ważne więc bardzo na plus .
Polecam. Obsługa profesjonalna, produkty bardzo wydajne i każdy znajdzie coś dla siebie.

Extra produkty polecam bardzo

Resposta de SUNNY VAPE SP. Z O.O.
Bardzo ciekawa mieszanka kannabinoidow
Bardzo ciekawa mieszanka kannabinoidow. Jedyna, ktora na mnie dziala.

Wszystko poszło bardzo sprawnie
Wszystko poszło bardzo sprawnie. Sprzęt działa rewelacyjnie. Polecam.

Śmiało można polecić.

super!!!
super kontakt plus fachowe doradztwo przy wyborze produktu. szybka wysylka.

Hemp to hit!
Zakochałem się w waszym hempie! Smak i efekt wyśmienity, polecam z czystym sumieniem!

Resposta de SUNNY VAPE SP. Z O.O.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.