Veja o que dizem as avaliações
Har her til aften modtaget mad fra dem i Gentofte. Maden blev levet 15 minutter for sent i forhold til aftalt tid. Sushien var varm. Både det varme og kolde mad blev leveret samme pose og er ikke bl... Ver mais
Sushi Factory Amager. Vi mødte desværre en restaurant, hvor der var beskidt på gulvet, bordbenene og stolesæderne. Toilet området, var der meget beskidt på væggene i rummet ved håndvasken. Sushi sty... Ver mais
Besøg på Sushi Factory Amager: Jeg bruger af og til sushi factory som take away hverdagssushi, som jeg egentlig synes er ok. Deres “dine in” restaurantoplevelse derimod er altid lidt til den skuffen... Ver mais
Pas på
Pas på. De prøver bevidst at skjule, at de ikke har styr på deres allergener. Jeg har cøliaki og tåler ikke gluten. Der sad rester af wasabi på bakkerne, som de havde gemt under ingefæren og der var gluten i deres soya også.
Skuffende!
Bestilte en menu med levering via Wolt. Der er afbilledet en meget smuk farvestrålende menu, men jeg modtager en gang beige sushi, som på ingen måde svarer til billedet. Butikken afviser at hjælpe, men mener man må forvente, at billeder af maden, ikke altid svarer til det leverede?!?! Virkelig trist at skulle servere beige sushi til mine gæster nytårsaften 😔😡
Overraskende ringe
Bedste sushi restaurant
Virkelig herlig restaurant med utrolig lækker sushi og hyggeligt miljø, udefra alle de sushi-restauranter jeg har besøgt, er det 100% det bedste. Elsker det.
God sushi, men rigtig uforskammet betjening
Titel: Ubehagelig og uforskammet modtagelse
Anmeldelse:
Jeg besøgte Sushi Factory på Godthåbsvej 96, 2000 Frb.
i går sammen med min søn, og vi fik en meget ubehagelig oplevelse.
Vi ville sætte os på bænkene udenfor, og vi fik øjenkontakt med den kvindelige tjener, som sendte os et olmt blik og spurgte i en skarp og uforskammet tone: “Skal I spise her?”
Der var ingen andre gæster – hverken inde eller ude – så vi forstod ikke den negative attitude. Stemningen var kold og uindbydende, og vi følte os på ingen måde velkomne.
Det er ekstra ærgerligt, for mit tidligere besøg med min datter var præget af rigtig sød og imødekommende betjening. Denne oplevelse var desværre det stik modsatte – og sandsynligvis mit sidste besøg.
Tjener smidt alle bordrester hen på mit skød, efter at ville tørre bordet op
Jeg var inde med min kæreste d. 10 juli om aften for, at spise ad libitum. Allerede der vi gik ind blev vi ikke taget god imod, alle bordene var beskidte så vi kunne andet end, at tage et beskidt bord og håbe på de kom og gjorde det rent. Efter 30 MINUTTER! Kom tjeneren (en ung pige) og tog imod vores bestilling men jeg var nødt til, at be hende om at tørre det bordet op før hun gjorde det. (Bordet var helt beskidt, der lagde soya klumper over alt) efter 10 minutter kommer hun og tørre det om og vælger at smide alle resterne fra bordet hen på mit skød! Jeg var alt for naiv til at sige noget på tidspunktet, men jeg synes slet ik det i orden!
Når sushien så kom, var den helt slasket man kunne knap nok tage den op før det hele faldt fra hindanden
0/10 herfra
568kr - ville hellere have haft et stykke med Rullepølse
Sushi factory henleder jo ens opmærksom på noget stort. F.eks kunne man komme til at tænke på Bent Fabricius-Bjerre alias Bent Fabric. Men stort var det her ikke. Der er en talemåde blandt sushikokke: “another day, another perfect rice…” Heller ikke her kom vi i mål i dag. Nigirien var helt ude af form, men havde en fin størrelse (ikke for store). Der var dog total mangel på proportionalitet mellem fisk og ris. Fisken var meget afmålt og man kunne se risene igennem den flamberede laks. Så er der altså tale om FOR tynde skiver. Og den havde i sagens natur fået for meget flambering, da man ikke kan flambere en sådanne skive fisk, uden at den bliver gennemtilberedt.
Kammusling på sticks, også en stor fiasko. Var der overhovedet tale om en kammusling? Jo det var der, en lille gnalling var der tale om.
Det færdige udtryk vaklede generelt, på både ruller og nigiri, nogen har vidst glemt det sidste finish. Indbydende var det ikke.
