Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modtog min creme flot indpakket, og et par dage efter bestilling. Jeg kan se, at tingene håndteres med omhu og omhyggeligt. Det betyder meget for mig. Handler helt sikkert hos Susila Skincare ige... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastiske cremer. Jeg har i lang tid haft svært ved at finde gode cremer til min tørre hud i ansigtet. Jeg bruger både age embrace og herbal wonders (når huden trænger til lidt ekstra fugt).... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super lækker body butter! Produktet smelter som smør på huden, som efterlades fugtmættet og blød. Ansigtscremen er også virkelig lækker, den giver masser af fugt uden at fedte. Super hurtig levering... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Clínica de Dermatologia

Escrito pela empresa

På susilaskincare.com finder du vores produkter lavet på rendyrkede botaniske ingredienser og plantebaserede formler. Vi tilbyder de bedste håndlavede produkter inspireret af havet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og gode priser.

Købte sætter Teenage Glød - Urenheder & Bumser. Så glæder mig til at se på børnene om det kan hjælpe med deres problem med hudorme og bumser. Især den store er begyndt at søje med mange hudorme.

Har tidlige købt urtedrøm og havglød til mig selv for at se om jeg kunne reducere de mørke rande under øjnene. Det har hjulpet en del, de er ihvertfald ikke så synlige som de var før.

4 de dezembro de 2025

Fantastisk produkt - Urtedrøm 😍

En absolut fantastisk betjening! Jeg ledte efter en olie eller creme til mine behandlinger i klinikken og blev anbefalet Urtedrøm. Vi blev så forelsket i Urtedrøm, at vi har brugt den i privaten i stedet for 😍 Mine piger elsker den til deres små rifter og tørre steder og mine hænder får en god omgang inden sengetid 🙏🏽 5/5 herfra og mere til!

1 de julho de 2025

Produkterne virker bare

Produkterne virker bare!
Du kan altid skrive til Linda og hun svarer hurtigt på dine spørgsmål og hjælper og vejleder dig til det rigtige produkt.
Jeg havde pludselig fået “eksem” fået noget creme gennem lægen. Men det fik det ikke væk.
Skrev til Linda og købte Urtedrøm hjem og 2 dage efter var det væk.

8 de abril de 2025

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering.

18 de fevereiro de 2025

Kære Joan.
Tusind tak for din anmeldelse. Det varmer!

Naturlige produkter, god service

Unikke og lækre produkter, som holder hvad de lover. Er især vild med bodybutteren som er silkeblød og fugter hele dagen, og Urtedrøm cremen, som virker meget beroligende på min rosacea.

Hurtig afsendelse og god kundeservice 🤍

12 de outubro de 2024

Kære Katrine
Tusind tak for at dele din oplevelse! Jeg er simpelthen SÅ glad for, at det kan hjælpe på din rosacea 🩵.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk god og hurtig service.

Jeg bestilte mine produkter en lørdag eftermiddag og modtog dem allerede om mandagen, det må man sige er hurtigt og effektivt og så er cremen bare super lækker.

5 de outubro de 2024

Kære Janne
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du er glad for cremen 🩵.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god oplevelse med levering +…

Virkelig god oplevelse med levering + virkelig gode produkter

11 de setembro de 2024

Kære Trine
Af hjertet tak for din anmeldelse. Det varmer, at du er glad for produkterne og havde en god oplevelse.

Helt fantastiske cremer

Jeg bruger både age embrace og herbal wonders (når huden trænger til lidt ekstra fugt). Og er kæmpe fan!
Derudover er det optur at vide at produkterne er lavet i DK - rene, naturlige og lækre produkter.
Kæmpe anbefaling.

15 de agosto de 2024

Kære Mette
Tak for at dele din oplevelse med Age Embrace og Herbal Wonders. Det er super dejligt at høre, at du er glad for dem 🩵.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har prøvet "age embrace face cream" og…

Har prøvet "age embrace face cream" og synes den er virkelig god. Har altid haft tendens til tør hud men denne har hjulpet mig og så har den en skøn duft

1 de junho de 2024

Kære Lily
Hvor er det dejligt, at Age Embrace har hjulpet på din tørre hud. Tusind tak for at dele din oplevelse.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super lækker body butter

Ansigtscremen er også virkelig lækker, den giver masser af fugt uden at fedte.
Super hurtig levering 👍🤩

4 de fevereiro de 2024

Kære Rikke
Det er rigtig skønt at høre, at produkterne udretter magi som ønsket. Tusind tak for din anmeldelse.

Kærligst
Susila Skincare, Linda

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais