Det bedste sushi Nordsjælland, har også brugt dem flere gange til fester op til 65 personer og de har bare leveret hver eneste gang.
Veja o que dizem as avaliações
Efter at have besøgt Sushisan 2 gange i år, med nogle uger imellem, oplevede jeg igen pragtfuld, veltillavet mad til billige penge. "199.- all you can eat." Jeg har også spist de dybstegte retter ud... Ver mais
Desværre kun 1 stjerne, grundet en rigtig ærgerlig kundeoplevelse. Forsøgte igen i dag og få et bord i en ellers hel tom restaurant, men blev afvist grundet travlhed med take away. Det er sket begge g... Ver mais
Det bedste sushi Nordsjælland
Altid lækker sushi
Altid lækker sushi - deres laks er helt i top! Venlig og hurtig betjening.
Kan slet ik anbefale
Jeg syntes ikke man kan tillade sig at have så dårlig service altså udover de bare ikke er venlige så er de godt nok også langsomme. Maden var heller ikke særlig god og så fik vi ikke de ting vi havde bestilt. Derudover så bestilte vi ad libitum og så sage de at man skulle bestille drikke vare med, det syntes jeg er strengt og så mener jeg altså at der ikke kan stå på hjemme siden at det koster 250 fordi det gør det jo ikke hvis man skal bestille drikke 🧐🧐🧐
Lækker frisklavet sushi nogenlunde på…
Lækker frisklavet sushi nogenlunde på niveau med Sticks’n’Sushi. Vi fik forårsruller med gratis 👍🏼
Vi har kun haft gode oplevelser
Kommer her ofte. Dejlig mad, søde ansatte og en virkelig hyggelig restaurant. De fortjæner flere kunder.
Ikke igen
Det var godt nok ikke hvad vi havde forventet, vi kom 17:15 hvor restauranten var hel tom ingen andre en os. Vi fik først vores forretter kl 18:00 forretterne var ok ud over at de var kolde smagte de fint nok. Vi fik vores mad 18:20 som vi havde ventet en time på det smagte også fint men kunne godt havde gøet hurtigere. Der var også 4 andre der stod i kø for at få et bord men tjeneren stod bare og samlet mad til just eat leveringerne som føre til det næste. Der var omkring 3 tallerkener vær 30 minut som gik til bordene, resten gik til just eat. Vi gik 19:20 fordi vores mad som vi bestilte kom uden to tre retter.
De sidste 3 gange vi har afhentet…
De sidste 3 gange vi har afhentet takeaway har der manglet noget af bestillingen, selvom vi har betalt for det. Det er blevet til at vi IKKE kommer til at benytte os af sushi san mere fremover. Og vi har informeret dem om manglende levering og bedt om returnering men hører ikke noget tilbage.
Aldrig igen
Okay sushi men dårlig service. vi havde booket bord til 18.30 og vi kom så der, men vi skulle sidde og vente på en iPad til at bestille mad og drikkevarer på i 20 minutter, derefter ventede vi på vand i 10 minutter, vi havde bestilt vores mad samtidig med drikkevarer kl 18.50 og vi fik først maden kl 20, vi er virkelig skuffede og kommer aldrig til at spise der igen. De har slet ikke tid til deres kunder de har heller ikke styr på take away eller bare dem der sidder ned og spiser, flere sad og ventede 1 time på deres mad.
Fedt koncept
Fedt koncept. Maden var god, så det er ikke sidste gang jeg besøger sushi san.
Super mad og hurtig og venlig betjening
Super mad og hurtig og venlig betjening
Dårlig personale og lang ventetid
Personale som ikke kan snakke dansk eller engelsk. Mad som kommer 1 time efter vi har bestilt selvom der kun er få i restauranten
Det kan gøres bedre nemt
Det er virkelig gået helt ned ad bakke her…. Ikke værd at køre efter 😳
Maden og servicen var ganske god
Maden og servicen var ganske god. Eneste stedet mangler er fadøl og et lidt større udvalg af sushi.
Bedste sushi i mange år
Bedste sushi i mange år. Bestilte sushi i Lyngby til familien, og det var virkelig godt. Frisk fisk og smukt anrettet på et stort fad. Så det bliver bestemt ikke sidste gang jeg får sushi derfra. Glæder mig til også at prøve det som “all you can eat”. Har ellers savnet Hatoba i Lyngby, men tror, jeg nu har fundet noget, der er lige så godt.
Kolde tigerrejer og nødder på sushi
Jeg var inde og spise med min ven på sushi san i Holte. Vi bestilte all you can eat. Jeg startede ud med at bestille 3 tigerrejer og fik 2 kolde og 1 varm. Jeg bedte derfor om nogle nye, så kom hun tilbage med 1 varm tigereje.
Vi bestilte noget forskellige sushi og det vi bestilte var ikke som skrevet i beskrivelsen. Vi fik blandt andet nødder på vores sushier der stod der intet om eller noget af på billederne. Desuden stod der også ørrerogn på beskrivelsen det var der heller intet af. Vi spurgte som om det og fik af vide de godt kunne putte noget på, men sagde pænt nej tak. Bare mærkeligt at man ikke får det man bestiller.
Efter et par års pause grundet dalende…
Efter et par års pause grundet dalende kvalitet skulle det prøves igen. Kvaliteten ringe, servicen endnu mere ringe og ved kontakt til restauranten mhp mangelfuld levering stod det helt klart -her handler vi aldrig igen.
Hold jer væk!!!
Nøøj, hvor var maden og råvarerne dårlige. Vi fik ikke, hvad vi bestilte - det sejler i den butik. Det er ekstrem uhygiejniske. Hold jer væk!!
Personalet bør blive skiftet ud (dem alle). Især den lyshårede danske pige, som laller rundt og ikke kan finde ud af at smile til kunderne og yde en god service.
Hold her seriøst væk.
Vi fik leveret den dejligste og…
Vi fik leveret den dejligste og lækreste sushi til min fødselsdag! Frisk, lækkert og delikat! 💚💚💚💚💚
Super catering
Sushi San med Carmen i spidsen leverede lækker sushi, sticks og snacks til vores fest med 45 gæster. Velsmagende og fint anrettet - kan klart anbefales!
Meget dårlig service
Meget dårlig service, uhøflige og nedladende
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.