Afgelopen weekend een bbq feestje gehouden. Met de producten Moksie Speciaal Trafasie, Moksie Metie Trafasie, Roast Red Pork Trafasie en Saté Trafasie sateetjes gemaakt en die een nacht laten marine... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor mij is kwaliteit van de bezorging en service aan de andere kant altijd een belangrijke factor. Deze is erg goed geregeld; goed verpakt, tijdige informatie over pakket. De producten zelf zijn nat... Ver mais
Faja Lobi is dé redding voor wie zin heeft in authentiek Surinaams eten zonder uren in de keuken te staan. Met hun sauzen en marinades zet je in een handomdraai een heerlijke Moksie Metie of Rot... Ver mais
Meerdere woksauzen besteld n.a.v. een aantal heerlijke recepten op de website. Helaas is hier niet alles in de winkel verkrijgbaar, maar gelukkig is het heel makkelijk via de website te bestellen. Pri... Ver mais
Detalhes da empresa
Faja Lobi, een gepassioneerde familiekeuken! Wij willen je laten genieten van een tropisch paradijs op tafel met onze duurzame producten, die tevens op een maatschappelijk verantwoorde wijze zijn gemaakt. Samen met onze 600.000 vrienden willen wij hiermee een bijdrage leveren aan een betere wereld. Join & Enjoy.
Informações de contato
Ringbaan Zuid 8, 6905 DB, Zevenaar, Holanda
- surinaamseten.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top website!
Een overzichtelijke website met lekkere recepten tevens fijn dat je de producten hiervoor kan bestellen.
De bestelling wordt snel geleverd en comunicatie is ook top!
Nieuwe favo webshop
Al jaren gebruik ik de producten van faja lobi. Zowel de marinade voor kip die we grillen op de bbq als de overige kruiden/ producten. Echter was het in de buurt niet meer te krijgen in de supermarkt. Als zwangere toch trek in bepaalde gerechten en gaan googlen. Zo kwam ik bij Surinaamseten.nl terecht. Kortom erg blij dat ik de producten alsnog kan aanschaffen. Snelle levering en dik tevreden: op naar de volgende bestelling
Toppers
Bijna nergens meer te verkrijgen helaas, heb hier al "geklaagd" tegen de supermarkt manager haha! Dus wat een uitkomst dat het ook online te bestellen is! Daar word ik niet alleen zelf blij van! Maar ook anderen die ik graag tip, en die graag een hapje mee eten of lekker bakje eten krijgen! Inmiddels ook bij Sligro gespot, maar vind de kleinere potjes toch handiger persoonlijk, tenzij er een feestje bijv te vieren is! ♡ de levering was heel snel! De site overzichtelijk en bestelproces ook heel makkelijk! Dus bedankt voor al jullie lekkers, de recepten, tips en communicatie! Ik blijf zeker bestellen want ik kan simpelweg niet zonder jullie veelzijdige en heerlijke kruidenpasta's!
Ik kon niet vinden op de supermarkt de…
Ik kon niet vinden op de supermarkt de producten van Faya Lobi Food ik ben gaan googelen en toch jullie gevonden en wat was ik blij want jullie hadden alles wat ik op zoek had, makkelijk om te bestellen en snel bezorgd👍🏼
Surinaamse pastei was heerlijk
Van de kruiden die ik van Faja Lobi heb afgenomen heb ik een heerlijke Surinaamse pastei gemaakt.
Wel werden de kruiden een dag later dan vermeld op de site geleverd.
Supertevreden over deze webshop!
Supertevreden over deze webshop!
Ik was al weken op zoek naar de satemarinade maar nergens kunnen vinden. Ik vond ze op surinaamseten.nl en binnen een dag had ik mijn bestelling binnen. Heerlijke marinade waar je niks aan toe hoeft te voegen. Aanrader dus en vooral via deze website bestellen!
super snel en netjes verpakt.
Wat heerlijk de marinades die ik niet meer in de winkel kon vinden werden super snel bezorgd. Ik was benieuwd hoe het verpakt was ivm glazen potten maar dit was top. individueel in bubbelplastic. Ik heb direct 3 dagen heerlijke kip gegeten. Dikke duim omhoog voor de service.
Snel geleverd en een garantie voor een lekkere maaltijd
Een snelle levering van een goed assortiment. Een aanrader
Super snelle levering en makkelijk in gebrui
Super snelle levering! En daardoor nog sneller kunnen genieten van heerlijk eten. De producten zijn makkelijk te gebruiken en zijn een aanwinst voor je keuken. Zelf hebben wij het kookboek en elke maaltijd is hierdoor een feestje!
Snelle bezorging van bestelling
Snelle bezorging van bestelling. Duidelijk receptenboek . Heerlijk !!! Echt een aanrader voor mensen die van lekker eten houden !! Top !
Aanrader!
In de supermarkt is bijna geen faja lobi meer te koop dus na wat zoeken hier terecht gekomen. Ook een marinade die ik al lang niet meer kon vinden hadden ze hier. 6 potten besteld die binnen een paar dagen in huis waren. Elke pot was keurig verpakt in bubbel plastic om breken te voorkomen dus erg tevreden!
Heerlijke recepten
Heerlijke recepten, makkelijk te maken met de producten van Faja Lobi. Vlotte verzending ook!
Altijd goed en lekker
Altijd goed en lekker, een aanrader
Ruim aanbod, snelle verzending
Aanbod dat in de supermarkt vaak niet te krijgen is, snel thuis bezorgd!
Mooi kookboek met heerlijke recepten
Via een vriend van mij ben ik in aanraking gekomen met de smaak van faja lobi (hij had roti gemaakt) en dat vond ik zo lekker dat ik het zelf ook wilde maken. Zodoende heb ik het kookboek besteld. Daar staan zoveel heerlijke recepten in (ook de roti) ik kook er minstens 3 x per week uit, iedereen thuis is er gek op! Echt een aanrader, ik kijk uit naar een volgend kookboek.
Een merk voor liefhebbers van pittig en smaakvol eten
De trassie trafasie en faja pindakaas zijn mijn favorieten. De pindakaas heeft een zoet-hartige smaak en een crunch die je nergens anders vindt. Let op, hij is wel vrij pittig. Ik zou het geweldig winden als ze een iets minder hete versie aanboden omdat het sommige mensen weerhoudt het te eten, wat ik jammer vindt omdat het juist zó lekker is. De trassie trafasie spreekt voor zich. Universele smaakmaker voor allerlei gerechten. Heeft een vergelijkbaar effect als vetsin (msg/mng) maar mengt veel beter met de smaak en voegt diepte toe, in plaats van dat het alleen de smaak versterkt en umami smaakt. Een beetje het effect van marmiet/vegemite zonder het bittere.
Snelle service
Snelle service, alles goed verpakt in een mooie doos. Ben echt helemaal blij met m’n pakket!
Mooie producten voor een eerlijke…
Mooie producten voor een eerlijke prijs. Snelle levering!
Duidelijke boek !
Super snelle levering ondanks de feestdagen , lekkere producten ,
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.