Ik heb 3 panelen besteld. Deze zouden geleverd worden voor 15u dus een dagje vrijaf genomen zodat ik thuis was voor de levering. Uiteindelijk pas na 19u geleverd. Bij bestelling al meegegeven dat er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Uitstekend product voor mijn situatie. Mogelijkheid om te huren. Plug & play. Rendement zit tegen de 95% aan. Degelijk kant en klaar apparaat, waar over na is gedacht door Nederlanders. Prob... Ver mais
De communicatie was duidelijk, het transport kwam wat later maar ook daar is goed over gecommuniceerd. De installatie van het paneel is eenvoudig, ik zou wel aanraden om rubber tegels onder het pan... Ver mais
Het bestelproces verliep soepel, met keuze voor de datum van levering volgens de wens van de klant. Helaas viel de levering buiten het afgesproken dagdeel (20 minuten later dan het uiterste tijds... Ver mais
Detalhes da empresa
je direct met stroom opwekken. Zonder installateur, zonder gedoe. Ideaal voor balkon, tuin of plat dak — en vooral: voor iedereen die wél wil verduurzamen, maar geen zin heeft in ingewikkelde systemen. Ook na de afbouw van de salderingsregeling blijft Supersola een financieel slimme keuze. Omdat je opgewekte stroom direct zelf gebruikt, compenseer je vooral je sluipverbruik — en dus haal je een interessant rendement, zónder dat je hoeft terug te leveren aan het net. Bekroond met de iF Design Award 2024 Supersola won in 2024 de prestigieuze iF Design Award in de categorie Building Technologies. De internationale jury van 132 experts uit 72 landen roemde het ontwerp, de eenvoud en de impact van het product. In hun woorden: Supersola heeft het kopen en gebruiken van een zonnepaneel net zo eenvoudig gemaakt als het aanschaffen van een wasmachine. Gebouwd op ervaring, gesteund door vertrouwen De ontwikkeling van Supersola begon al in 2016, met één helder doel: zonne-energie toegankelijk maken voor iedereen. Inmiddels is het bedrijf volledig in handen van GREEN. Impact investing, opgericht door de mensen achter Greenchoice. Zo weet je zeker dat duurzaamheid, betrouwbaarheid en maatschappelijk rendement voorop staan. Kortom: ✓ Binnen 5 minuten geïnstalleerd ✓ Geen installateur nodig ✓ Interessante investering, ook zonder salderen ✓ Bekroond met een internationale design award ✓ Duurzaam én eenvoudig
Informações de contato
Baden Powellaan 14, 3016GJ, Rotterdam, Holanda
- +31854019415
- info@supersola.com
- supersola.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas

Supermakkelijk energie. Supersola.
Erg tevreden met het gemak van Supersola. Het naar mijn dak tillen was nog het meeste werk, het aansluiten is een fluitje van een cent. Alles wat je nodig hebt is meegeleverd en je hebt geen technische kennis nodig om deze zonnepanelen te leggen. Ook vol lof over de snelle klantenservice. Goede en klantvriendelijke beantwoording van mijn vragen.

Supersola is super!
Alles ging goed! Communicatie, levering, uitleg! Bravo! Ze werken prima en dat ga ik merken in mijn portemonnee 🎶⚓️🙏🏽🎭👍🏼😁

Resposta da Supersola
Mauvais produit de ma commande erreur…
Mauvais produit de ma commande erreur de votre part
Réaction Assez rapide mais bon
Même chose le produit proposé sur votre site pour voir la production d’énergie n’est pas au rendez-vous
Le produit ne mesure que la consommation énergie utilisée
Dommage que la fiche technique ne le précise pas sinon je ne l’aurais pas acheté

Resposta da Supersola
Meer en beter dan verwacht.
Supersola heeft mijn verwachtingen overtroffen. De levering was compleet en snel. Het contact was behulpzaam en vriendelijk. Een onnodige betaling voor de verzendkosten werd zonder problemen geretourneerd. Echt klasse.

