supper keukens kolham zeer goede ontvangst de verkoper doet zeer goed luisteren en meedenken wat de klant wil de prijs is supper er valt overal over te praten
Superkeukens heeft de garantie gegeven dat ze een goed kwaliteit keuken leveren voor nette prijs. Dat klopt zeker. Ze hebben zeer nette 3-D tekeningen gemaakt. De prijs lag netjes binnen het... Ver mais
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Knijpslaan 182, 9615 BJ, Kolham, Groningen, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Dat klopt zeker.
Ze hebben zeer nette 3-D tekeningen gemaakt.
De prijs lag netjes binnen het subsidie bedrag.
Zodoende hebben we 2 keukens gekocht.
Voor mij en m’n vriendin.
Toppie.
Stond alleen wat op nalevering, de magnetron.
Keurig nageleverd op aangegeven datum.
Leo Janzen, bedankt voor de goede ontvangst, nette offertes en nazorg.
Groet J&P

Resposta da Superkeukens - Kolham
Wat ging er mis... Eigenlijk alles, teveel om hier op te schrijven. Meneer Wessels heeft onze keuken besteld, de verkeerde tekeningen die we hebben gekregen zouden geen probleem zijn voor de werkelijk bestelde keuken. Dit bleek niet het geval. De halve keuken moet hierdoor opnieuw besteld worden. Meneer Wessels heeft hiervoor geen excuus aangeboden, geen enkele compensatie is hiervoor aangeboden. Meneer Wessels geeft via de mail aan dat meneer Jansen het voor ons heeft opgelost (wat ook zo is) en daarmee zou het klaar moeten zijn.
Ik ben bijzonder ontevreden over de handelswijze van meneer Wessels en over mijn geleverde keuken.

Resposta da Superkeukens - Kolham
Op zoek naar onze droomkeuken zijn we bij drieverschillende bedrijven geweest om deze keuken te ontwerpen. Bij alle bedrijven zijn we vriendelijk geholpen maar de keuken die wij zo graag willen was niet te betalen. Natuurlijk werd aangeboden om aanpassingen te doen om de prijs te drukken. Maar wij wilden geen aanpassingen doen. Dan maar door sparen. Toen kwamen we min of meer toevallig terecht bij Superkeukens in Kolham. Leo Janzen hoorde ons verhaal en zei de uitdaging wel aan te willen gaan om ons idee van de keuken uit te werken voor een voor ons haalbaar bedrag. Tot onze stomme verbazing kregen we van hem een offerte waar we blij van werden!
Na verschillende afspraken zat alles wat we graag willen erin! Zelfs meer dan we bij de andere bedrijven kregen. Betere kwaliteit apparatuur, hoger segment werkblad, prachtige achterwand en een, volgens de concurrentie, onbetaalbaar wandrek. We kregen na iedere afspraak dezelfde dag of de volgende dag een opnieuw uitgewerkte versie van het ontwerp en de offerte.
De ervaring met Leo Janzen is een echte super ervaring gebleken. Ipv "moeilijk, moeilijk" kregen we van hem te horen " Kan niet is nog nooit gebeurd". Hij is in onze ogen oprecht, betrouwbaar, heeft duidelijk verstand van zaken en weet op een creatieve manier "onmogelijkheden" op te lossen. Wij krijgen nu een keuken die helemaal voor ons is ontworpen zoals wij dat willen. Voor een prijs die ver onder de prijzen van de concurrentie zit ( ook met de korting die zij bereid waren te verstrekken). Het is geen standaard keuken en er zaten echt wel wat lastige vraagstukken in ( die andere bedrijven nog niet eens hadden geconstateerd) maar die zijn op transparante manier en in goed overleg opgelost. Tot nu toe meer dan tevreden, ik raad iedereen die op zoek is naar een echt mooie keuken aan om eens met Leo Janzen om de tafel te gaan zitten. De keuken wordt pas in april van dit jaar geplaatst. Na de montage zal ik opnieuw een review schrijven over mijn ervaringen met Superkeukens Kolham, niet te verwarren met Superkeukens in andere plaatsen want daar zit echt ook verschil in!