Fup og fidus !!! Hold jer langt væk. Har returneret det ubrugelige produkt og har ikke hørt fra “Kundeservice” siden. Venter STADIG på at få mine penge tilbage.
Veja o que dizem as avaliações
Burde kunne give 0 stjerner.. Bestilt som julegave med lovning på nå frem inden jul det kom først 3. Januar! ! Derudover virker det ikke. Produktet i reklamefilmen virker slet ikke som de her ring... Ver mais
Jeg er yderst tilfreds med både produktet og service! Jeg skrev efter 5 dage omkring hvornår jeg kunne forvente min pakke da der bare blev ved med at stå "er på vej" på sporingen. Fik svar dagen ef... Ver mais
Fup og fidus !!
Elendigt produkt!
Synd, at man ikke kan give en stjerne kun. Endeløs lang leveringstid, fordi varen sendes fra Kina. Produkt ubrugeligt, men umuligt at returnere. Man skal selv betale for fragt, og varen skal være "ubrugt"! Hvordan ved man så, at det er noget møg?
Burde kunne give 0 stjerner.
Burde kunne give 0 stjerner..
Derudover virker det ikke. Produktet i reklamefilmen virker slet ikke som de her ringe kvalitets vipper. De kan jo ikke komme på? Jeg har forsøgt 20 gange og ender med a ødelægge mine vipper i forsøget!
Utrolig dårlige ….
Utrolig dårlige ….. det er aldrig lykkes mig at få dem på
øv at jeg faldt for deres reklame og ikke tjekkede trustpilot først så havde jeg aldrig købt. Vild lang leveringstid, skulle være givet i julegave men kom aldrig til tiden først modtaget i dag.
Jeg bestilte den 2 december 2025 og jeg…
Jeg bestilte den 2 december 2025 og jeg har endnu ikke modtaget mine varer. Jeg har fået flere dårlige undskyldninger fra kundeservice. Den seneste om at deres lagerchef ikke holdte lageret opdateret og denne person ikke længere var der men nu skulle de være på vej. Og det svar fik jeg den 16 december 2025. Desuden finder jeg ud af at varerne kommer fra Kina og det står der intet om på deres hjemmeside.
Kan absolut ikke anbefale denne side!!
Dags dato den 29/12-25
Varerne er stadig ikke modtaget😡🤬
Elendig firma
Hold da op en dårlig service de har og har stadig efter 19 dage ikke modtaget mine vare .Men de hsr da trukket penge 🥵
Når man skriver til dem kommer der auto svar om at de har såå travlt...
Dårligt firma
Så ringe
Så ringe, pengene er trukket og varene er ikke modtaget 😡 produktet kommer fra Kina kan man spore.
Virkelig dårlig stil.
Total fup og svindel
Varen bliver ikke sendt og der kommer…
Varen bliver ikke sendt og der kommer ingen svar når man skriver.
De får en stjerne fordi man ikke kan…
De får en stjerne fordi man ikke kan give mindre. Produktet er så ringe at det ikke er lykkes mig at påføre en eneste gang. De kan ikke sidde tæt på vippekanten og flagrer konstant halvvejs på vipperne. Påføreringstingen er også knækket fordi det er så ringe kvalitet. Jeg har forgæves forsøgt at kontakte kundeservice men får ingen respons. Så ringe altså!
Hold jer langt væk fra det her firma
Hold jer langt væk fra det her firma. Det snyd og bedrag og virkelig dårligt produkt. Jeg skrev til dem jeg godt ville sende retur da jeg fortryd mit køb. Det kunne jeg godt men det ville koste mig 152 kr og den adresse de havde sendt stemte ikke. Valgte at beholde da jeg ikke kunne finde den rigtig adresse den skulle sendes til. Magnetterne virker ikke og vipperne kan ikke side på ens øjne. Aldrig om jeg vil købe derfra igen eller anbefalede andre.
Varen er ikke kommet efter en uge og…
Varen er ikke kommet efter en uge og ingen fakturere på mail. Øv øv ..
Ringe kvalitet
Ringe kvalitet. Fungerer slet ikke. Kan ikke engang få dem på!
Hold jer langt væk!
Hold jer langt væk. Det er fup hele vejen. Kunne jeg give nul stjerner så fik de det.
Jeg faldt desværre for reklamen og købte to pakker.
Bestilte 11.7 og modtog 1.8. Absurd leveringstid.
Jeg sendte en besked undervejs at jeg havde fortrudt og gerne ville annullere ordren, men det kunne jeg ikke, da den var sendt. Der gik mere end en uge inden jeg modtog varen efter dette!
Totalt ubrugeligt produkt. Store klumpede magneter og tråde trevler. Ligner noget fra Temu. Kom også i en “kinapakke” som var pakket i en anden kuvert.
Kontakter kundeservice at jeg ønsker at fortryde mit køb. De oplyser at jeg ikke kan få penge retur for brugte varer ( det lykkedes mig rent faktisk ikke at få dem på). Jeg oplyser at jeg købte to pakker og da den anden ikke har været åbnet, så vil jeg gerne sende den retur. Jeg beder om en returadresse, da deres hjemmesiden intet oplyser om dette, så nu er jeg spændt på om jeg nogensinde får mine penge retur.
Ikke pengene værd.
Virkelig dårligt produkt, som ikke er pengene værd. Produktet kan ikke påsættes pga. den dårlige kvalitet. Reklamen viser montering af et andet produkt. Reklamerer med kundetilfredshed, 30 dages garanti og penge retur, men det gælder kun, hvis du ikke har åbnet pakken!!
HOLD DIG LANGT VÆK!
Virkelig dårligt køb
Virkelig dårligt køb. Det er det værste bras og helt ubrugelige. Er kaseret og ærgrer mig over ikke at have tjekket Trustpilot inden mit køb.
Totalt temu produkt
Totalt temu produkt.
Fortryder så meget jeg faldt for deres reklame og lod mig lokke uden at tjekke trustpilot først.
Så dårlig et produkt, spild af penge og ubrugelig.
Kæmpe klods magnet på vipperne, skæve syet og ujævne.
Trods hjemmesidens 'tilfredshed garanti', er firmaet ikke til at snakke med ang at sende retur/refundere trods produktet ikke er brugt.
Det er kun til skraldespanden.
Hold jer langt væk!!!
Mega fake og spild ikke tid eller penge…
Mega fake og spild ikke tid eller penge på dette Temu produkt.
De er grimme og holder ikke en dyt. Kæmpe magneter i hver ende af vipperne, som ligner den største klump.
Jeg er blevet snydt…
Spild af tid og penge.
Umulige at få på. Efter 20 forsøg hvor vipperne enten hang i den ene side af mit øje eller bare slet ikke satte sig på mine egne vipper, gav jeg op. Kommer i en sød lille æske, men alt andet er spild af din tid og penge. Temu har dem til 24 kr som de sikkert har købt dem igennem og sælger videre til 5 dobbelt prisen. Fake firma.
Hold jer væk
Hold jer væk.
Pengene trukket. Ingen varer.
Flere mails ingen svar.
Alt er fake på siden.
Anmeldelser, og alt er lavet i ChatGPT
Det er et fusk firma
Det er et fusk firma. De har trukket pengene men jeg har aldrig fået pakken. Jeg har skrevet til dem flere gange men får ikke svar!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.