Comfortabele shirts en hoodies. Heb al vaker besteld en altijd snel geleverd, duidelijke communicatie en een fijne klantenservice waar je ook echt wat aan hebt. Kwaliteit is ook niks om op aan te merk... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Pas op! Vrij hoog geprijsde shirts, maar kwaliteit zeer slecht! Na één keer dragen begon het al te pluizen. De aftersales is slecht in communicatie en bovendien werd er gesuggereerd dat ik het shirt... Ver mais
Toffe collectie ! Kwaliteit top en super snel thuis. Lekker oversized. Zat nog te twijfelen met de maat, maar na even contact en advies de juiste maten besteld en gekregen. Heb zowel in de sale (mooie... Ver mais
Ondertussen meer dan 5 shirts hangen, zowel longsleeves/ jerseys als normale T-shirts. Meerdere malen in de was geweest en geen kwaliteitsverlies. Aanrader!
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
As pessoas também visitaram
Verzend- en retourkosten samen bijna €20.
Helaas echt niet meer van deze tijd om €11,50 te rekenen voor een retour en dit te schalen onder “milieuvriendelijk”, om vervolgens te zeggen dat dit “overal duidelijk staat vermeld”. Tegenwoordig kun je echt prima wat geld vragen voor een retour maar wanneer je ook al verzendkosten betaald hebt (en nee ik hoef geen cadeaubon want blijkbaar zijn jullie shirts gewoon enorm terwijl je een S bestelt) is het echt niet oké om ook nog eens zo’n flink bedrag aan retourkosten te vragen. Daarbij verwacht je ook betere kwaliteit voor een shirtje van €90.

Resposta da Superrichkids
7 euro voor bezorgkosten en 12 euro…
7 euro voor bezorgkosten en 12 euro voor retourneren ik zal het alles behalve aanraden dit heeft natuurlijk geen zin om hier iets te kopen BELACHELIJK.
Reactie terug op u.
Het is jammer dat ik geen foto kan toevoegen maar ik heb zeker wel verzendkosten betaald.

Hele goede ervaring
Hele goede ervaring. Super kwaliteit shirts, al meerdere malen besteld. Afgelopen vrijdag een shirt binnengekregen die helaas beschadigd was. In het weekend zelfs reactie gekregen en zo opgelost dat ik zelfs een nieuwe opgestuurd krijg. Super blij mee, echt een top service!!!

Resposta da Superrichkids
Zou dit bedrijf alles behalve aanraden
Zou dit bedrijf alles behalve aanraden.
Slechte kwaliteit niet goed aangegeven.
Je betaald 6,95 aan verzendkosten en als je het wilt retourneren nog eens 12 euro.

Wat een SUPER goed service
Wat een super goed service! Kerstavond een shirt cadeau gedaan welke beschadigd uit de verpakking kwam. Direct mail gestuurd en zelfs tijdens de kerst reactie gehad van SRK. Zonder problemen is er 2e kerstdag een nieuw shirt opgestuurd. Waar vind je deze service nog!

Resposta da Superrichkids
Een trui van €90 gehaald en na 1 keer…
Ik heb een trui van €90 gekocht (SRK Oversized Jersey ‘off white & black’) en na slechts één keer dragen en wassen zijn er op drie plekken al duidelijke pillingen ontstaan. Voor een trui in deze prijsklasse vind ik dit absoluut onacceptabel.
Direct na het constateren hiervan heb ik contact opgenomen via de mail. Tot mijn verbazing geven zij aan dat ze hier niets mee kunnen en leggen ze de volledige verantwoordelijkheid bij mij, zonder ook maar enigszins mee te denken over een oplossing. Er wordt geen coulance getoond en er wordt geen enkele poging gedaan om samen tot een passende oplossing te komen.
Ik vind het erg vreemd dat een trui van €90 na één keer dragen/wassen al zichtbaar beschadigd is en dat dit blijkbaar als “normaal” wordt beschouwd. Nog vreemder vind ik dat er vanuit het bedrijf totaal geen bereidheid is om mee te denken of service te verlenen richting de klant.
Dit voelt niet als de kwaliteit en klantenservice die je mag verwachten bij een product in deze prijsklasse. Zeer teleurstellend.

12€ for a refund this is ridiculous
12€ for a refund this is ridiculous

Resposta da Superrichkids
Trui besteld na 3x dragen al een losse…
Trui besteld na 3x dragen al een losse draad in de zoom die er nu volledig uit is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling bij een trui van €80. Klantenservice reageerde snel, maar het enige wat ze konden aanbieden was €15 om het te maken (wat duidelijk niet meer te maken is de hele zoom van de mouw is los na maar liefst 3! keer dragen) of een €25 giftcard. Natuurlijk absurd voor een ‘groot’ merk waarvan je goede kwaliteit verwacht.