Det var alt i alt så ringe at man kunne blive bange for at det var kikkoman soya, der blev serveret til. En tanke der lå som indigneret frygt i gennem hele måltidet.
Besøg på Sushi Factory Amager:
Besøg på Sushi Factory Amager:
Jeg bruger af og til sushi factory som take away hverdagssushi, som jeg egentlig synes er ok. Deres “dine in” restaurantoplevelse derimod er altid lidt til den skuffende side. Ved hver bestilling man laver via deres QR-kode, glemmer de ofte en ret og hvor mange portioner af hver enkelt ret man havde bestilt. Jeg gav 79 kr. for et glas vin og spurgte om jeg kunne få vand til, og fik så en kande lunken vand uden is eller citron til 29 kr. Det synes jeg var dyrt.
Jeg var der den anden dag og havde en…
Jeg var der den anden dag og havde en tjener som hed Lea og hun var så sød og hjælpsom. Bedste tjente jeg har haft i mit liv. Stor ros til hende og temaet:)
Første besøg på restauranten og det…
Første besøg på restauranten og det skuffede ikke!
Maden var lækker, og personalet super søde. Familievenligt sted til overkommelige priser. En god oplevelse hele vejen igennem og vi kommer igen!
Ikke den bedste oplevelse
Ikke den bedste oplevelse
Vi ventede længe på vores mad, og sushien var heller ikke super god.
Personligt kommer jeg ikke igen
Darius.
Da jeg havde bestilt kom min mad først…
Da jeg havde bestilt kom min mad først efter en time men vis man ser bort fra det er der søde tjener og god kvalitet
Review of Sushi Factory Frederiksberg
Review of Sushi Factory Frederiksberg
Unfortunately, we had a really disappointing experience with Sushi Factory Frederiksberg. When we got home with our order, we realized that two of the dishes we ordered were missing, along with chopsticks and soy sauce. To make matters worse, the amount of wasabi and ginger provided was laughable – barely enough for one person, let alone a group.
I called the store hoping to find a solution, but their response was underwhelming. They only offered either a 10% discount on our next order or a refund for the missing items. This left us in a frustrating situation where we were short on food and had to scramble to find alternatives.
Sitting there with missing items and poor service completely ruined the experience. Based on this, I cannot recommend Sushi Factory.
Vi kom 21.15 og skulle have Sushi
Vi kom 21.15 og skulle have Sushi, tjeneren var allerede i rygende fart for at ep ekspederet os. sushien var slatten, tam og kønsløs og man kunne ikke rigtig smage forskel på de forskellige ruller. Tjeneren når at komme over flere gange og sige at de snart lukker. Det var kvart i ti selvom vi spiser på livet løs og havde ventet noget tid. Vi bliver færdige og tjener tager maden ud og når at tage min cola selvom den ikke er tom og jeg må, at jeg ikke er færdig. Sådan behandler man ikke kunder, så både en lidt kedelig oplevelse med maden og dårlig kundeservice.
Forfærdelig sushi
Forfærdelig sushi. Lugter og smager gammelt og surt. Da jeg prøvede at beklage mig over denne oplevelse, hvor jeg måtte smide min mad i skraldespanden i frygt for madforgiftning blev jeg mødt med, at “sushien ikke kan være gammel da den var med friturestegte rejer og ikke rå fisk”. Grøntsagerne kan vel i så fald godt være det, der er for gammel. Jeg kan lugte den utrolig sure lugt på afstand.
Skrækkelig oplevelse, bestiller aldrig herfra igen og vil ikke anbefale nogen det.
Der var plastik i min sushi
Der var plastik i min sushi. De hævder at det er en skalle fra den friske fisk. Men maden smagte desværre ikke så friskt og da jeg rørte det, føltes det som plastik..
Lækker sushi på Amager
Fik den lækreste sushi leveret fra afdelingen på Amager i går.
Det var noget af det bedste jeg har fået længe. Kan varmt anbefales
Snyd, snyg og atter snyd
Ikke nok at maden er dårlig, men du skal betale 75 kr til et flaske vand. Snyd, as usual!
De skal meldes.
Dårlig kvalitet sushi
Dårlig kvalitet sushi. Da vi hældte soyaen op i skålen var der bananfluer i.. Det fortalte vi tjeneren, og vi fik ingen rabat. Til gengæld kunne vi betale 75kr. for en flaske postevand til deling..
Vi var de eneste i restauranten, og alligevel glemte tjeneren 3 af vores dyppelser, som hun efter vi havde spist alt maden, kom hen og spurgte om vi villle have??
Prisen er lav ift. andre all u can eat steder, men kvaliteten lever alligevel ikke op til de sølle 225kr.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.