Maak al jaren elk themafeest gebruik van de koptelefoons van Super Silent Disco. Enorm tevreden klant hier, goede service en prettig contact via Whatsapp. Wanneer het pakket te laat dreigt te komen do... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het hele bestelproces was makkelijk en efficiënt. De box werd keurig op tijd afgeleverd. Duidelijk instructie erbij en meest belangrijk: het was een topfeest door de silent disco. Alles werkte perfect... Ver mais
Even zenuwachtig geweest omdat de verzending (door drukte bij PostNL) werd uitgesteld. Na prettig en vriendelijk telefoongesprek met Super Silent Disco en de toezegging dat als het niet op tijd zou... Ver mais
Detalhes da empresa
Klaar voor een geweldig feest zonder dat jouw buren er last van hebben? Super Silent Disco verhuurt alles om een onvergetelijke silent disco te organiseren. Luister tot 3 verschillende muziek lijsten op 1 koptelefoon. De koptelefoons zijn ook uitermate geschikte voor educatief gebruik. Zo worden ze ook gebruikt op scholen en in musea. Meer weten? Neem gerust contact op met het serviceteam van Super Silent Disco!
Informações de contato
Holanda
- supersilentdisco.nl
Pede aos clientes que avaliem
Silent disco tijdens werkweek
Tijdens de werkweek met leerlingen van vmbo basis kader een super leuke en gezellige avond! Het onderdeel silent disco was een succes!!! Ze vonden het jammer dat het afgelopen was. Goed verpakt, duidelijke instructie dus iedereen kan dit aansluiten. Dit doen we zeker de volgende keer weer. Reactie van de leerlingen. Mevrouw gaan we weer silent disco doen?! Want dit is echt super leuk 🙂.

Resposta da Super Silent Disco
Genoten van een mooie avond
De communicatie liep erg vlot en duidelijk. De koptelefoons waren zeker op tijd aangekomen. Ik had er extra besteld in geval er iets mis was, maar dit was helemaal niet nodig. Alles ging lang genoeg mee en werkte perfect! Wij hadden ook lampen bijbesteld voor een perfect totaalplaatje! De gasten waren lovend! En ik erg blij met mijn feest!

Fijne organisatie
Goede koptelefoons, makkelijk retour te sturen en de mensen denken met je mee! Fijne organisatie :)

Dik tevreden
Super leuk tuinfeest geworden met de silent disco. Goed werkende koptelefoons en de disco LED laser was ook buiten op gras en tegen de heggen een sfeervolle aanvulling.

Zeer soepele dienstverlening!
Zeer soepele dienstverlening!
Bestelproces is eenvoudig. Levering en retour goed georganiseerd.
De zender(s) en koptelefoons zijn van goede kwaliteit, zonder defecten. Super Silent Disco is echt een aanrader!

Goed geregeld
Goed geregeld! Spullen ruim op tijd binnen, alles compleet, heel simpel en een groot succes. Ook communicatie ging bijzonder snel en prettig. Groet Inka

Resposta da Super Silent Disco
Wat een aanvulling op een fantastische…
Wat een aanvulling op een fantastische feestavond. Alle gasten hebben intens genoten. Vooral ook het kunnen switchen tussen verschillende kanalen was een dikke hit. De laserlampen maken het feestje compleet. Wij hebben de silent disco na middernacht geïntroduceerd zodat onze buren lekker door konden slapen en wij stilletjes verder konden feesten. Al met al dus een dikke aanrader als je, je feestje naar een ander level wilt trekken. De service was ook perfect. Duidelijke afspraken. Spullen ruim op tijd binnen en duidelijke uitleg over hoe de spullen terug te sturen. Top!

Wauw! Top ervaring
Wauw! Wat een goed concept!
Van te voren goed advies gehad over welk type koptelefoon het beste zou aansluiten. Vervolgens werd de set een dag van te voren aan de deur afgeleverd, dus perfect op tijd. De set deed het naar behoren en retourneren de volgende dag was een eitje, door de bijgevoegde etiket. Kortom, top ervaring. Grote dank!

Ik geef het een 10
Top kwaliteit koptelefoons, me feestje is heel leuk geworden door de sfeerverlichting en de service was echt fantastisch. Namelijk had PostNL de levering helemaal opgefokt en hebben jullie het met fantastische service, vriendelijkheid en begrip opgelost. Waardoor ik een geslaagde housewarming party heb gehad. Iedereen heeft het super naar ze zin gehad dus ontzettend bedankt <3

Top!
Erg netjes geleverd en eenvoudig te installeren. Een avond veel plezier van gehad! Ook het retourneren is goed geregeld.

Resposta da Super Silent Disco
De Super Silent Disco was een super…
De Super Silent Disco was een super leuke toevoeging aan ons feest in festival thema!

Geweldig!!
Door Super Silent Disco een geweldige, gezellige swingparty gehad met collega's. Collega's die normaal nooit bewegen nu los zien gaan tijdens het kerstfeest 😂💃🕺 Top de muziekkeuze via de drie kanalen. Goede en duidelijke handleiding aanwezig. Voor herhaling vatbaar, groet van een tevreden klant!

Het was super
Het was super! Erg goede service. Hele fijne ervaring gehad. Ik zou het zeker aanraden!

Fijne verhuurder!
Heldere afspraken over opsturen en terugsturen. Fijn om even een herinnering te krijgen dat alles er aan komt. Goede spullen, lekker geluid.

Echt een aanrader!
Super feest gehad! Goede service, alles netjes en op tijd geleverd, duidelijke beschrijving en was super makkelijk te installeren. Al met al echt een aanrader!

Eigenlijk was alles top! 👌👍
Eigenlijk was alles top! Spullen waren ruim op tijd binnen en communicatie verliep zeer soepel.
We hebben ze gebruikt op groep 8 kamp en de leerlingen hebben een top avond gehad. In combinatie met de diverse disco verlichting en een rookmachine ging het dak eraf.

Fantastisch feest!
Wat een fantastisch feest heeft mijn dochter kunnen geven! De samenwerking met super silent disco is top! De box met alle apparatuur was mooi op tijd in huis! Ook het aansluiten en aanzetten van de 2 zenders ging gemakkelijk! En het terug sturen is ook heel eenvoudig! Ze houden je per mail goed op de hoogte van alle stappen die je moet ondernemen! Kortom wij hebben genoten van het feestje!

Fantastisch
Fantastisch! Gewerkt met drie kanalen, echt een aanrader. Met drie verschillende soorten muziek had iedereen het ontzettend naar zijn zin! Een hele leuke avond gehad!
Spullen waren er netjes op tijd, een duidelijke omschrijving en alles werkte naar behoren.

Super service
Super service! Voor groep 8 kamp hebben we alle medewerking gekregen met het op tijd geleverd krijgen vd spullen. Was allemaal top geregeld en zeer makkelijk in gebruik. De kids en wij hebben een top avond gehad. Er waren meerdere kampeer groepen verspreid op de locatie waar wij verbleven. Maar waar was het feestje? Absoluut in onze tent!!

Top!
Alles ruim op tijd in huis, alles werkend en duidelijke omschrijving erbij. Topfeestje gehad!!

Resposta da Super Silent Disco
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.