A fuir
2 panneaux achetés,la production d'énergie est insignifiante et je n'ai reçu aucune réponse à mes demandes par mail.je ne suis pas prêt a racheter cette marque

Snel geleverd
Snel geleverd, snel geplaatst, direct aangesloten en binnen een dag aangemeld bij de netbeheerder. Nu de zon nog.
Zonnepaneel
Toen het paneel op het dak stond( zwaar) werkte het binnen een kwartier, fijn hoor.
Uitstekende levering Supersola
Na een klein misverstand, alles zo adequaat opgepakt dat siert een bedrijf. Geen smoesjes maar gewoon aanpakken en doordoen. Prima levering, netjes op tijd.
En inderdaad, stekker in het stopcontact en het werkt. Zeer aanbevelenswaardig.
Heel blij met mijn 2 Supersola's
I heb 2 Supersola's aangeschaft om mijn eigen, (slapende), verbruik te dempen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ze volledig aan de verwachtingen voldoen.
Prima schermen die makkelijk te plaatsen zijn. Het vullen van de watertanks was even een dingetje, met name de onderste, maar dat was geen groot probleem.
Top product
Top product. Fast delivery and easy set up.
I am bying more when i can
Heb 2 supersola zonnepanelen op mijn…
Heb 2 supersola zonnepanelen op mijn schuurdak ,nu bijna een jaar . Moet zeggen zeer tevreden mee. Heel makkelijk aan te sluiten. Goede service . Klanten service geef ik een 10 .
Dus gewoon goed .
Bonus kado voor werknemers
De panelen zijn groot hetgeen een mooie opbrengst oplevert. De panelen zijn NIET in je uppie op een plat dak te leggen. Daarvoor zijn ze te zwaar.2 panelen schakelen op het dak van je schuurtje van een huurwoning is simpel.
Medewerkers vonden het een leuk bonus kadeau.
help the energybill
Het Supersola unit past goed op mn schuurtje, gewoon stekker er in en klaar !
best groot en best zwaar om op het dak te krijgen, maar als deze staat dan staat die stevig. na het vullen met water komt er geen windzucht meer die kan verschuiven... nu alleen hopen op veel zon
Sinds de supersola op het dak staat en…
Sinds de supersola op het dak staat en de zon goed schijnt doet de supersola waar ik hem voor gekocht heb,namelijk stroom leveren.
Ook handig is de Hombli stekker om per dag de teruglevering te kunnen zien.
Even wat hulp bij het tillen en je kunt…
Even wat hulp bij het tillen en je kunt profiteren van de energie van de zon. Simpeler kan het niet!
Lekker praktisch
Lekker praktisch
Erg gemakkelijk te plaatsen en aan te sluiten. Heb er twee op een plat dak gezet en dat was snel voor elkaar. Ook prettig gevoel dat ik ze eenvoudig kan verplaatsen mocht dat nodig zijn.
Alles is eigen hand
Snelle levering, en geen verder gedoe.Duidelijke gebruiksaanwijzing. Geen offertes aanvragen en direct zelf te installeren.letterlijk plug&play. Jammergenoeg niet voldoende dakruimte om er drie te koppelen.
not happy
Helaas heb ik de Supersola weer retour moeten sturen. Ik kon niet voldoen aan de geadviseerde minimale afstand van het paneel tot de dakrand tw 1 meter hetgeen vermeld staat in de bijlage uit de doos waarvan ik tevoren dus niet op de hoogte was. Contact hierover gehad met Supersola ; er werd me aangeboden een retourprocedure te starten. De verzendkosten zouden dan in mindering worden gebracht. Het pakket werd door XXL pakket weer opgehaald waarbij, volgens de trace historie, het pakket pas 15 dagen later bij Supersola werd afgeleverd?
Vervolgens meld Supersola mij 'met zonnige groet' dat het paneel op meerdere plekken beschadigd was en mij slechts een gedeelte van het aankoopbedrag zou storten. Dit terwijl het pakket onbeschadigd bij mij was opgehaald. Op advies van XXL-pakket heb ik Supersola om foto’s gevraagd van de schade echter Supersola laat niks meer van zich horen.
nb: inmiddels is de website aangepast en staat de minimale afstand tot de dakrand alsnog vermeld.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.