Sunware Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hello, It's quite simple : Sunware boxes are top quality. Web site is friendly users and delivery is nice. Small remark : Please check label print. Mine was not correct despite I fill the form co... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vertraagde levering door sneeuwperikelen bij DPD. Van te voren vanuit de klantenservice netjes op de hoogte gebracht. Was groots verpakt in stevige dozen. De inhoud klopte op aantallen en kleur. Bij i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik had al opbergboxen van het zelfde type en wilde er nog meer aankopen. even het type ingegeven in Google en kwam de officiële site tegen Sunware. heb er direct 5 bestelt want nergens elders waren ze... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Die Verarbeitung der Boxen und des Verschlussmechnismus des Deckels ist sehr gut. Ein schöner, stabiler Kunststoff, der dauerhaft bleicbt. Ich nutze diese Kuststoffboxen von Sunware schon viele Jahr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de produtos de plástico
  2. Fabricante
  3. Empresa de fabricação de plástico

Sobre Sunware

display img

Sunware - Perfectly Organised

Sunware is een passende oplossing voor ieder opbergprobleem in en om het huis!

Een opgeruimde leef- en werkomgeving geven je een gevoel van rust. Wij zijn vooruitstrevend in het bieden van een opgeruimde leefomgeving waarbij wij bijdragen aan een positieve invloed op het milieu en de mens. Onze missie is om klantwensen te vertalen in functionele en duurzame opbergoplossingen om daarmee een opgeruimde leefomgeving te creëren. Producten die je blij maken en de mogelijkheid geven een perfectly organised leven te leiden."

Nog vragen?

Wij als Sunware vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Ben je niet tevreden óf heb je vragen over het product, neem dan gerust contact op.

Shop Opbergboxen

Shop Vouwkratten

Contact opnemen

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

656 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

164 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede opbergbox.

Goede opbergbox.

1 de julho de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en het gebruiksgemak van de opbergbox. We wensen je er veel plezier van en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vrij snelle levering en mooie…

Vrij snelle levering en mooie opbergboxen

28 de junho de 2026

Resposta da Sunware

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van 5 sterren, daar worden wij blij van als team.
Veel plezier met onze opbergboxen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Na beschadigde zending uitstekend…

Na beschadigde zending uitstekend geholpen door de seviceafdeling.

20 de junho de 2026

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Goed te horen dat we alles netjes hebben kunnen oplossen zodat je kan genieten van onze fijne opbergboxen.
Veel plezier ermee!

Vlugge levering....beschadigde…

Vlugge levering....beschadigde geleverde boxen werden in de kortste tijd vervangen !!

23 de junho de 2026

Resposta da Sunware

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en complimenten.
Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen.
Wij wensen je veel plezier met onze artikelen.

Snelle levering prima boxen

22 de junho de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de boxen. We wensen u er veel plezier mee en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling. Fijn dat op voorraad ook echt op voorraad is. Compacte verpakking.
Er is geen lucht getransporteerd.

11 de junho de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat de snelle levering, de actuele voorraadstatus en de compacte verpakking in de smaak vielen. We waarderen je review en zien je graag terug in onze webshop!

Kunstof bakjes

Snel en netjes bezorgd

9 de junho de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor de mooie beoordeling van 5 sterren, daar worden wij als team erg blij van.
Wij wensen je veel plezier met onze artikelen.

Sunware is top quality

Hello,
It's quite simple : Sunware boxes are top quality.
Web site is friendly users and delivery is nice.
Small remark : Please check label print. Mine was not correct despite I fill the form correctly. Thanks fo the delivery employee who was wise and call me to correct.
I warmly recommend Sunware products to friends and people around me.

8 de junho de 2026

Resposta da Sunware

Thank you very much for this wonderful review.
We’re glad to hear you’re so satisfied—that’s great to hear.
We’ll definitely take your suggestion regarding delivery into account; thank you for that.
Enjoy our products.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, product is zoals verwacht en waarom ik dit heb besteld.

3 de junho de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor je review!! Goed om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat het product aan je verwachtingen voldoet. We wensen je veel plezier met het product

Prima en praktisch product

Prima product, jullie opbergbakken staan bij ons overal in huis en worden veelvuldig gebruikt.

2 de junho de 2026

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Leuk te horen dat onze opbergboxen zoveel gebruikt worden en zo goed bevallen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eea snel en goed bezorgd

Eea snel en goed bezorgd. Prima geregeld

20 de maio de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor de mooie beoordeling.
Goed te horen dat alles naar wens is verlopen.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

25 de maio de 2026

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van 5 sterren.
Goed te horen dat de bestelling snel geleverd is en het product naar wens is.
Veel plezier met onze artikelen en nogmaals bedankt voor het invullen van de review.

Bestelde product was verkeerd

Bestelde product was verkeerd. Super makkelijk contact met de klantenservice. Reageerde altijd binnen een half uur. Direct nieuw product ontvangen. Wat een fijne en snelle serrvice.

21 de maio de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Excuses voor het verkeerd geleverde product, maar gelukkig konden we dit direct rechtzetten. We waarderen je geduld en je vriendelijke woorden over onze klantenservice enorm. Veel plezier met het nieuwe product en we hopen je snel weer terug te zien! 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De bestelling was keurig verpakt en…

De bestelling was keurig verpakt en vlot geregeld. Alleen de bezorging ging verkeerd. wat erg jammer is. Momenteel ben ik niet mobiel. dan is het niet fijn dat het elders wordt geleverd.

11 de maio de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor uw review en fijne woorden over de verpakking en de snelle afhandeling van uw bestelling. Wat jammer om te horen dat de bezorging niet goed is verlopen. Zeker wanneer u momenteel niet mobiel bent, begrijpen wij heel goed dat het erg vervelend is als een pakket elders wordt afgeleverd. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren.

Geheel tevreden

9 de maio de 2026

Resposta da Sunware

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u geheel tevreden bent. Daar doen we het voor!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd en stevig plus mooi

Snelle levering. Mooie stevige witte bakken met deksel. Heel mooi. Alleen als ik er labels op wil hangen van mijn labelmaker, blijft dit niet kleven.

4 de maio de 2026

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.
Ik heb privé nog even een tip gemaild voor de labelmaker.
Ik wens je veel plezier met onze artikelen.

Bestelling goed afgeleverd

Bestelling goed afgeleverd. en Gemakkelijk te bestellen

17 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van 5 sterren.
Goed te horen dat alles gemakkelijk te bestellen was en de levering naar wens is verlopen.

A place to remember

Geleverd wat werd aangeboden binnen overeengekomen termijn. Producten zijn prima, voldoen aan verwachting.

18 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling van 5 sterren.
Goed te horen dat alles naar wens is verlopen.
Wij wensen u nog veel opberg plezier met onze boxen.

Aanrader

Hele mooie, goede dozen gekocht bij Sunware! Prijs-kwaliteit een aanrader. Ook snel en vlot geleverd in België.

4 de abril de 2026

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de dozen en de prijs-kwaliteitverhouding. Ook leuk dat de levering naar België snel en vlot verlopen is. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Snelle levering en hulp…

Snelle levering en veel en snelle hulp toen het pakketje door DPD verkeerd werd afgeleverd. Materiaal: de klassieke topkwaliteit van Sunware.

22 de março de 2026

Bedankt voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat we je goed hebben kunnen helpen toen de levering niet helemaal goed ging. Ook leuk dat je de kwaliteit van Sunware zo waardeert!
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 📦

Team Sunware

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.