Sale artikelen
Je kan hier dus een artikel uit de sale bestelling die niet perse goedkoop is. Alleen mag je hem niet retourneren of omruilen. Mooie artikelen, maar weerhoud er zeker van om iets te kopen mist dit net dat stukje service
Super onprofessionele en botte klantenservice
Even geleden een shirtje gekocht; twee besteld, 1 hiervan terug gestuurd. Bij het terug sturen kreeg ik een keuze tussen gewoon het geld terug of een cadeaubon. Ik had niks aan een cadeaubon dus koos ik voor geld terug.
Even later kreeg ik gewoon een cadeaubon toegestuurd terwijl ik hier niet voor gekozen heb! Na vele mailtje blijft dit bedrijf volhouden dat ik hier wél voor heb gekozen, maar bewijs willen sturen ho maar! T enige wat ze konden was kei grove mailtjes terug sturen en onprofessioneel gedrag tonen. Ik probeerde nog zo net mogelijk naar ze terug te reageren om het samen op te lossen maar ze proberen als nog mij de schuld in de schoenen te schuiven, en hier hield het contact op.. ik heb ze nog geprobeerd te bereiken maar dit kinderachtig bedrijf reageert niet meer terug.
Dus pas op als je hier kleren wil gaan kopen en deze terug wil gaan sturen, klantenservice is vreselijk onprofessioneel en wil totaal niet mee werken.
Super Rich Kids, jullie kunnen natuurlijk reageren wat jullie willen, maar ik weet precies hoe het is gegaan. In plaats van mooie praatjes zou het beter zijn als jullie, jullie klanten serieus nemen.
Ook zo te horen aan jullie reactie hierop dat ik wel degelijk gelijk heb.. je zegt dat het retourneren dan gratis zou zijn, onzin. Ik heb 11,90 euro voor het retourneren betaald en dus niet gratis

Resposta da Superrichkids
Kapotte trui werd niet vervangen
Trui was binnen 4,5 maand al de helft van de tekst kwijt. Probleem aangegeven bij de eigenaar. Werd vervolgens niks mee gedaan terwijl ik nog wettelijke garantie heb. Eigenaar vertelde ook dat die het na 5 maanden niet meer kon vervangen dat was niet het geval maar beweerde toch dat het niet mogelijk was. Kwam vervolgens met een oplossing waar ik niks aan heb. Koop hier nooit meer!

Bestel hier niet!!
Besteld, gelukkig met klarna dus genoeg bewijs dat alles geretourneerd is. Helaas rekenen ze EXTRA kosten om je retour uit te pakken en terug in het rek te leggen, tja dit is ook wel echt heel vermoeiend.
Via mail Instagram ect contact gezocht en ze zijn heel moeilijk bereikbaar. Pas als ze geld willen gaan ze reageren. Bestel hier niet!!!!
En jullie hoeven hierop ook niet te reageren;) totaal geen meerwaarde meer. Want wat jullie reageren is echt onzin voor het ‘verwerken’ van een retour kosten te berekenen, nooit meegemaakt. Ze zijn ook heel onvriendelijk;)

Top… Top site
Top… Top site, zeer zware en goede kwaliteit Jersey s en super snelle verzending…Gisteravond besteld, en dag later binnen..
Kleding valt ook maat groter uit, staat ook duidelijk vermeld… Maar helemaal blij mee… 👍👍👍
Zaterdag besteld en maandag al in huis!
Na goed advies over de juiste maat, heb ik zaterdag besteld en maandag was het al in huis! De maat is ook top!
Goede sevice, snelle levering
Super snelle levering! Erg vriendelijk en professioneel geholpen bij vragen die ik had over maat en pasvorm! Top kwaliteit.
Bestel maatje kleiner
Als je hier besteld houd dan rekening dat je een maatje kleiner nodig hebt. Veel kleding van dit merk en moet ook echt zeggen het is top kwaliteit
Het pakket had ik de volgende dag al in…
Het pakket had ik de volgende dag al in huis. De jersey die ik heb besteld valt groot uit. Dit stond vermeld op de website dus dat kwam niet als een verrassing.

Top!
Super snelle levering en alles zat perfect. Zeker niet m’n laatste bestelling bij Superrichkids.

Resposta da Superrichkids
Eindelijk een merk dat goed past
Eindelijk een merk dat goed past, ook voor wat langere mannen.

Resposta da Superrichkids
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.